Se hoteller (18)

Rejser til Hanoi

Flyv til Vietnams hovedstad og oplev både landsbycharme og storbyliv. Og gå ikke glip af Halongbugtens smukke skærgård.

Hanoi, landets hovedstad og næststørste by, føles ikke altid som en storby med sine lave bygninger i fransk kolonistil og tusindvis af cyklister. Hanoi ligger ved bredden af Den Røde Flod, og du støder på den franske koloniarv overalt i form af bl.a. brede boulevarder og caféer, der serverer croissanter og café au lait. Både i og uden for byen er der mange seværdigheder; du kan bl.a. opleve Ho Chi Minh-mausoleet, Hanois krigsmuseum og Den Røde Flods delta. Et godt tip er også at se byens centrum fra en cykeltaxi.

Grotter og øde strande

Hvis du vil have en rigtig stor naturoplevelse, skal du tage på bådudflugt i Halongbugtens smukke skærgård. Området er rigt på grotter, øde strande og høje kalkstensformationer. Vores hoteller i Hanoi ligger centralt, tæt på den gamle bydel.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Hanoi

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
17°13°
2
Solskinstimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • februar
18°14°
2
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • marts
20°17°
2
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • april
24°21°
2
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • maj
28°23°
4
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • juni
30°26°
5
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juli
29°26°
5
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • august
29°26°
4
Solskinstimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • september
28°24°
4
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • oktober
25°22°
4
Solskinstimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • november
22°18°
3
Solskinstimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • december
19°15°
2
Solskinstimer pr. dag
26
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 12 timer og 30 min.

Afrejse

Du kan rejse til Vietnam hele året med rutefly fra København.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Hanoi Lufthavn til hotellerne er ca. 45 minutter (25-30 km).
Fakta

Vores service

Opholdet i Hanoi er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i seks måneder fra indrejsedatoen. Der kræves ikke visum ved ophold på maksimalt 15 dage. Gyldig retur- eller videregående billet med udrejse senest 15 dage efter indrejsen er påkrævet. Der er visumpligt ved ophold på over 15 dage. Vi anbefaler, at du kontakter Vietnams ambassade på telefon 39 18 39 32 for yderligere information.

Forlængede danske pas og danske provisoriske pas anerkendes til både ind- og udrejse. For at kunne rejse ind i Vietnam på et provisorisk pas skal du søge visum. EU-nødpas anerkendes kun til hjemrejse til Danmark. Har du dansk flygtninge- eller fremmedpas, skal du kontakte Vietnams ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for dig.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der fører til nægtet indrejse i Vietnam.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Vietnamesiske dong (VND). Kreditkort som VISA, MasterCard og American Express accepteres i begrænset omfang, dog som regel på hoteller og større restauranter. Der findes hæveautomater i Hanoi, og man kan maksimalt hæve 2 mio. VND per dag (ca. 500 kr.). Den bedste valuta at medbringe er amerikanske dollars.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V. På de fleste hoteller har man ikke brug for en adapter, hvis man har almindelige runde 2-bens stik. Visse hoteller har kontakter, der passer til britiske 3-bens stik, og så er det nødvendigt med en adapter. Hotellerne har dog som regel adaptere, man kan låne.

Sprog

Vietnamesisk.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Hanoi