Se hoteller (8)

Rejser til Kuta Beach

Kuta Beach er Balis livligste ferieområde med et rigt forlystelsesliv, gode shoppingmuligheder og stribevis af restauranter. Spies tilbyder hoteller ved nærliggende Tuban Beach og Legian Beach, så du bor i mere fredelige omgivelser og samtidig tæt på forlystelseslivet i Kuta Beach.

Kuta Beach er perfekt for dig, som vil have meget at vælge imellem på din ferien. Her finder du masser af spændende restauranter, et livligt forlystelsesliv og gode shoppingmuligheder. Her sælges alt fra tøj, souvenirs og sko til kunsthåndværk og meget andet - så der er stor chance for at gøre et godt køb. På restauranterne spiser du billigt og ikke mindst godt, og menuen er meget varieret med både asiatisk og vestlig mad.

I butikkerne finder du tøj, sko, souvenirs, kunsthåndværk, musik og meget andet, og på restauranterne spiser du godt og billigt, hvad enten du har lyst til asiatisk eller international mad. Med Spies bor du godt, eller virkeligt luksuriøst, og hvis du rejser med børn, bør du tage et kig på Bali Dynasty Resort, som har både vandrutsjebane og familieværelser.

Hoteller for alle

De fleste af Spies' hoteller ligger tæt på stranden og har en eller flere pools. Skal du rejse med børn til Kuta Beach, bør du overveje Bali Dynasty Resort, som byder på både vandrutsjebaner, legeværelse og legeplads. Er du på udkig efter luksus og høj standard, anbefaler vi Padma Resort Legian, som er et moderne hotel på stranden med spaafdeling og flere pools.

Tuban Beach og Legian Beach

Syd for Kuta Beach ligger Tuban Beach, den lidt roligere del af Kuta, i gåafstand af Kuta by med forlystelser, shopping og andre attraktioner. I Tuban du bor godt på enten Rama Beach eller Bali Dynasty Resort, i gåafstand af det meste af det, Kuta Beach kan tilbyde. Legian Beach ligger nord for Kuta Beach og er lidt roligere med en bred strand, som takket være de høje bølger er blevet en favorit blandt surfere, men også er fantastisk til lange gåture ved solnedgangstid. Her findes mange restauranter og shoppingmuligheder.

Oplev mere af Bali

Vil du se mere af Bali, er det nemt at komme rundt i det grønne, smukke landskab. Bare et par kilometer væk er der rismarker og jungle, og oppe mod nord venter vulkaner og hellige templer. Byen Ubud, som er Balis gamle kulturelle centrum, er rig på kunsthåndværk, og er et oplagt udflugtsmål - eller kombinér badeferien med et par nætter her. Det er også i dette område, du kan opleve den farverige folkedans, som er en vigtig del af kulturen.

Tips og nyttig info
 • God shopping, restauranter og natteliv
 • Familiehoteller
 • Luksushoteller
 • Hoteller tæt på stranden
 • Kombinér rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Kuta Beach

Strand
Kuta Beach er den mest populære og livlige strand på Bali. Den fine sandstrand er 50-100 meter bred, og den nordlige ende løber over i Legian Beach, hvor der er lidt mere fredeligt.

Fra maj til oktober er bølgerne som regel lidt højere end resten af året. Der er stor forskel mellem høj- og lavvande, og vandet kan derfor være grumset. I regntiden mellem december og marts kan der skylle affald fra havet op på strandene, men de bliver rengjort hver dag.
Mad, drikke og natteliv
Kuta Beach har et stort udbud af restauranter - alt fra lokal streetfood til internationale restaurantkæder. De fleste restauranter ligger langs hovedgaden Jalan Pantai.

I Kuta Beach tilbydes flere madvandringer, hvor man kommer rundt til de bedste madboder og restauranter.

Madkulturen på Bali

Bali har en spændende og varieret madkultur. De velsmagende måltider består ofte af ris, kød, fisk eller skaldyr, men der findes også mange vegetariske og veganske alternativer.

