Hoteller (52)

Rejser til Bali

Bali er et eksotisk rejseparadis med fantastisk natur, tropisk regnskov, flotte strande, hyggelige byer og et rigt dyreliv. Du kan også se frem til et livligt natteliv, gode shoppingmuligheder og afslappende spafaciliteter.
Den indonesiske ø Bali har virkelig noget for enhver smag. Festfolket vil formodentlig trives bedst i livlige Kuta Beach, øens største ferieby, som har et stort udvalg af barer og forlystelsesliv. Vil du hellere tage det lidt mere stille og roligt, anbefaler vi nabobyen Seminyak, eller også kan du nyde livet og have regnskoven som nærmeste nabo i kunstnerbyen Ubud. Bali byder på et bredt spektrum af naturoplevelser og forlystelsesliv - men vil du bare bade og nyde solen på de skønne strande, skal du søge mod Balis syd- eller vestkyst.

Naturoplevelser på Bali

Bali er en ren drøm, hvis du er interesseret i natur. Den tropiske ø byder på alt fra vidtstrakte rismarker og lange sandstrande til frodig regnskov og en aktiv vulkan. Selv om det kan være fristende at tilbringe størstedelen af din rejse til Bali under en parasol på stranden, må du ikke gå glip af det fortryllende natursceneri, som øen har at byde på. På Bali kan du også prøve kræfter med oplevelser som for eksempel riverrafting på Ayung River, klatring i bjergene og vandring blandt vandfald. Bali er desuden et mekka for surfere, uanset om man er nybegynder eller erfaren.

Kultur og seværdigheder

I modsætning til det indonesiske fastland, hvor hovedparten af befolkningen er muslimer, er de fleste af Balis indbyggere hinduer. Guderne er meget vigtige for balineserne, og mange af øens seværdigheder er derfor tilegnet religionen. Her er mange smukke templer, man kan besøge, og nogle af de mest kendte er klippeformationen Tanah Lot, vandtemplet Pura Ulun Danu Beratan og det imponerende Bajra Sandhi-monument i hjertet af hovedstaden Denpasar.

Spies' rejser til Bali

Når du bestiller din rejse til Bali med Spies, kan du selv vælge afrejsedag og rejselængde. Du kan rejse til Bali med Spies året rundt, men det bedste vejr får du, hvis du rejser om sommeren. Vil du give ferien en ekstra dimension, kan du kombinere flere rejsemål - start f.eks. ferien ved den børnevenlige strand i Sanur og rejs videre til et af de eksklusive hoteller i Nusa Dua.
Find dit hotel
Strand

Strande på Bali

Kuta Beach er den mest populære og livlige strand på Bali. På nogle steder er sandstranden mellem 50 og 100 meter bred. Kuta Beach bliver i nord til den lidt mere rolige Legian Beach og Seminyak. Kuta Beach lokker en stor skare af gæster til, som gerne vil bade, have det sjovt og dyrke vandsport. Nusa Dua Beach er en fin sandstrand, der strækker sig hele vejen fra Gegor Beach i det sydlige Nusa Dua til Benoa-halvøen, hvor den bliver til Tanjung Benoa Beach. Strandene egner sig både til de afslappede og de eventyrlystne typer, da vandet nærmest stranden er ret stille, mens der er flere bølger længere ude. Ved Gegor Beach er vandet meget roligt og krystalklart.

I Sanur er vandet også roligt, takket være et rev, der beskytter stranden mod bølger. Denne strand er derfor perfekt til dig, der rejser med børn. Stranden er flot, lavvandet og lang. I Candidasa er der også gode strande, der varierer mellem sand, sten og klipper. Cirka otte kilometer nord for Candidasa ligger den måske smukkeste strand i området: Pasir Putih, også kaldet White Sand Beach eller Virgin Beach. Lovinas strande består af mørkt eller sort vulkansand og har ofte klart og roligt vand. Ubud ligger til gengæld midt på øen, så her bader du i poolen på dit hotel.

