Hoteller (56)
Med Spies kan du rejse til Dubai året rundt - og blive lige så længe du vil. Du kan vælge mellem seks forskellige rejsemål og opleve alt fra hypermoderne prestigebyggerier til golde ørkenlandskaber.
Når du rejser med Spies, kan du vælge imellem seks rejsemål: Bur Dubai, Deira, Downtown Dubai, Jumeirah Beach og Jebel Ali. Er det strandliv, du søger, er det nemmest at tage til de offentlige strande langs Jumeirah Beach, hvor du kan vælge at bo i femstjernet luksus. Vil du bo lige så godt, men blot lidt billigere, skal du vælge et hotel i Downtown Dubai, hvor du også finder verdens højeste bygning, Burj Kalifa, samt verdens største shoppingcenter. Midt i alt det hypermoderne finder du desuden steder, som fører tankerne hen på Tusind og én nat, ikke mindst hvis du tager med på ørkensafari.

Vælg det rigtige rejsemål i Dubai

Hvis du rejser for strandlivets skyld, skal du se nærmere på Jumeirah Beach, som foruden strande er fyldt med lækre luksushoteller. Luksus er også temaet i Jebel Ali, hvor du har mulighed for at gøre ferien endnu mere afslappet med All Inclusive. Lige så godt, men billigere bor du i Downtown Dubai, som desuden er hjemsted for verdens højeste bygning og masser af spændende shoppingmuligheder. Det billigste sted at bo er dog i Deira, hvor vi har flere hoteller med moderne shopping og traditionelle souker lige uden for døren. Med så mange muligheder forstår vi godt, hvis du har svært ved at vælge, og derfor kan du selvfølgelig vælge at kombinere flere rejsemål, så du er sikker på at få lige den rejse, der passer dig.

Spies' rejser til Dubai

Med Spies kan du rejse til Dubai, lige når du vil, og være væk lige så længe du har lyst. En uge i Jumeirah Beach eller måske en længere ferie, hvor du oplever to forskellige rejsemål. Med Spies kan du rejse til Dubai året rundt, og vi har selvfølgelig hoteller i mange prisklasser. Med næsten 70 hoteller at vælge mellem kan vi næsten love, at du finder et hotel, der falder i din smag. Spies' rejser til Dubai er med valgfri rejselængde og flyves af flere af de største flyselskaber. Når man tænker på, at det kun tager lidt over 6 timer at flyve hertil, kan du sagtens tage en minirejse fyldt med sol, shopping og natteliv. På en uge i Dubai kan du nå at opleve meget mere, end du tror.

Udforsk Dubai

Dubai er en spændende blanding af gammelt og nyt. Fra det hypermoderne shoppingcenter Dubai Mall til de urgamle soukere, fra de ekstravagante hoteller langs med Jumeira Beach til den altomsluttende stilhed under stjernerne i ørkenen. På en rejse til Dubai er der altid noget at se og opleve, uanset om du er til glamourshopping eller kamelkapløb. Vil du spice ferien til Dubai lidt op, kan du besøge et af de andre spændende emirater langs kysten, f.eks. Sharjah, Abu Dhabi eller måske Ras al-Khaimah. Ud over besøget i en anden emirat er selve køreturen gennem det dramatiske ørkenlandskab en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Dubai for børn - Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er en gigantisk forlystelsespark med blandt andet LEGOLAND® Dubai og MOTIONGATE™ Dubai, hvor man kan møde Shrek, Kung Fu Panda og mange andre kendte figurer. Her er et kæmpe udbud af kørende forlystelser og mange andre aktiviteter for børn op til teenagealderen. Bestiller du en rejse til Dubai Parks and Resorts, bor du på det lækre hotel Lapita Dubai Parks Autograph Collection - en polynesisk drøm blot få skridt fra parkerne. Du kan naturligvis kombinere en rejse til Dubai Parks and Resorts med et af vores øvrige rejsemål i Dubai.
Find dit hotel
Strand

Strande i Dubai

I Jumeirah Beach findes flere strande, blandt andet Dubais længste og mest kendte, som er en velholdt og børnevenlig sandstrand med fint lyst sand, og også i Jebel Ali ligger flere af Spies' hoteller direkte ud til en fin og børnevenlig sandstrand. I Downtown Dubai har de fleste hoteller pools, men der findes også en gratis offentlig strand et par kilometer uden for centrum, ligesom der findes flere strandklubber, som kan besøges mod betaling. Også i Bur Dubai har mange hoteller pools, men du kan også tage en kort taxitur ud til den fine strand Jumeirah Open Beach. Deira byder på fantastiske strande med turkisblåt vand - det tager cirka ti minutter at komme dertil fra de centrale dele. Der er ingen strande i nærheden af Dubai Parks and Resorts, men hotellet Lapita Dubai Parks Autograph Collection har til gengæld et stort og indbydende poolområde.
Mad, drikke og natteliv

Mad og drikke i Dubai

Jumeirah Beach og Downtown Dubai har det største udbud af restauranter med mad fra verden. Også Bur Dubai og Deira har et godt udvalg af spisesteder; ofte med et lidt mere lokalt præg, hvorimod restauranterne i Jebel Ali primært ligger på hotellerne. I Dubai Parks and Resorts findes flere spændende rseturanter med forskellige temaer på hotellet Lapita Dubai Parks Autograph Collection.

