Se hoteller (11)

Rejser til Nusa Dua

Nusa Dua passer til dig, der ønsker et roligt og luksuriøst område på Bali med nogle af øens fineste strande. Spies har hoteller for enhver smag.
Rejser du med Spies til Nusa Dua, kan du vælge mellem flere gode hoteller. I Nusa Dua får du en afslappet ferie i luksuriøse omgivelser, og området er lige velegnet til familier som til forelskede par. Her finder du flere smukke strande med hvidt sand og et bredt udvalg af restauranter, barer og butikker inden for rækkevidde. Nusa Dua er et velorganiseret og velholdt område med smukke parker, en 18-hullers golfbane og dejlige hoteller.

Hoteller af høj klasse

Vores hotel Nusa Dua Beach Hotel & Spa er af høj standard og egner sig både for nygifte og for andre romantiske sjæle. Vil du ud og opleve lidt, kan du tage ind til restauranterne, forlystelseslivet og shoppingmulighederne i Kuta Beach eller Seminyak.

Oplev mere af Bali

Vil du opleve mere af Bali, er det nemt at komme rundt i det grønne, smukke landskab. Bare et par kilometer væk tager rismarker og jungle over, og videre oppe mod nord venter vulkaner og hellige templer. Du kan også kombinere dit ophold i Nusa Dua med et par dage på et andet rejsemål på øen - når du rejser med Spies, kan du skræddersy ferien, som du selv vil. Vælg mellem alt fra livlige og pulserende Kuta Beach til spahoteller i kunstnerbyen Ubud.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller på stranden
  • Rejser året rundt
  • Kombinér rejsemål
  • Fine sandstrande

Spies' gæster om Nusa Dua

Find din rejse til Nusa Dua