Godt at vide om regntiden og den tørre periode

I visse perioder, f.eks. i regntiden fra oktober til mart skylles der til tider affald op på strandene, men de bliver renset hver dag. Der kan også forekomme høje bølger. I den tørre periode fra maj til oktober er der stor forskel på høj- og lavvande, hvilket betyder, at vandet kan være grumset. Læs mere under hvert enkelt rejsemål.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke på Bali

Bali har en spændende og varieret madkultur. De velsmagende måltider består ofte af ris, kød, fisk eller skaldyr, men der findes også mange vegetariske og veganske alternativer.

I Kuta Beach er der et stort udvalg af restauranter lige fra street food til internationale kæder. Nusa Dua er mest kendt for sine mange fine resorts med restauranter af høj kvalitet. Der er også lidt mere enkle og afslappede restauranter i området, f.eks. langs strandene. I Sanur er der masser af restauranter og barer, der serverer både lokale og internationale retter. De fleste ligger på byens hovedgade. I Ubud ligger der også et pænt antal restauranter med internationale og lokale retter. Her er der også mange vegetariske og veganske alternativer. I Candidasa er der nogle få restauranter og barer langs hovedgaden, mens der i Lovina Beach også er en håndfuld lokale restauranter foruden de internationale på hotellerne. Seminyak har ikke blot nogle af Balis fineste og bedste restauranter. Der er også en god del spisesteder i alle prisklasser.

Populære retter

Lawar
En blanding af grøntsager, kokos og forskelligt tilbehør som f.eks. kylling, kød og/eller frugt.

Bebek betutu
Stærkt krydret madret, der oftest består af ristet kylling eller and.

Nasi goreng
Indonesiens mest kendte ret kan selvfølgelig også fås på Bali. 'Nasi goreng' betyder stegt ris på indonesisk og kan varieres i det uendelige med forskellige ingredienser.

Gado gado
Vegetarisk salat. Ligesom nasi goreng er gado gado en af Indonesiens officielle nationalretter.

Kare Sayur
Populær vegetarisk ret med kogte grøntsager i kokosmælk og karry.

Nattelivet på Bali

Kuta Beach er omdrejningspunktet for Balis natteliv. Her begynder festlighederne med drinks på stranden og fortsætter langt ud på natten på barer og klubber, ofte akkompagneret af musik spillet af internationale DJs. Nattelivet i Seminyak er roligere end det pulserende Kuta Beach og Legian Beach. Her ligger dog også flere af de mest sofistikerede og eksklusive natklubber på Bali. Nattelivet er roligt i Nusa Dua og Sanur, men mange af barerne og hotellerne har aftenunderholdning og livemusik, ligesom der langs med stranden ligger strandbarer. I Ubud er det ideelt at koble helt af, for her er nattelivet begrænset, men der er også enkelte natklubber og restauranter med livemusik. Nattelivet i Candidasa og Lovina Beach er ret stille.
Shopping

Shopping på Bali

Kuta Beach har de bedste shoppingmuligheder på øen. Det største udvalg finder du på Kutas hovedgade i form af små, lokale butikker, men Kuta har også flere gallerier og indkøbscentre med velrenommerede internationale mærkevarebutikker. Eftersom Kuta er populært blandt surfere, ligger der også surfbutikker med alle de kendte mærker. I Seminyak er der en del shopping, både i form af små gadeboder og mere elegante butikker. Der ligger flere store indkøbscentre med internationale mærker samt små butikker med håndværkskunst og souvenirs.

Markedet i Ubud

Shoppingudvalget i Ubud består frem for alt af kunsthåndværk, træ, det indonesiske batik og tøj, som sælges stort set overalt. Markedet i centrum af byen er åbent dagligt og populær blandt byens gæster. Det er et hyggeligt sted, der er et besøg værd.
Sport og træning

Sport og træning på Bali

På Balis strande kan du dykke, snorkle, windsurfe og dyrke vandsport. Kuta Beach er et yndet rejsemål for surfere, og Candidasa er mere populært blandt dykkere. På øen ligger der også flere golfbaner som Bali National Golf Club, Bukit Pandawa Golf & Country Club og New Kuta Golf. Ubud er perfekt for dig, der vil prøve at rafte, cykle eller vandre i omgivelserne. På mange store hoteller tilbydes der også motionsrum, tennis og yoga.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter på Bali

Den smukke natur på Bali egner sig til mange forskellige slags aktiviteter. Et godt tip er at tage på udflugt til en af Balis mange risterrasser. Risproduktionen er stor på øen, og terrasserne, der er skabt til at udnytte markområdet, byder på nogle fascinerende og smukke udsigter. Besøg f.eks. Jatiluwih Rice Terraces eller Tegalalang. Du kan også begive dig ud i naturen og besøge et vandfald som Sumampan, eller du kan vandre en tur i solopgangen på vulkanen Mount Batur. De større byer, først og fremmest Kuta Beach og Seminyak, byder desuden på andre aktiviteter som vandland, madlavningskurser, bowlinghaller og biografer. De mindre steder er det mest afslapning og solbadning, der er i fokus.

