Se hoteller (3)

Rejser til Candidasa

En rejse til Candidasa er perfekt til et par dage væk fra Balis mere hektiske rejsemål. Her kan du nyde fred, ro og en spændende undervandsverden.
Velkommen til Candidasa - en fredelig plet på Bali. Candidasa ligger mellem Lombok-strædet i syd og bjergene i nord. Oprindeligt er dette en lille fiskerby, som, takket være sin venlige atmosfære, er blevet populær hos besøgende, der ønsker en afslappende ferie, hvor man kan koble af i skyggen af en kokospalme. Strandene her er ikke lige så gode som på øens store rejsemål, men der er gode muligheder for snorkling. Langs hovedgaden er der et bredt udvalg af restauranter og butikker, til gengæld er nattelivet og stemningen langt mindre hektisk end i for eksempel Kuta Beach, Legian og Tuban.

Bo på stranden

I Candidasa tilbyder Spies blandt andet hotellet Puri Bagus Candidasa, som er indrettet i traditionel, balinesisk stil og har en pool med udsigt over havet.

God dykning

Strandene i Candidasa er ikke helt lige så fine, som på de større rejsemål på øen, men til gengæld er der rigtig gode muligheder for at snorkle. Af samme årsag er Candidasa blevet et populært rejsemål for dykkere, som gerne vil tage del i den fantastiske verden, der venter under havoverfladen.

Kombinér rejsmål

Du kan rejse til Candidasa året rundt, og vil du få mest muligt ud af dine tur til Bali, anbefaler vi, at du kombinerer to forskellige rejsemål. Efter nogle dage i Candidasas fredelige omgivelser kan det være, at en tur til Kutas folkeliv eller Sanurs børnevenlige strande tiltaler dig.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • God dykning
  • Kombinér rejsemål
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Candidasa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Candidasa