Dubai
Atlantis The Palm, Jumeirah Beach

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Velkommen til sol, varme og salte dyp - året rundt. I Dubai får du solrig luksus i eksotiske omgivelser.

I Dubai får du en skøn ferie med næsten garanteret solskin. Når du rejser med Spies, kan du vælge imellem fem rejsemål: Bur Dubai, Deira, Downtown Dubai, Jumeirah Beach og Jebel Ali. Er det strandliv, du søger, er det nemmest at tage til de offentlige strande langs Jumeirah Beach, hvor du kan vælge at bo i femstjernet luksus. Vil du bo lige så godt, men blot lidt billigere, skal du vælge et hotel i Downtown Dubai, hvor du også finder verdens højeste bygning, Burj Kalifa, samt verdens største shoppingcenter. Midt i alt det hypermoderne finder du desuden steder, som fører tankerne hen på Tusind og én nat, ikke mindst hvis du tager med på ørkensafari.

Læs mere om Dubai Skjul

En weekend eller en uge?
Spies tilbyder rejser med fleksibel rejselænge til Dubai både sommer og vinter, og eftersom flyvetiden kun er på godt seks timer, kan du sagtens tage hertil for både lidt sol, shopping og natteliv i en forlænget weekend. Vælger du at være her i en uge, kan du nå at opleve lidt mere.

  • Antal rejsemål:  5
  • Antal hoteller:  48
Rejser med Emirates

Rejser med Emirates

Emirates er et af verdens bedste flyselskaber, og de flyver dagligt fra København til Dubai og videre til flere spændende rejsemål i Spies’ program.
Se aktuelle tilbud med Emirates
Rejser med Qatar Airways

Rejser med Qatar

Med femstjernet service og rigtig gode priser tilbyder Qatar Airways komfortable og moderne flyoplevelser fra Skandinavien til mere end 155 destinationer over hele verden.
Se aktuelle tilbud med Qatar
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!