Se hoteller (3)

Rejser til Candidasa

En rejse til Candidasa er perfekt til et par dages afveksling fra de mere hektiske rejsemål omkring Kuta Beach. Her nyder besøgende godt af fred, ro og en spændende verden under havoverfladen.

Velkommen til Candidasa - en fredelig plet på Bali. Candidasa ligger mellem Lombok-strædet i syd og bjergene i nord. Oprindeligt er dette en lille fiskerby, som, takket være sin venlige atmosfære, er blevet populær hos besøgende, der ønsker en afslappende ferie, hvor man kan koble af i skyggen af en kokospalme. Strandene her er ikke lige så gode som på øens store rejsemål, men der er gode muligheder for snorkling. Langs hovedgaden er der et bredt udvalg af restauranter og butikker, til gengæld er nattelivet og stemningen langt mindre hektisk end i for eksempel Kuta Beach, Legian og Tuban.

Bo lige ved stranden

Størstedelen af Spies' hoteller i Candidasa ligger lige ved stranden, og de fleste har pool. Her kan du starte din dag med en dukkert - og afslutte den på samme måde. Puri Bagus Candidasa er indrettet i traditionel, balinesisk stil og har en pool med udsigt over havet. Vil du have lidt højere standard, er Sea Breeze Candidasa et fint alternativ. Også her får du et hotel i balinesisk stil lige ved stranden.

God dykning

Strandene i Candidasa er ikke helt lige så fine, som på de større rejsemål på øen, men til gengæld er der rigtig gode muligheder for at snorkle. Af samme årsag er Candidasa blevet et populært rejsemål for dykkere, som gerne vil tage del i den fantastiske verden, der venter under havoverfladen.

Kombinér rejsmål

Du kan rejse til Candidasa året rundt, og vil du få mest muligt ud af dine tur til Bali, anbefaler vi, at du kombinerer to forskellige rejsemål. Efter nogle dage i Candidasas fredelige omgivelser kan det være, at en tur til Kutas folkeliv eller Sanurs børnevenlige strande tiltaler dig.

Tips og nyttig info
 • Hoteller på stranden
 • God dykning
 • Kombinér rejsemål
 • Rejser året rundt
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Candidasa

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • februar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • marts
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • april
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • maj
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
30°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
30°26°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
32°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
Strand
Candidasa er et populært tilholdssted blandt dykkere. Desuden er der flere strande, der er oplagte til en afslappet dag under solen.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 17 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Candidasa året rundt med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Denpasar Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Denpasar Lufthavn til Candidasa er ca. 2 timer (ca. 65 km).
Mad, drikke og natteliv
I Candidasa er der nogle få restauranter og barer.
Candidasa er en fredelig by uden store natklubber og barer. Her nyder man godt af de spændende restauranter, eller ser en opvisning af traditionel, balinesisk dans.
Shopping
I Candidasa er der nogle små butikker, hvor du kan købe souvenirs og kunsthåndværk.
Aktiviteter og seværdigheder
Candidasa er nok mest kendt for det, som gemmer sig under havoverfladen. Så vi anbefaler, at du hopper i vandet, og tager ud at dykke eller snorkle.
Sådan kommer du omkring
Taxi er et billigt transportmiddel, hvis du vil på opdagelse i området.
Fakta

Vores service

Opholdet i Candidasa er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst seks måneder ved udrejsen. Visumfri (gratis) – Visa Free Short Visit – under visse forhold og med maksimalt 30 dages gyldighed. Kan ikke forlænges. Visum udstedt ved indrejse (gebyrbelagt) – Visa on Arrival – under visse forhold og med op til 30 dages gyldighed. Kan forlænges med yderligere 30 dage (gebyrbelagt). Forlængelse sker hos immigrationsmyndighederne i den region, hvor man opholder sig.... Visumfrihed og visum ved indrejse er kun muligt i forbindelse med udvalgte rejseformål, herunder turistbesøg, og ved indrejse gennem udvalgte grænseovergange, herunder de internationale lufthavn i Jakarta, Denpasar (Bali), Medan (Sumatra), Mataram (Lombok) samt et antal havne og grænseovergange på land. For yderligere information henviser vi til Indonesiens ambassade på telefon 39 62 44 22.

Danske forlængede pas anerkendes. Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes, hvis det er forsynet med et visum forud for indrejse. Ved udrejse skal det provisoriske pas og EU-nødpas forsynes med udrejsestempel.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den indonesiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Obs! De indonesiske myndigheder har skærpede pasregler, hvilket betyder, at dit pas skal være i god stand og ikke beskadiget af nogen art. Hvis passet f.eks. har ødelagte sider, vil du blive nægtet indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Indonesien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Ramadanen

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 23. april 2020. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket.

Det balinesiske nytår

Det balinesiske nytår indtræffer den 7. marts 2019. Det forventes af alle, som opholder sig på øen under festlighederne, at man opfører sig respektfuldt og tager hensyn til de lokale skikke. Nytårets fejring begynder den første aften med Ngerupuk, hvor man driver onde ånder væk ved at larme så meget som muligt. Dagen efter er det Nyepi, og her skal der være stille, fredeligt og mørkt overalt. Denne dag bliver der ikke arbejdet, trafikken er indstillet, og der må hverken anvendes elektricitet eller levende lys. Feriegæster forventes at opholde sig på hotelområdet. Da der ikke må tændes lys, vil hotelrestauranterne være lukkede efter solnedgang, men der findes mulighed for roomservice.

Valuta og kreditkort

Indonesiske Rupiah (IDR). Medbring USD til veksling (100 USD-sedler giver den bedste kurs). American Express, MasterCard og Visa accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Dansk +7 timer (sommertid +6 timer).

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Indonesisk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Indonesien, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Metanol i lokal alkohol

Vi opfordrer rejsende i Indonesien til at være forsigtige ved indtag af alkohol købt lokalt. Lokalt produceret alkohol, som for eksempel Arak, kan indeholde metanol som er et meget skadeligt stof.
Find din rejse til Candidasa