Natteliv i Dubai

Nattelivet i Dubai er livligst i Jumeirah Beach og Downtown Dubai, hvor der findes et bredt udbud af trendy barer og eksklusive natklubber, der har åbent til kl. 3. Mange barer ligger på de øverste etager i skyskraberne og byder på fantastisk udsigt over omgivelserne. I Dubai ligger alle barer og natklubber i forbindelse med hotellerne, som har spiritusbevilling.
Shopping

Shopping i Dubai

Downtown Dubai byder på et stort shoppingudbud, og i de enorme shoppingcentre Dubai Mall og Mall of Emirates findes masser af butikker og forlystelser. Også Jumeirah Beach byder på gode shoppingmuligheder i forbindelse med hotellerne og i forskellige butikscentre. I Deira og Bur Dubai kan du besøge de traditionelle souker, indendørsmarkeder, hvor der sælges alt fra guld og tekstiler til parfume og krydderier. I Dubai Parks and Resorts findes primært souvenirbutikker.

Dubai city - det største shoppingudbud

Det bedste og største shoppingudbud findes i Dubai city og deles på midten af floden The Creek. På begge sider af floden er der et livligt handelsliv, og i de gamle arabiske basarkvarterer i Bur Dubai findes alt fra antikviteter og persiske tæpper over krydderier, tekstiler og sko til det nyeste nye inden for elektronik. Guld sælges til fordelagtige priser.

Shoppingmalls og butikscentre

To enorme og populære shoppingcentre er Mall of Emirates og Dubai Mall. Mall of Emirates ligger cirka 20 km fra Dubai i retning mod Abu Dhabi og byder på over 350 butikker, restauranter og sågar en slalombakke. Dubai Mall rummer blandt andet over 1.200 butikker, verdens største guldsouk, en skøjtebane og den ikoniske skyskraber Burj Dubai.

Traditionelle souker

Der findes flere af de traditionelle indendørsmarkeder, souker, inden for rækkevidde. I Bur Dubai ligger tekstilsouken med alle former for tekstiler samt Karama Bazaar med alt fra tøj og tasker til møbler, souvenirs og legetøj. I Deira ligger guldsouken, krydderisouken og parfumesouken, som alle er et besøg værd.
Sport og træning

Sport og træning i Dubai

Kunne du tænke dig en aktiv ferie, tilbydes blandt andet golf, tennis, bueskydning og vandsport samt motorsporsbanen Dubai Autodrome.

Spil golf i Dubai

Dubai byder på flere fine golfbaner med spændende udfordringer.

Klik her for at bestille starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.
Aktiviteter og seværdigheder

Aktiviteter i Dubai

Dubai har et stort aktivitetsudbud for hele familien - fra museumsbesøg over ørkensafari til vandlande og skøjteløb - og er du interesseret i motorsport, bør du besøge Race and Driving School vid Dubai Autodrome. De fleste store seværdigheder ligger i Downtown Dubai og Jumeirah Beach, men du kommer nemt dertil med offentlig transport fra de øvrige rejsemål. På Dubai Parks and Resorts venter en gigantisk forlystelsespark med forskellige temaer, ligesom her findes LEGOLAND® Dubai og MOTIONGATE™ Dubai, hvor du kan møde Shrek, Kung Fu Panda og prøve forskellige kørende attraktioner.

Seværdigheder i Dubai

Hele Dubai er én stor seværdighed med flere futuristiske og mageløse bygninger end noget andet sted. Dubai tilbyder alt fra eksotiske ture i ørkenen til ægte storbyliv med et enormt udvalg af shopping. Mange af de mest kendte seværdigheder findes i Downtown Dubai og Jumeirah Beach, for eksempel skyskraberen Burj Khalifa, Dubai Marina, Palm Jumeirah, bygningen Burj Al Arab og den berømte fontæne - verdens største koreograferede springvandssystem. Bur Dubai byder også på spændende områder; i den gamle del ved floden findes Dubais kulturelle centrum med Dubai Museum samt den maleriske bydel Al Bastakiya fra 1800-tallet, og i det historiske kvarter Al Fahidi findes kunstgallerier samt fæstningen Al Fahidi Fort.
Sådan kommer du omkring

Sådan kommer du omkring i Dubai

Den offentlige transport i Jumeirah Beach og Dubai centrum er velfungerende med både bybusser, metro og sporvogn, og det samme billetsystem gælder overalt. I Dubais kollektive trafik indgår også enkelte færger, der blandt andet sejler langs Dubai Marina og Dubais kunstige kanal. Skal du køre længere strækninger uden for byen er det dog nemmest at tage taxi, som er forholdsvis billigt.
Fakta

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).
Fly og transfer

Flyvetid

Cirka 6 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Dubai året rundt med rutefly.

