Se hoteller (7)

Rejser til Ubud

En rejse til kunstnerbyen Ubud indebærer afslapning for både krop og sjæl i Balis gamle, kulturelle centrum.
I bjergene er klimaet køligere og tempoet roligere. Man tager først og fremmest til Ubud for at nyde naturen og de frodige omgivelser, forkæle sig selv med spabehandlinger - eller måske prøve river rafting i den nærliggende flod. Byen er desuden et velbesøgt yogamekka med et stort udbud af yogaklasser. Vi tilbyder hoteller af høj standard med god service i rolige og romantiske omgivelser.

Lækre hoteller

Spies tilbyder flere lækre hoteller i Ubud. Vælger du at bestille en rejse til Alila Ubud, kommer du til at bo på et designhotel beliggende på et højdedrag med betagende udsigt over regnskoven. Vil du hellere bo tæt på Ubud centrum, bør du tage et kig på Pertiwi Resort & Spa, hvor det er muligt at bestille en villa med egen pool.

Ubud Monkey Forest

Populær seværdighed, hvor man spadserer ad skyggefulde stier mellem mosgroede templer og statuer, mens aberne svinger sig legende rundt i træerne. Du kan enten gå rundt på egen hånd eller med en guide.

Oplev mere af Bali

Ubud er det perfekte rejsemål, hvis du søger nogle dage med afslapning på hotellet krydret med besøg på nogle af strandene langs kysten. Men efter et par dagens afkobling længes du måske ned til Sanurs børnevenlige strande eller til Kutas livlige forlystelsesliv. Når du bestiller en rejse til Ubud med Spies, kan du kombinere et eller flere rejsemål helt efter dine ønsker.
Tips og nyttig info
  • Hoteller med spaafdeling
  • Hoteller med wi-fi
  • Værelser med egen pool
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Ubud

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Ubud