Seværdigheder på Bali

Der er masser af seværdigheder på Bali, der er en udflugt værd. Hinduismen er Balis største religion, og der er en hel del smukke templer, du kan aflægge et besøg. To af de mest populære er Pura Tanah Lot, som ligger på en klippe i vandet og er virkelig populær ved solnedgangstid, samt templet i Uluwatu på Balis sydøstlige side.

Afslappende Ubud

Den lille by Ubud på Bali er kendt som et kulturelt centrum oppe i bjergene. Byen er dog også et velbesøgt yogamekka. Her venter smukke og idylliske omgivelser og en række af steder, som er et besøg værd.

Denpasar

Denpasar er Balis administrative hovedstad, og det er den største by på øen. Her må du ikke misse Bajra Sandhi Monument, som er et stort monument over det balinesiske folks kamp gennem historien. Er du til kunst, skal du lægge vejen forbi Le Mayeur Museum, der viser balinesisk kunst og lokale artefakter. Sakenan-templet er et af byens smukkeste og Bali Provincial Public Museum er ideelt, hvis du vil lære mere om øens historie.

Big Garden Corner

Hyggeligt udflugtsmål for familien. Big Garden Corner er en smuk have med restaurant, legeområde og en lille pool for de mindste besøgende.

Sindhu market

Markedet i Sindhu er et populært besøgsmål både i dagtimerne og til aften. Om dagen mænger de lokale sig med turister for at købe alt fra daglige fornødenheder til blommer, grøntsager, mad og souvenirs. Efter solnedgang forvandles parkeringsområdet foran markedet til et mylder af folkeliv med aftenåbne madboder, hvor du kan prøve lokal mad til en meget lav pris.

Nusaøerne og Giliøerne

Nusa Lombongan, Nusa Penida og Nusa Ceningan er tre øer lige ud for Balis østkyst. De er kendte for deres idylliske og eksotiske omgivelser. Her kan du svømme med rokker og snorkle med klumpfisk, tage på jungleudflugt, besøge vandfald, bade i de blå laguner og hoppe fra klipper. Du kan også bare nyde en paradisstrand uden lige.

Giliøerne hører til Balis naboø Lombok og ligger lidt længere væk end Nusaøerne. De er dog stadig et populært udflugtsmål. Gili Trawangan er den største og mest kendte ø, der også har den mest livlige atmosfære. Romantiske Gili Meno har kridhvide strande og krystalklart vand, der passer perfekt til parferie.
Sådan kommer du omkring

Hvordan du kommer rundt på Bali

Det er billigt at komme frem og tilbage på Bali. Vi anbefaler taxi som transportmiddel. Et godt alternativ er at udforske øen med en lejet chauffør, der kører dig rundt i en bil hele dagen. Der er også lokalbusser i de større byer og mellem dem samt minibusser ved navn Bemo. Vi anbefaler at kontakte dit hotel, hvis du ønsker information om busholdepladser, priser og ruter.
Fakta

Tidsforskel

Dansk +7 timer (sommertid +6 timer).
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 16 timer + mellemlandinger.

Afrejse

Spies tilbyder rejser med rutefly til Bali året rundt.

Flyet lander i Denpasar Lufthavn.

Du kan finde information om transfer under hvert enkelt rejsemål.
Vejr og klima
 • januar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • februar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • marts
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • april
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • maj
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
30°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
30°26°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
32°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
Bali har tropisk klima med høj luftfugtighed og en jævn temperatur året rundt. Gennemsnitstemperaturen ligger på 30-31 grader om dagen og 25-26 grader om natten. Temperaturen i havet ligger på 27-29 grader. Det, der varierer mest i løbet af året, er antallet af solskinstimer og nedbørsmængden. Regntiden løber fra december til marts, men der forekommer regnbyger året rundt. Den tørreste periode er fra maj til oktober.

