Se hoteller (3)

Rejser til Nha Trang

En rejse til Nha Trang er en rejse med sol, strand, eventyr og ægte vietnamesisk hverdag. Dette er landets mest komplette ferieparadis.
Nha Trang er hovedstad i provinsen Khanh Hoa og er så tæt på at være den perfekte ferieby, som man kan komme. Her er flere rigtig fine strande, masser af butikker, store markeder, historiske og religiøse seværdigheder, udflugtsmål både på land og til havs og desuden mange gode hoteller. En rejse til Nha Trang City byder på slående kontraster mellem lokalt og moderne, hvor stranden og Tran Phu-boulevardens hoteller, restauranter og parker ligger som et elegant slør over Nha Trangs pulserende og uforfalskede hverdagsliv. Af byens ca. 400.000 indbyggere ejer de fleste en motorcykel, og stort set alle opholder sig udenfor - det er i hvert fald den fornemmelse, man får, når man går rundt i byens mylder og takker nej til motorcykeltaxier, fortovsfrisører, ørerense og gadesælgere. Trafikken kan være meget kaotisk, men det vænner man sig hurtigt til - før du ved af det, spadserer du over gaden lige så uberørt som vietnameserne selv. Der er flere gode grunde til at rejse til Nha Trang, end vi kan nævne her, men stranden, de glade mennesker og det store Cha Dam-marked er i hvert fald tre af dem.

Kilometerlang strand

Langs bykernen strækker den 7 km lange, brede og finkornede sandstrand sig. Trods beliggenheden midt i en relativt stor by hersker her fred og ro, så man kan slappe ekstra meget af, når man sætter sig i liggestolen eller lægger håndklædet i det bløde sand. Lige oven for stranden løber byens hyggelige strandpromenade med velholdte parker og legepladser rundt omkring. Strandpromenaden er flankeret af fiskerestauranter og caféer, der ikke blot byder på lækker vietnamesisk mad, men også effektivt skærmer stranden mod bytrafikken. Vil du have variation, ligger den mindre strand Hong Chong blot få km væk, og begiver du dig 60 km nordpå, kommer du til den fredfyldte Jungle Beach. Det er også populært at sejle til en af de smukke øer ud for Nha Trangs kyst.

Luksushoteller i Nha Trang

Hos Spies kan du bestille en rigtig luksusferie til Nha Trang; vores hoteller er af høj standard og ligger tæt på stranden, i bekvem gåafstand fra Nha Trang centrum.

Marked i storbyklasse

Cho Dam-markedet er et must, når du rejser til Nha Trang. Denne myldrende markedsplads er helt på højde med storbyernes markeder, og her finder du mere, end du nogensinde havde drømt om. Leder du efter sko, stof, tæpper, ure, slik, tobak og grøntsager, kan du se frem til hele afdelinger af stande, som sælger hver af disse varer. Gaderne er trange og fyldt med både mennesker, cyklister og motorcykler, men det føles alligevel aldrig ubehageligt at gå rundt her. Vietnameserne er venlige og hensynsfulde, og det meste kan løses med et smil.
Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Centralt beliggende hoteller
 • Hoteller for voksne
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Nha Trang

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Mange anser strandene i og omkring Nha Trang for at være de bedste i hele Vietnam. Midt i bykernen ruller en 7 km lang og indbydende sandstrand sig ud, og her vælger mange at tilbringe størstedelen af ferien. Mod syd er stranden lidt bredere, og her også restaurantejede strandafsnit, som du må benytte, hvis du bestiller noget eller lejer en liggestol (ca. 20.000 Dong/dag). En fordel ved dette er ikke blot, at du får god service, men også at du slipper for eventuelle strandsælgere. Nogle få km nordpå ligger den lidt mindre strand Hong Chong (bag odden af samme navn), som kan være et godt alternativ, hvis du søger lidt afveksling. Vil du gerne bade og nyde solen langt væk fra byens larm, kan du besøge den fredfulde Jungle Beach, ca. 60 km nordpå, eller sejle til en af de mange fortryllende øer i omgivelserne. Tæt på Nha Trangs lufthavn, som ligger ca. 20 km mod syd, finder du den lange, smukke Long Beach, som bliver mere og mere populær. Men uanset hvilken vej du vender dig, har du masser af indbydende strande inden for rækkevidde. I vinterhalvåret foretrækker mange at bade om formiddagen, da det oftest blæser mindre, og bølgerne ikke er lige så høje.
Mad, drikke og natteliv
Nah Trang byder på restauranter i forskellige prisklasser. Det vietnamesiske køkken - med indslag fra det kinesiske - dominerer naturligvis menukortene, men også det franske køkken spiller en stor rolle. I Nah Trang kan du glæde dig til at smage udsøgte fiske- og skaldyrsretter, men byen er stor, og mange af verdens køkkener er repræsenteret. Et tip er at gå op gennem gaderne Trán Quang Khái og Nguyén Thién Thuat lige oven for Nha Trang Sailing Club. Her ligger en række hyggelige og stemningsfulde restauranter med alt fra italienske, mexicanske og japanske til irske, tyske, thailandske, koreanske og naturligvis vietnamesiske retter.

