Se hoteller (10)

Rejser til Kuta Beach

Kuta Beach, Balis livligste ferieområde, tilbyder et rigt natteliv, shopping og restauranter. Vælg blandt flere hoteller med Spies.
Kuta Beach er perfekt for dig, som vil have meget at vælge imellem på din ferien. Her finder du masser af spændende restauranter, et livligt forlystelsesliv og gode shoppingmuligheder. Her sælges alt fra tøj, souvenirs og sko til kunsthåndværk og meget andet - så der er stor chance for at gøre et godt køb. På restauranterne spiser du billigt og ikke mindst godt, og menuen er meget varieret med både asiatisk og vestlig mad.

I butikkerne finder du tøj, sko, souvenirs, kunsthåndværk, musik og meget andet, og på restauranterne spiser du godt og billigt, hvad enten du har lyst til asiatisk eller international mad. Med Spies bor du godt, eller virkeligt luksuriøst, og hvis du rejser med børn, bør du tage et kig på Bali Dynasty Resort, som har både vandrutsjebane og familieværelser.

Hoteller for alle

De fleste af Spies' hoteller ligger tæt på stranden og har en eller flere pools. Skal du rejse med børn til Kuta Beach, bør du overveje Bali Dynasty Resort, som byder på både vandrutsjebaner, legeværelse og legeplads. Er du på udkig efter luksus og høj standard, anbefaler vi Padma Resort Legian, som er et moderne hotel på stranden med spaafdeling og flere pools.

Tuban Beach og Legian Beach

Syd for Kuta Beach ligger Tuban Beach, den lidt roligere del af Kuta, i gåafstand af Kuta by med forlystelser, shopping og andre attraktioner. I Tuban du bor godt på enten Rama Beach eller Bali Dynasty Resort, i gåafstand af det meste af det, Kuta Beach kan tilbyde. Legian Beach ligger nord for Kuta Beach og er lidt roligere med en bred strand, som takket være de høje bølger er blevet en favorit blandt surfere, men også er fantastisk til lange gåture ved solnedgangstid. Her findes mange restauranter og shoppingmuligheder.

Oplev mere af Bali

Vil du se mere af Bali, er det nemt at komme rundt i det grønne, smukke landskab. Bare et par kilometer væk er der rismarker og jungle, og oppe mod nord venter vulkaner og hellige templer. Byen Ubud, som er Balis gamle kulturelle centrum, er rig på kunsthåndværk, og er et oplagt udflugtsmål - eller kombinér badeferien med et par nætter her. Det er også i dette område, du kan opleve den farverige folkedans, som er en vigtig del af kulturen.
Tips og nyttig info
  • God shopping, restauranter og natteliv
  • Familiehoteller
  • Luksushoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Kuta Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Kuta Beach