Populære retter

Lawar – En blanding af grøntsager, kokos og kylling, kød og/eller frugt.
Bebek betutu – Stærkt krydret madret med med kylling eller and.
Nasi goreng – Indonesiens nok mest kendte ret. 'Nasi goreng' betyder stegt ris på indonesisk og kan varieres i det uendelige med forskellige ingredienser.
Gado gado – Vegetarisk salat med peanutsauce. Ligesom nasi goreng er gado gado en af Indonesiens officielle nationalretter.
Kare Sayur – Vegetarisk ret med grøntsager kogt i kokosmælk og karry.
Kuta Beach er Balis forlystelsescentrum, hvor der bydes på alt fra drinks på stranden til barer og natklubber med internationale dj's. Klubscenen er velrenommeret, men der findes også mere fredelige Beach Clubs og lækre tagterrassebarer. De fleste natklubber og diskoteker ligger langs Legian Street.
Shopping
Kuta Beach er perfekt, hvis du er ude efter specielt tøj eller unikke smykker. Det største shoppingudbud findes langs hovedgaden i form af små lokale butikker, men Kuta byder også på både shoppingcentre og internationale tøjkæder. Eftersom Kuta er et populært sted at surfe, ligger her selvfølgelig også butikker med surfudstyr.
Sport og træning
På stranden tilbydes windsurfing, snorkling og dykning, og der er også mulighed for at spille tennis. Der findes desuden flere golfbaner i området.
Aktiviteter og seværdigheder
Vandlandet Waterbom byder på et stort antal vandrutsjebaner for alle aldre.
Hinduismen er den dominerende religion på Bali, og her findes mange smukke templer. To af de mest populære er Pura Tanah Lot, som ligger på en klippe i havet og er velbesøgt ved solnedgangstid, samt templet i Uluwatu på Balis sydvestkyst.

Balis smukke natur egner sig også til forskellige former for udflugter, og det er nærmest et must at besøge en af øens mange rismarker. Det er et fascinerende syn at se, hvordan risplanterne bliver dyrket i terrasser, for eksempel ved Jatiluwih eller Tegalalang.

Bali byder desuden på flere vandfald, for eksempel Sumampan, og en vandretur på vulkanen Mount Batur i solopgangens skær kan også anbefales.
Sådan kommer du omkring
Taxi er et billigt transportmiddel, hvis du vil på opdagelse i området, og det kan være en god idé at leje en bil med chauffør for en hel dag.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Kuta Beach er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Det balinesiske nytår

Det balinesiske nytår indtræffer den 3. marts 2022. Det forventes af alle, som opholder sig på øen under festlighederne, at man opfører sig respektfuldt og tager hensyn til de lokale skikke. Nytårets fejring begynder den første aften med Ngerupuk, hvor man driver onde ånder væk ved at larme så meget som muligt. Dagen efter er det Nyepi, og her skal der være stille, fredeligt og mørkt overalt. Denne dag bliver der ikke arbejdet, trafikken er indstillet, og der må hverken anvendes elektricitet eller levende lys. Feriegæster forventes at opholde sig på hotelområdet. Da der ikke må tændes lys, vil hotelrestauranterne være lukkede efter solnedgang, men der findes mulighed for roomservice.

Valuta og kreditkort

Indonesiske Rupiah (IDR). Medbring USD til veksling (100 USD-sedler giver den bedste kurs). American Express, MasterCard og Visa kan bruges mange steder, men kort accepteres ikke overalt. Der er generelt mange hæveautomater på Bali.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +7 timer (sommertid +6 timer).

El

220 V. Adapter er ikke nødvendig.

Sprog

Indonesisk.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Indonesien, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Metanol i lokal spiritus

Vi opfordrer rejsende i Indonesien til at være forsigtige ved indtag af spiritus, som kan forekomme i drinks og cocktails omkring i Indonesien, bl.a. på Bali, Java og Lombok. Lokalt produceret alkohol, som for eksempel Arak, kan indeholde metanol, som er meget giftigt.
Vejr og klima
 • januar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • februar
31°26°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • marts
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • april
31°26°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • maj
31°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juni
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • juli
30°24°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • august
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • september
30°25°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • oktober
30°26°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • november
32°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • december
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 16 timer + mellemlandinger.

Afrejse

Du kan rejse til Kuta Beach med rutefly året rundt og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Denpasar Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Denpasar Lufthavn til Kuta Beach er ca. 15 minutter (3-8 km).

Find din rejse til Kuta Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.