Mad og drikke i Vietnam

Vietnamesisk mad er billig – og uimodståeligt god! Den er sjældent specielt krydret i sig selv, men i stedet får man små skåle med sojasovs, friskhakket chili, salt og peber med lime eller fiskesaucen nuoc mam (restaurantpersonalet giver gerne tips om, hvilke krydderier der passer til hvilke retter). På menukortene kan du bl.a. finde delikatesser som frøer, skildpadder og forskellige slanger, men de mest sædvanlige kødtyper er okse, svin, kylling, fisk og skaldyr. Italienske specialiteter som pizza og pasta er også populære.

Det vietnamesiske køkken bliver mere og mere kendt verden over, men maden smager selvfølgelig allerbedst her i Vietnam. Antallet af traditionelle retter anslås til at være omkring 500, og ingredienserne varierer en del. Fælles for de fleste retter er dog, at man anvender mange grøntsager, og at ingredienserne sjældent gennemsteges helt, da de tilberedes under høj varme i kort tid.

Når man sætter sig til bords i Vietnam, får man en lille tallerken, en lille skål, et par pinde og en lille ske, som man bruger under hele måltidet - dvs. ingen knive, ingen gafler og ingen "rigtige" tallerkener. Menukortene er oftest oversat til engelsk. Bemærk at mængden af mad varierer fra restaurant til restaurant, så det ene sted kan der være otte forårsruller på et fad, mens der er tyve på det næste. Retterne ankommer til bordet en ad gangen, og rækkefølgen kan variere.

Suppe og forårsruller

På den traditionelle frokostmenu er der ofte supper, som indeholder grøntsager, fisk, skaldyr eller kød. Suppen spises af en lille skål, men risen kan også komme heri og spises sammen med suppen, hvis man ønsker det. Mange vietnamesere er meget økonomisk bevidste, og er vant til at klare sig med det de har. Derfor ser man ofte, at de blander den gode suppe i risen eller endda bruger suppen som en smagstilsætning til risen. Foruden suppe får man retter på fad som f.eks. de meget populære forårsruller, der enten serveres stegte eller ustegte. Forårsrullerne serveres med nærmest uendelige kombinationer af fyld: nudler blandet med kødfars og grøntsager, rå grøntsager med rejer, kogte grøntsager med krydderier etc. De ustegte forårsruller, som minder en lille smule om sushi, må du endelig ikke glemme at smage. Ved siden af tallerkenen står der en lille skål med en sauce, som især passer godt til forårsruller.

Fisk og skaldyr

Fisk sælges sjældent i små portioner, så vær forberedt på at den ankommer hel på tallerkenen, grillet eller kogt, og dekoreret med ærter og andre grøntsager. Skaldyr er meget populære; krabber, rejer og blæksprutter finder du overalt. Hvis du vil spise på ægte vietnamesisk vis, skal du forsøge at klare dig med pindene eller - hvis det er nødvendigt – endda med fingrene. Hvis du er mere komfortabel med kniv og gaffel, kan du stort set altid få tjeneren til at hente det til dig.

Kylling og kød

Kylling, and og andet kød skæres i små stykker og serveres med grøntsager og krydderier. De mest "lokale" restauranter har retter med mere eksotiske kødtyper på menuen, og Vietnam er således et godt land, hvis du vil opleve, hvordan frøer, skildpadder og slanger smager. Stærke krydderier som chili kan forekomme i retterne, men den vietnamesiske mad er generelt meget mild. Bliver du træt af ris, kan du også vælge mellem et utal af nudelretter. Hvis du kan lide vegetariske retter, vil du sætte stor pris på det vietnamesiske køkken.

