Se hoteller (22)

Rejser til Ho Chi Minh City

Din rejse til Ho Chi Minh City, som tidligere hed Saigon, er begyndelsen på et fantastisk ferieeventyr med uforglemmelige oplevelser, overdådig natur og venlige mennesker.
Ho Chi Minh City er Vietnams økonomiske centrum. Her finder du mange eksempler på både det moderne og det klassiske Vietnam; de nye skyskrabere, som ligger side om side med de gamle franske levn i distrikt 1, pagoderne i Cholon-kvarteret, de mange markeder, torve og templer samt et utal af restauranter, caféer og madboder, hvor du altid kan få en portion forårsruller eller en nudelsuppe. Her er du garanteret en rejse fyldt med oplevelser og indtryk.

Franske og amerikanske påvirkninger

Ho Chi Minh City er en spændende asiatisk storby med gamle franske kolonialvillaer og et utal af seværdigheder. En rejse til Ho Chi Minh City byder på farvestrålende markeder, gadecaféer med larmende højttalere, som underholder hele kvarteret, trendy små kaffebarer, dukketeatre i frodige parker og buddhistiske munke med duftende røgelsespinde. Her finder du også over 200 pagoder, det myldrende Chinatown, det historiske museum og Ben Thanh Market med alt fra T-shirts til solmoden frugt. Langs gaderne sælges der mad, elektronik og meget andet, og i hvert af byens kvarterer mærker man historiens vingesus; en unik blanding af fransk, amerikansk og vietnamesisk kultur. Trænger du til en pause fra varmen og folkemylderet, kan du tage dig en forfriskning på hotel Rex, hvor amerikanerne afholdt deres daglige pressekonferencer under Vietnamkrigen.

Cu Chi-tunnelerne

Ho Chi Minh City er en by fuld af seværdigheder, og det er næsten et must af besøge Cu Chi-tunnelerne, der blev bygget af Viet Minh i slutningen af 1940'erne og udvidet af FNL-guerillaen under Vietnamkrigen. Tunnelsystemet rummede bl.a. forrådskamre, sovesale, skole og hospital.

Luksushoteller i Ho Chi Minh City

Når du bestiller en rejse til Ho Chi Minh City med Spies, har du frit valg mellem en samling hoteller, hvor luksusfaktoren er helt i top. Vores hoteller har en perfekt beliggenhed med et utal af seværdigheder lige uden for døren. Efter en lang dag med oplevelser og indtryk, er det rart at vide, at en afkølende dukkert i hotellets pool aldrig er langt væk. Vil du have endnu mere sol og vand, kan du kombinere rejsen til Ho Chi Minh City med et af vores vietnamesiske rejsemål ved kysten, som f.eks. Nha Trang eller Phan Thiet.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller for voksne
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Ho Chi Minh City

Find din rejse til Ho Chi Minh City