Se hoteller (2)

Rejser til Nha Trang

En rejse til Nha Trang er en rejse med sol, strand, eventyr og ægte vietnamesisk hverdag. Dette er landets mest komplette ferieparadis.
Nha Trang er hovedstad i provinsen Khanh Hoa og er så tæt på at være den perfekte ferieby, som man kan komme. Her er flere rigtig fine strande, masser af butikker, store markeder, historiske og religiøse seværdigheder, udflugtsmål både på land og til havs og desuden mange gode hoteller. En rejse til Nha Trang City byder på slående kontraster mellem lokalt og moderne, hvor stranden og Tran Phu-boulevardens hoteller, restauranter og parker ligger som et elegant slør over Nha Trangs pulserende og uforfalskede hverdagsliv. Af byens ca. 400.000 indbyggere ejer de fleste en motorcykel, og stort set alle opholder sig udenfor - det er i hvert fald den fornemmelse, man får, når man går rundt i byens mylder og takker nej til motorcykeltaxier, fortovsfrisører, ørerense og gadesælgere. Trafikken kan være meget kaotisk, men det vænner man sig hurtigt til - før du ved af det, spadserer du over gaden lige så uberørt som vietnameserne selv. Der er flere gode grunde til at rejse til Nha Trang, end vi kan nævne her, men stranden, de glade mennesker og det store Cha Dam-marked er i hvert fald tre af dem.

Kilometerlang strand

Langs bykernen strækker den 7 km lange, brede og finkornede sandstrand sig. Trods beliggenheden midt i en relativt stor by hersker her fred og ro, så man kan slappe ekstra meget af, når man sætter sig i liggestolen eller lægger håndklædet i det bløde sand. Lige oven for stranden løber byens hyggelige strandpromenade med velholdte parker og legepladser rundt omkring. Strandpromenaden er flankeret af fiskerestauranter og caféer, der ikke blot byder på lækker vietnamesisk mad, men også effektivt skærmer stranden mod bytrafikken. Vil du have variation, ligger den mindre strand Hong Chong blot få km væk, og begiver du dig 60 km nordpå, kommer du til den fredfyldte Jungle Beach. Det er også populært at sejle til en af de smukke øer ud for Nha Trangs kyst.

Luksushoteller i Nha Trang

Hos Spies kan du bestille en rigtig luksusferie til Nha Trang; vores hoteller er af høj standard og ligger tæt på stranden, i bekvem gåafstand fra Nha Trang centrum.

Marked i storbyklasse

Cho Dam-markedet er et must, når du rejser til Nha Trang. Denne myldrende markedsplads er helt på højde med storbyernes markeder, og her finder du mere, end du nogensinde havde drømt om. Leder du efter sko, stof, tæpper, ure, slik, tobak og grøntsager, kan du se frem til hele afdelinger af stande, som sælger hver af disse varer. Gaderne er trange og fyldt med både mennesker, cyklister og motorcykler, men det føles alligevel aldrig ubehageligt at gå rundt her. Vietnameserne er venlige og hensynsfulde, og det meste kan løses med et smil.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller for voksne
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Nha Trang

Find din rejse til Nha Trang