Drikkevarer

Til maden drikker man gerne vand, øl, frugtjuice eller sodavand. Vinene er dyre, og en australsk eller fransk vin kan godt koste mere end resten af maden på bordet. Men landet producerer også sine egne vine, og vinen Dalat fra området af samme navn findes på flere restauranter. Den er et interessant bekendtskab, men man skal nok ikke forvente sig alt for meget. Prøv også nogle af de lokale øl, f.eks. 333, som udtales "ba ba ba".

Søde sager

De mest almindelige desserter består af frisk frugt, men man kan også bestille pandekager med bananer, som ofte serveres med chokoladesauce. Søde sager er populære, men som dessert kan de være lidt tunge. Som mellemmåltid til en god kop kaffe passer de dog perfekt. Vælger du en kage, er det en god idé at undersøge, hvad den indeholder - det er nemlig ikke usædvanligt at fylde dem med kødfars, honning, løg og ingefær!

Kaffe og te

Når man er dejlig mæt oven på et godt vietnamesisk måltid, bliver man selvfølgelig spurgt, om man vil have kaffe eller te. Mængden af kaffe eller te efter maden er meget lille, og koppen er næsten på størrelse med et fingerbøl, men drikken er stærk og indtages hovedsagligt for at lette fordøjelsen. Bestiller du kaffe eller te på en café, får du en kop i almindelig størrelse. Te drikker man meget af. Kaffen er stærk, men meget god, især når den brygges på de specielle vietnamesiske kaffemaskiner.
Nha Trang er mødested for mange Vietnamrejsende, og nattelivet har et godt ry. Her er mange barer at vælge mellem, ikke mindst i de sydlige dele af den indre by. De største og mest eksklusive ligger dog langs strandpromenaden.
Shopping
Nha Trang er en stor by med masser af butikker og spændende shoppingmuligheder, næsten uanset hvor du befinder dig. Leder du efter tøj, skal du besøge området omkring Stadion og Bien Vien Tinh (sygehus), som byder på en hel del mindre butikker med både internationale og vietnamesiske mærker.

Cha Dam-markedet

Cha Dam-markedet er et must! Markedet ser ikke ud af det store, når man kommer udefra, men indenfor venter et både stort og varieret udbud. Her er forskellige afdelinger, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord - stof, sko, tøj, tæpper, ure, frugt, grøntsager, slik, tobak, løg og meget mere. I de smalleste passager kan du knap komme frem uden at røre varerne med begge skuldre; i de bredeste kører folk rundt på motorcykler. Men som alle andre steder i Vietnam er stemningen venlig, og alle har overblik, uanset hvor kaotisk det hele kan virke. Markedet ligger i to planer og i flere gader omkring den D-formede bygning - og hver eneste mm er udnyttet. Sørg for at have god tid, når du er her, for du farer med garanti vild. Glem ikke at prutte om prisen!
Sport og træning
Nha Trang er et godt rejsemål til dykning og snorkling.

Dykning og snorkling

Hvis du ikke har dykket før, kan du bestille udflugter med erfarne instruktører, hvor du får mulighed for at dykke ned og se den fantastiske undervandsverden. Dykning i Nha Trang er bedst fra april til september. Den øvrige del af året kan sigtbarheden være ret begrænset.
Aktiviteter og seværdigheder
I Nha Trang kan du krydre strandferien med en række forskellige aktiviteter, både til lands og til vands.

Flodture

Det er en fantastisk oplevelse at glide gennem vandet forbi palmer, rismarkeder og små, charmerende landsbyer. Flere stop gøres undervejs på seværdige steder.

Øudflugter

Whale Island, Hon Tre eller Mieu Island? Der er adskillige magiske øer at vælge mellem i nærheden af Nha Trang, og vi anbefaler at tage med på mindst én bådudflugt i løbet af ferien.

Bjergture

Følg med op i bjergene, tag på vandretur i junglen, bad i vandfaldene og mærk den spektakulære natur på nærmeste hold. Transporten sker med bil eller motorcykel. Lokale arrangører og hoteller tilrettelægger udflugterne, så du kan nyde turen og blive forført af den vietnamesiske natur.

Jungle Beach

Ligger ca. 60 km nord for Nha Trang og er kendt for sin smukke, uberørte strand. Hvis strandturen skal piftes lidt op, kan du leje en kajak og tage på dit eget lille haveventyr. Området er også velegnet til vandreture.