April, maj og juni

Regntiden er normalt overstået på dette tidspunkt, og i april er der flere dage uden regn. Nedbørsmængden falder jo længere fremme mod foråret, man kommer, og i maj-juni er der igen betydeligt tørrere. Dagtemperaturen ligger på omkring 31 grader og nattemperaturen omkring 25 grader.

Juli, august og september

Sommeren er den lyseste og tørreste periode med mindst regn og flest solskinstimer. Temperaturen ligger stabilt på 30 grader i luften og 27 grader i havet.

Oktober og november

Oktober er næsten lige så tør som sommermånederne. Siden stiger risikoen for regn jo længere hen på efteråret, man kommer. Det bliver mere fugtigt, og temperaturen i luften og havet stiger nogle grader i november.

December, januar, februar og marts

I december begynder regntiden, som varer hen over vinteren. Ofte falder nedbøren som korte, kraftige byger, og temperaturen er stadig behagelig varm.

Rejser til Bali

Candidasa
Candidasa var oprindeligt en lille fiskerby, som takket være sin hyggelige atmosfære er blevet populær blandt turister; det perfekte rejsemål, hvis du bare vil slappe i skyggen under en palme.
Kuta Beach
 • Mad & Drikke
 • Børnevenligt
 • Natteliv
Kuta Beach er Balis livligste ferieområde med et pulserende natteliv, god shopping og mange restauranter. Med Spies bor du i rolige omgivelser, men alligevel tæt på det lokale liv.
Lovina Beach
Kombinér din rejse til det sydlige Bali med Lovina Beach på øens nordlige kyst. Her får du en afslappet ferie med sorte lavastrande, fascinerende undervandsliv og hoteller tæt på stranden.
Nusa Dua
Hvis du vil have en ferie med fred, ro og luksus, er Nusa Dua på Bali et skønt rejsemål. Hotellerne ligger på nogle af øens fineste strande, og herfra har du kun en kort taxirejse til hovedbyen.
Sanur
 • Mad & Drikke
 • Strande
 • Børnevenligt
Sanur er et afslappet og børnevenligt rejsemål med en fin sandstrand. Langs stranden løber en lang strandpromenade, og i området findes et godt udbud af restauranter, barer og butikker.
Ubud
På en rejse til den vidunderlige håndværksby Ubud kan du forkæle både krop og sjæl. Byen har været Balis kulturelle centrum i mange år. Heroppe i bjergene er klimaet mere svalt og tempoet lavere.
Seminyak
Seminyak er et roligere alternativ til Kuta Beach. Uanset om du leder efter et børnevenligt hotel eller et trendy og elegant hotel ved en fantastisk strand, finder du det i Seminyak.

Rejseforslag med rutefly til Bali

Vinter

The Akmani Legian Hotel
The Akmani Legian Hotel
Kuta Beach, Bali, Indonesien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 2 feb 2023 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
2 feb 2023 fra København
Jambuluwuk Oceano Seminyak
Jambuluwuk Oceano Seminyak
Seminyak, Bali, Indonesien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 3 dec 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
3 dec 2022 fra København

Sommer

SOL by Melia Kuta Bali
SOL by Melia Kuta Bali
Kuta Beach, Bali, Indonesien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 15 aug 2023 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
15 aug 2023 fra København
SOL by Melia Kuta Bali
SOL by Melia Kuta Bali
Kuta Beach, Bali, Indonesien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 15 aug 2023 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
15 aug 2023 fra København
Jambuluwuk Oceano Seminyak
Jambuluwuk Oceano Seminyak
Seminyak, Bali, Indonesien
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 9 dage, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 30 aug 2023 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
30 aug 2023 fra København

INSPIRATION

5 oplevelser på Bali for de eventyrlystne

5 oplevelser for de eventyrlystne

Den indonesiske ø Bali har i flere år været blandt danskernes mest populære langdistance-rejsemål, og den har umådelig meget at byde på. Her er vores fem bud på oplevelser, du ikke må gå glip af.

Her er vores fem bud på oplevelser, du ikke må gå glip af.

Find din rejse til Bali
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.