Se hoteller (1)

Rejser til Lovina Beach

Vælger du en rejse til Lovina Beach, får du en fredelig, men indholdsrig ferie på det nordlige Bali. Du kan også kombinere med en ferie på sydkysten.
Lovina Beach ligger på Balis nordkyst og ikke langt fra andre små, maleriske kystbyer som Kalisasem, Temukus, Pemaron og Kalibukbuk. Beliggenheden ved Det Balinesiske Hav er en af grundene til stedets langstrakte, smalle, sorte lavastrande, hvor du kan bade i fred og ro i det skønneste, rolige vand. Af samme grund er Lovina Beach aldrig blevet populær blandt surfere, og både hoteller og butikslivet er meget roligere end på den sydlige del af øen. En anden fordel ved Lovina er at hotellerne ofte ligger helt nede på stranden, så du kan indlede dagen med morgenmad med havudsigt, inden du tager den første dukkert.

Rig undervandsverden

Det er populært at både dykke og snorkle ved revet ud for Lovina og nyde det rige undervandsliv på tæt hold.

Skræddersy din rejse

I Lovina kommer du til at se en helt anden side af Bali - den mere rustikke og frodige side. Derfor er det oplagt at kombinere en rejse til Lovina Beach med et eller måske flere rejsemål på det sydlige Bali. Hvis du søger folkeliv og shoppingmuligheder, bør du vælge Kuta Beach, og er du du mere til fred, ro og afslapning, er bjergbyen Ubud et godt valg.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • God dykning
  • Kombinér rejsemål
  • Rejser året rundt

Spies' gæster om Lovina Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Lovina Beach