Long Beach

Ligger tæt på Nha Trangs nye lufthavn, ca. 45 minutter syd for byen. Den over 17 km lange sandstrand er stadig tæt på uberørt, og vejen hertil med bjergene på den ene side og havet på den anden er en oplevelse i sig selv.

Massage

Massagestederne ligger overalt i byen. Mange af dem er gode og de fleste ret billige, men se dig lidt omkring, før du vælger. Husk at give drikkepenge til massøren eller massøsen, som ofte ikke bliver betalt på anden vis.

Po Nagar (Chamtårnene)

Nha Trangs mest populære historiske seværdighed. Tårnene ligger på en høj oven for Cau Hai Dao-floden med udsigt over en del af byen. Tårnene blev opført over flere omgange mellem 600 og 1100 e.Kr., og flere af dem er så godt som borte. Nogle få tårne kan du dog stadig gå ind i; i det nordlige tårn, det største og mest velbevarede, sidder gudinden Uma.

Long Son-padogen

Ligger ikke langt fra togstationen. Pagoden består af en lille, flot have med bl.a. mosaikdrager og små, fine vietnamesiske huse. En trappe leder dig først op til en liggende Buddha-statue og derefter videre til den imponerende store Buddha, som er synlig fra det meste af Nha Trang. Heroppe har du en flot udsigt over byen og dens omgivelser. Du skal være forberedt på at få selskab af en eller flere studerende, som tilbyder at guide dig rundt. De har ID-kort på sig og er meget venlige, men når I når op på toppen, gør de alt for, at du skal købe deres postkort til store summer - penge som ifølge egne udsagn går til deres studier, og det er op til dig, om du vil støtte dem. Vil du gerne være fri for dem, kan du tage den lille bagvej, som fører helt op til den store Buddha på toppen. Tip: Tag en taxi af en art - chaufføren ved som regel, hvilken vej du mener. Kan han ikke køre dig hele vejen op, sætter han dig i stedet af der, hvor vejen begynder. På trappen op til den siddende Buddha møder du ofte tiggere.

Nha Trang-katedralen

Tæt på togstationen tårner Nha Trang-katedralen op over midtbyens tage. Den fransk-gotiske katedral, som blev bygget mellem 1928 og 1933, ligger i gåafstand fra stranden og er en seværdighed, som vidner om det franske styre. Katedralen er bygget af enkle cementblokke og udsmykket med vinduer inspireret af middelalderen. Her har biskoppen i Nha Trang sit sæde og holder messer hver dag.

Villadistriktet Bao Dai – Det koloniale Nha Trang

Nord for det oceanografiske institut i de grønne bakker ligger villaerne, som blev opført her frem til 1975 og var beboede af høje tjenestemænd og politikere. Nogle af husene blev bygget i 1920'erne af franskmænd. Området er oplagt til hyggelige spadsereture; smukt, grønt og fredeligt.

Pasteurinstituttet

Grundlagt i Nha Trang af Dr. Alexandre Yersin, som trods sine franske rødder er byens stolthed. Yersin arbejdede ved Pasteurinstituttet i Paris og siden i Asien og var meget aktiv i udviklingen af vacciner mod rabies, kolera, difteri og tyfus. Instituttet eksisterer stadig og fortsætter arbejdet med forskning og produktion af vacciner. Her kan du også besøge Yersinmuseet, hvor hans bogsamling og kontor er udstillet.

Mudderbad

Ved foden af et bjerg nogle kilometer uden for Nha Trang ligger Thap Ba helsecenter. Giv din krop en lille ferie, bad i det lerholdige mudder, nyd temperaturen i de varme kilder eller forkæl dig selv med en massage. Vitaliserende.

