Se hoteller (11)

Rejser til Sanur

Sanur er et afslappet og børnevenligt rejsemål med en skøn strand og et godt udbud af spændende restauranter.
Langs Sanurs fine sandstrand strækker der sig en lang strandpromenade, og ikke langt derfra venter et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker. Rejser du til Sanur med Spies, kan du glæde dig til en ferie med afslappet strandliv, komfortable hoteller og et godt udbud af forlystelsesliv.

Børnevenlig strand

Stranden er lavvandet og beskyttet af et rev, der reducerer bølgerne, og derfor er Sanur et godt valg for børnefamilier. Stranden er lavvandet, over fem kilometer lang og kantes af en fin strandpromenade, som frister til en spadsere- eller løbetur.

Tæt på Kuta

På Bali er det billigt at spise ude, og i Sanur er der et bredt udvalg af restauranter og barer. Ønsker du flere valgmuligheder, skal du tage til Kuta, hvor du får flere restauranter, flere barer og rigtig gode indkøbsmuligheder. Taxituren tager ikke mere end 20 minutter, og som det meste andet på Bali, er det også billigt at køre med taxi.

Bo godt i Sanur

Du kan rejse til Sanur året rundt, og bestiller du en rejse med Spies, kan du vælge imellem alt fra enkle, men populære hoteller som Swastika Bungalows til førsteklasseshoteller som Maya Sanur Resort & Spa. De fleste af vores hoteller i Sanur ligger tæt på stranden og har en eller flere pools.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller i alle prisklasser
  • Børnevenlig strand
  • Lang strandpromenade
  • Rejser året rundt
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Sanur

Find din rejse til Sanur