Hoteller (66)

Rejser til Indonesien

En rejse til Indonesien er en rejse med fine, hvide sandstrande, krystalklart dykkervand og dramatisk natur.

Når du bestiller din rejse til Indonesien med Spies, kan du vælge mellem syv forskellige rejsemål på Bali. I Kuta Beach, øens største turistby, finder du flere barer og natklubber end andre steder på øen, mens kunstnerbyen Ubud er et bedre valg, hvis du søger en rolig ferie, hvor du bor tæt på den tropiske regnskov. Det bedste ved at rejse til Indonesien er dog, at du kan holde ferie uden at sprænge feriebudgettet, da Indonesien er et meget billigt land at leve i.

Spies' rejser til Indonesien

Indonesien består af mere end 13.000 øer, som breder sig omkring 5.000 km mellem Australien og Sydøstasiens fastland. Spies' rejsemål i Indonesien har en varieret natur med alt fra vulkaner og frodig regnskov til fortryllende sandstrande og vidtstrakte rismarker. Hvis du har svært ved at vælge, kan du kombinere flere rejsemål på samme rejse, så du både oplever Sanurs fantastiske sandstrand og de små, maleriske kystbyer ved Lovina Beach.

Oplevelser i Indonesien

Da Indonesien består af en lang række øer, foregår mange af aktiviteterne ikke overraskende på eller under havoverfladen. På rejsen til Indonesien kan du bl.a. dykke, snorkle, surfe eller windsurfe, men er du mere tryg på landjorden, er der også råd for det; du kan f.eks. gå en runde på golfbanen, spille tennis eller vandre i den utrolige natur. Vil du give ferien en adrenalinindsprøjtning, kan white water rafting være en fantastisk og mindeværdig oplevelse - men du kan selvfølgelig også bare nøjes med at koble af på stranden eller forkæle dig selv med en vitaliserende spabehandling. For handler ferien ikke mest om selvforkælelse, når alt kommer til alt?

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Indonesien?
I Indonesien har Spies rejser til Bali. Øen har tropisk klima med høj luftfugtighed og en jævn temperatur året rundt. Om dagen ligger gennemsnitstemperaturen på 30-31 grader og om natten på 25-26 grader. Havtemperaturen ligger på omkring 27-29 grader. Antallet af solskinstimer og nedbørsmængden kan dog variere i løbet af året. Regntiden falder i perioden fra december til marts, men regnbyger forekommer året rundt. Det er tørrest med mindst regn i perioden fra maj til oktober.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst seks måneder ved udrejsen. Visumfri (gratis) – Visa Free Short Visit – under visse forhold og med maksimalt 30 dages gyldighed. Kan ikke forlænges. Visum udstedt ved indrejse (gebyrbelagt) – Visa on Arrival – under visse forhold og med op til 30 dages gyldighed. Kan forlænges med yderligere 30 dage (gebyrbelagt). Forlængelse sker hos immigrationsmyndighederne i den region, hvor man opholder sig. Visumfrihed og visum ved indrejse er kun muligt i forbindelse med udvalgte rejseformål, herunder turistbesøg, og ved indrejse gennem udvalgte grænseovergange, herunder de internationale lufthavn i Jakarta, Denpasar (Bali), Medan (Sumatra), Mataram (Lombok) samt et antal havne og grænseovergange på land. For yderligere information henviser vi til Indonesiens ambassade på telefon 39 62 44 22.

Danske forlængede pas anerkendes. Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes, hvis det er forsynet med et visum forud for indrejse. Ved udrejse skal det provisoriske pas og EU-nødpas forsynes med udrejsestempel.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den indonesiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Indonesien.

Rejser til Indonesien

Lokkes du af eksotisk dyreliv, tæt regnskov, fine strande, shopping, aktiviteter og natteliv, er en rejse til Bali lige noget for dig. Vi tilbyder flere rejsemål såvel langs kysten som i bjergene.
Candidasa
Candidasa var oprindeligt en lille fiskerby, som takket være sin hyggelige atmosfære er blevet populær blandt turister; det perfekte rejsemål, hvis du bare vil slappe i skyggen under en palme.
Kuta Beach
  • Mad & Drikke
  • Børnevenligt
  • Natteliv
Kuta Beach er Balis største ferieby, og på en rejse hertil venter et festligt natteliv, god shopping og mange restauranter. Med Spies bor du i rolige omgivelser, men alligevel tæt på det lokale liv.
Lovina Beach
Kombinér din rejse til det sydlige Bali med Lovina Beach på øens nordlige kyst. Her får du en afslappet ferie med sorte lavastrande, fascinerende undervandsliv og hoteller tæt på stranden.
Nusa Dua
Hvis du vil have en ferie med fred, ro og luksus, er Nusa Dua på Bali et skønt rejsemål. Hotellerne ligger på nogle af øens fineste strande, og herfra har du kun en kort taxirejse til hovedbyen.
Sanur
  • Mad & Drikke
  • Strande
  • Børnevenligt
Sanur er et afslappet og børnevenligt rejsemål, som er kendt for sin fine sandstrand. Langs stranden løber der en lang strandpromenade, og i nærheden venter masser af restauranter, barer og butikker.
Ubud
På en rejse til den vidunderlige håndværksby Ubud kan du forkæle både krop og sjæl. Byen har været Balis kulturelle centrum i mange år. Heroppe i bjergene er klimaet mere svalt og tempoet lavere.
Seminyak
Seminyak er et roligere alternativ til Kuta Beach. Uanset om du leder efter et børnevenligt hotel eller et trendy og elegant hotel ved en fantastisk strand, finder du det i Seminyak.

Find din rejse til Indonesien