Long Thanhs fotogalleri

Fotografen Long Tranhs sorthvide billeder er berømte og prisbelønnede i mange lande. Han har sit galleri i hjembyen Nha Trang, hvor han også er bosat. Galleriet ligger på 126 Hoang Van Thu Street.
Sådan kommer du omkring
Med mindre du har et vietnamesisk kørekort, må du ikke køre bil i Vietnam. At leje en bil med chauffør er derfor et godt alternativ. Knallerter med en motorkapacitet på under 50 cc (kubik) må derimod gerne føres med dansk kørekort. Synes man, det er ubehageligt at køre i den hektiske vietnamesiske trafik, kan man i stedet hyre en knallert med chauffør. Motorcykeltaxi er billigere end almindelig taxi.
Taxi eller motorcykeltaxi er de mest almindelige transportformer, men vil du rejse langt, er bus, tog eller endda fly bedre alternativer. Nha Trang Airport ligger ca. 45 minutter syd for byen (og ikke midt i byen, som den gjorde tidligere). Inde i Nha Trang er der masser af cykel- og motorcykeludlejninger, men tænk dig om, før du begiver dig ud i midtbyens trafikjungle. Du skal ikke blive stresset over alle de tudende horn i trafikken - det betyder ikke, at folk er irriterede, men blot at de vil gøre dig opmærksom. Når du går eller står ved en trafikeret vej, går der aldrig længe, før en motorcykeltaxi ruller op på siden af dig for at tilbyde dig en tur til en af de mange seværdigheder og bydele - og prisen kan ofte forhandles. Det er obligatorisk at bære hjelm på knallert, scooter og motorcykel. De fleste har hjelm med til passageren, men lus er ikke helt ualmindelige, så måske taxi er at foretrække.

Taxi

Blandt de mange forskellige transportformer i Vietnam finder du også de "almindelige" taxibiler. Du kan enten ringe efter dem eller stoppe dem på gaden. Ikke alle taxichauffører ved, hvor alle seværdigheder og attraktioner ligger, så derfor er det en god idé at have adressen med sig. Tag hotellets adressekort i receptionen, så du er sikker på at komme tilbage til det rette hotel. Kør kun med de pålidelige taxiselskaber som f.eks. Mailinh, så du slipper for chauffører, der snyder med taxameteret eller kører omveje.

Lokalbusser

Der er mange lokalbusser på de forskellige rejsemål. Generelt er standarden ret lav, hvad gælder komfort og sikkerhed; men til gengæld er det langt billigere end taxierne og derfor oplagte valg på kortere strækninger. Af sikkerhedshensyn anbefaler vi ikke lokalbusserne på længere strækninger.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Nha Trang er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Lokale højtider

Det vietnamesiske nytår er det samme som det kinesiske. Det nye år indtræder den 5. februar 2019, og to til tre dage inden og efter er der lukket de fleste steder. Denne højtid er årets vigtigste, og de fleste offentlige transportformer er mere eller mindre fuldt bookede en uge før og efter nytåret, eftersom mange vietnamesere tager hjem for at holde nytår med familien. Transporttiderne er ofte forlængede i denne periode.

Valuta og kreditkort

Vietnamesiske dong (VND). Kreditkort som VISA, MasterCard og American Express accepteres i begrænset omfang, dog som regel på hoteller og større restauranter. Der er mange hæveautomater i Nha Trang, især langs Tran Phu-boulevarden. Der kan maksimalt hæves 2 mio. VND pr dag (ca. 500 kr.). Den bedste valuta at medbringe er amerikanske dollars.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V. På de fleste hoteller har man ikke brug for en adapter, hvis man har almindelige runde 2-bens stik. Visse hoteller har kontakter, der passer til britiske 3-bens stik, og så er det nødvendigt med en adapter. Hotellerne har dog som regel adaptere, man kan låne.

Sprog

Vietnamesisk.

Øvrigt

Nha Trang er hovedstad i den vietnamesiske provins Khánh Hoà. Byen er et populært ferierejsemål blandt både vietnamesere og udlændinge.
Vejr og klima
 • januar
26°21°
6
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • februar
27°21°
7
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • marts
28°22°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
30°24°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
32°25°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • juni
32°24°
5
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
32°25°
5
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • august
32°24°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • september
31°24°
6
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • oktober
30°23°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • november
29°22°
5
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
28°21°
6
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer til Ho Chi Minh City.

Afrejse

Med Spies kan du rejse til Nha Trang hele året med rutefly.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Flyet lander i Ho Chi Minh City. Transfer til Nha Trang foregår med indenrigsfly (ca. 1 time). Køretiden fra lufthavnen til hotellerne er ca. 45 minutter (ca. 30 km). Afhængigt af vejrforholdene og det vietnamesiske nytår 5/2 2019, kan transfer til/fra Nha Trang foregå med bus (ca. 10 timer). Alle former for offentlig transport er gerne fuldt bestilt en uge før og efter nytåret, eftersom mange rejser hjem til deres familier. Transfer fra lufthavnen til Ho Chi Minh City tager ca. 45 minutter med bus (ca. 12 km).

Find din rejse til Nha Trang
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.