Flyet lander i Dubai Lufthavn.
Vejr og klima
 • januar
23°14°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • februar
24°15°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
31°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • maj
36°24°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
38°26°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
40°29°
10
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
31°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
26°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
De Forenede Arabiske Emirater har et tropisk ørkenklima med ekstremt varme somre og varme vintre. Spies tilbyder hoteller i emiraterne Dubai, Abu Dhabi, Ajman, Fujairah og Ras al Khaimah. I Dubai kan du vælge mellem rejsemålene Bur Dubai, Deira, Downtown Dubai, Jebel Ali, Jumeirah Beach og Dubai Parks and Resorts.

Dagtemperaturen om sommeren ligger tit på over 40 grader, og luftfugtigheden er høj. Om vinteren ligger temperaturen på 20-24 grader med en noget lavere luftfugtighed. Havet er lunt og badevenligt året rundt med temperaturer på 20-28 grader.

December, januar, februar og marts

Byder på et behageligt klima, der minder om en god dansk sommer med daglige gennemsnitstemperaturer på 24-26 grader. Om natten kan temperaturen falde til ned mod 15 grader, og havtemperaturen ligger på omkring 20-24 grader. Der findes ingen egentlig regntid, men årets nedbør falder i disse måneder og da som regel i form af pludselige og meget kortvarige byger.

April, maj, juni, juli, august, september, oktober og november

Højsommeren varer fra juli til september med dagtemperaturer på omkring eller over 40 grader - i ørkenen kan det blive helt op til 50 grader. Nattemperaturerne ligger på 25-29 grader. Luftfugtigheden er meget høj, tit over 90 %. Årets varmeste måneder er juli og august, og der falder ingen regn fra maj til november. Sandstorme forekommer fra maj til juli, når kraftige vinde blæser ind fra Saudiarabien. Ørkensandet kan da indhylle byen i en dis, der varer flere dage.

Rejseforslag med rutefly

Golden Sands Hotel Apartments
Golden Sands Hotel Apartments
Bur Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 6 dage, 5 nætter på hotel
 • Afrejse 2 okt 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 5 nætter på hotel
2 okt 2022 fra København
JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
Jumeirah Beach, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 6 dage, 5 nætter på hotel
 • Afrejse 2 okt 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 5 nætter på hotel
2 okt 2022 fra København
Grand Hyatt Dubai
Grand Hyatt Dubai
Bur Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 6 dage, 5 nætter på hotel
 • Afrejse 2 okt 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 5 nætter på hotel
2 okt 2022 fra København
Rove La Mer Beach
Rove La Mer Beach
Downtown Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 1 uge, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 3 okt 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
3 okt 2022 fra København
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
Jumeirah Beach, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 1 uge, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 3 okt 2022 fra København
Inkl. morgenmad
Indtjekket bagage indgår
Inkl. morgenmad
Fly og 7 nætter på hotel
3 okt 2022 fra København
Atlantis, The Palm
 • Børnevenligt
Atlantis, The Palm
Jumeirah Beach, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 1 uge, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 30 nov 2022 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
30 nov 2022 fra København

Rejser til Dubai

Downtown Dubai
Downtown Dubai er eksklusiv og spændende med luksushoteller og mange elegante butikker.
Bur Dubai
 • Mad & Drikke
 • Shopping
 • Sport/adventure
Bur Dubai er et lidt roligere område i det centrale Dubai. Her er du stadigvæk tæt på byens enorme udvalg af shopping og underholdning.
Deira
I Deira bor du midt imellem soukerne og shoppingmulighederne. Vælg mellem flere hoteller, der er lidt billigere end på de fleste andre rejsemål i Dubai.
Jumeirah Beach
 • Mad & Drikke
 • Natteliv
 • Seværdigheder
Jumeirah Beach er det helt rigtige valg for dig, der gerne vil opleve fantastiske strande i Dubai. Og vil du mærke storbypuls, er der ikke langt til Dubai centrum.
Jebel Ali
Rejs med Spies til Jebel Ali i Dubai og nyd ferielivet med masser af aktiviteter på et hotel direkte ved stranden.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts er Dubai for børn med masser af spændende aktiviteter i den store forlystelsespark.

Rejseguide til Dubai

Rejseguide til Dubai

Midt i alt det hypermoderne byder Dubai også på steder, der leder tankerne hen på Tusind og én nat. Men hvor skal man bo, og hvad skal man se? I vores rejseguide til Dubai kan du læse om, hvad der adskiller de forskellige områder, så du nemt kan planlægge din rejse til Dubai.

Midt i alt det hypermoderne byder Dubai også på steder, der leder tankerne hen på Tusind og én nat. Men hvor skal man bo, og hvad skal man se? I vores rejseguide til Dubai kan du læse om, hvad der adskiller de forskellige områder, så du nemt kan planlægge din rejse til Dubai.
Find din rejse til Dubai
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.