Se hoteller (9)

Rejser til Kuta Beach

Kuta Beach er Balis største ferieområde, og vælger du en ferie hertil, venter der et rigt forlystelsesliv, gode shoppingmuligheder og stribevis af restauranter. Med Spies bor du ikke langt fra Tuban Beach og Legian Beach. På den måde kan du nyde freden, men samtidig være tilpas tæt på forlystelseslivet i Kuta Beach.

Kuta Beach er perfekt for dig, som vil have meget at vælge imellem på din ferien. Her finder du masser af spændende restauranter, et livligt forlystelsesliv og gode shoppingmuligheder. Her sælges alt fra tøj, souvenirs og sko til kunsthåndværk og meget andet - så der er stor chance for at gøre et godt køb. På restauranterne spiser du billigt og ikke mindst godt, og menuen er meget varieret med både asiatisk og vestlig mad.

I butikkerne finder du tøj, sko, souvenirs, kunsthåndværk, musik og meget andet, og på restauranterne spiser du godt og billigt, hvad enten du har lyst til asiatisk eller international mad. Med Spies bor du godt, eller virkeligt luksuriøst, og hvis du rejser med børn, bør du tage et kig på Bali Dynasty Resort, som har både vandrutsjebane og familieværelser.

Hoteller for alle

De fleste af Spies' hoteller ligger tæt på stranden, og alle har en eller flere pools. Skal du rejse med børn til Kuta Beach, bør du tage et kig på Bali Dynasty Resort, der har både vandrutsjebaner, legerum og legeplads. Er du på udkig efter luksus og høj standard, anbefaler vi Padma Resort Legian, som er et moderne hotel lige ved stranden, med flere pools og egen spa.

Tuban Beach og Legian Beach

Syd for Kuta Beach ligger Tuban Beach, den lidt roligere del af Kuta, i gåafstand af Kuta by med forlystelser, shopping og andre attraktioner. I Tuban du bor godt på enten Rama Beach eller Bali Dynasty Resort, i gåafstand af det meste af det, Kuta Beach kan tilbyde. Legian Beach ligger nord for Kuta Beach og er lidt roligere med en bred strand, som takket være de høje bølger er blevet en favorit blandt surfere, men også er fantastisk til lange gåture ved solnedgangstid. Her findes mange restauranter og shoppingmuligheder.

Oplev mere af Bali

Vil du se mere af Bali, er det nemt at komme rundt i det grønne, smukke landskab. Bare et par kilometer væk er der rismarker og jungle og oppe mod nord venter vulkaner og hellige templer. Byen Ubud, som er Balis gamle kulturelle centrum, er rig på kunsthåndværk, og er et helt oplagt udflugtsmål. Hvorfor ikke kombinere en badeferie med et par nætter her? Det er også i disse dele, at du kan opleve den farverige folkedans, som er en vigtig del af kulturen her.

Tips og nyttig info
 • God shopping, restauranter og natteliv
 • Familiehoteller
 • Luksushoteller
 • Hoteller tæt på stranden
 • Kombinér rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kuta Beach

Vejr og klima
 • januar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • februar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • marts
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • april
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • maj
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
30°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
30°26°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
32°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
Strand
Stranden Kuta Beach er ca. 15 km lang og 50-100 meter bred. Der er stor forskel mellem høj- og lavvande, og høje bølger kan være med til at gøre vandet grumset.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 17 timer.

Afrejse

Du kan rejse til Kuta Beach med rutefly året rundt og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Denpasar Lufthavn.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra Denpasar Lufthavn til Kuta Beach er ca. 15 minutter (3-8 km).
Mad, drikke og natteliv
I Kuta Beach er der masser af restauranter.
I Kuta Beach venter dig et livligt natteliv med masser af barer.
Shopping
Kuta Beach er det perfekte rejsemål for dig, der ikke specifikt er ude efter tøj, smykker eller anden for for shopping. De shoppingmuligheder der findes, er i form af små, lokale butikker.
Aktiviteter og seværdigheder
I Kuta Beach kan du give dig i kast med aktiviteter som et spil tennis, windsurfe, snorkle og dykke. Der ligger desuden fire golfbaner i området for den golfinteresserede.
Sådan kommer du omkring
Det er billigt at tage taxi på Bali.
Fakta

Vores service

Opholdet i Kuta Beach er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt i mindst seks måneder ved udrejsen. Visumfri (gratis) – Visa Free Short Visit – under visse forhold og med maksimalt 30 dages gyldighed. Kan ikke forlænges. Visum udstedt ved indrejse (gebyrbelagt) – Visa on Arrival – under visse forhold og med op til 30 dages gyldighed. Kan forlænges med yderligere 30 dage (gebyrbelagt). Forlængelse sker hos immigrationsmyndighederne i den region, hvor man opholder sig.... Visumfrihed og visum ved indrejse er kun muligt i forbindelse med udvalgte rejseformål, herunder turistbesøg, og ved indrejse gennem udvalgte grænseovergange, herunder de internationale lufthavn i Jakarta, Denpasar (Bali), Medan (Sumatra), Mataram (Lombok) samt et antal havne og grænseovergange på land. For yderligere information henviser vi til Indonesiens ambassade på telefon 39 62 44 22.

Danske forlængede pas anerkendes. Danske provisoriske pas og EU-nødpas anerkendes, hvis det er forsynet med et visum forud for indrejse. Ved udrejse skal det provisoriske pas og EU-nødpas forsynes med udrejsestempel.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den indonesiske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Obs! De indonesiske myndigheder har skærpede pasregler, hvilket betyder, at dit pas skal være i god stand og ikke beskadiget af nogen art. Hvis passet f.eks. har ødelagte sider, vil du blive nægtet indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Indonesien.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Ramadanen

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 23. april 2020. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket.

Det balinesiske nytår

Det balinesiske nytår indtræffer den 7. marts 2019. Det forventes af alle, som opholder sig på øen under festlighederne, at man opfører sig respektfuldt og tager hensyn til de lokale skikke. Nytårets fejring begynder den første aften med Ngerupuk, hvor man driver onde ånder væk ved at larme så meget som muligt. Dagen efter er det Nyepi, og her skal der være stille, fredeligt og mørkt overalt. Denne dag bliver der ikke arbejdet, trafikken er indstillet, og der må hverken anvendes elektricitet eller levende lys. Feriegæster forventes at opholde sig på hotelområdet. Da der ikke må tændes lys, vil hotelrestauranterne være lukkede efter solnedgang, men der findes mulighed for roomservice.

Valuta og kreditkort

Indonesiske Rupiah (IDR). Medbring USD til veksling (100 USD-sedler giver den bedste kurs). American Express, MasterCard og Visa accepteres de fleste steder.

Tidsforskel

Dansk +7 timer (sommertid +6 timer).

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Indonesisk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Indonesien, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Metanol i lokal alkohol

Vi opfordrer rejsende i Indonesien til at være forsigtige ved indtag af alkohol, som kan forekomme i drinks og cocktails omkring i Indonesien, bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalt produceret alkohol, som for eksempel Arak, kan indeholde metanol, som er et meget skadeligt stof.
Find din rejse til Kuta Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.