Se hoteller (8)
Bur Dubai er en rolig bydel oven for Downtown Dubai. Her ligger mange hoteller, kontorbygninger og lokale restauranter.
Dubais gamle centrum er delt i to dele af floden, Dubai Creek, med Deira nord for floden, Downtown Dubai syd for den og Bur Dubai imellem dem. Langs floden ligger de mange traditionelle træbåde, dhows, og du krydser nemt floden med en abran - vandtaxi. Bur Dubai er et ret stort område. I den gamle del ved flodbredden ligger Dubais kulturelle centrum med Dubai Museum og Al Bastakiya, en malerisk og bohemeagtig bydel fra 1800-tallet.

Luksus eller budget?

Når du bestiller en rejse til Bur Dubai med Spies, har du både luksus- og budgethoteller at vælge imellem. Vil du bo rigtig luksuriøst, kan du tage et kig på Grand Hyatt Dubai, som har fået meget høje bedømmelser af vores gæster. Vi har også enklere hoteller som for eksempel Citymax Bur Dubai med en god beliggenhed tæt på et af Dubais ældste shoppingområder. Foretrækker du at bo i lejlighed, tilbyder vi Golden Sands Hotel Apartments med rummelige lejligheder, motionsrum og pool.

Skræddersy din rejse

Hos Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer til dig og dine medrejsende. Og eftersom du flyver med rutefly, er du selv herre over, hvornår du tager af sted, og hvor længe du vil være væk. Hvorfor ikke kombinere din rejse til Dubai med et af vores andre rejsemål? Det kunne f.eks. være de eksotiske øer, Maldiverne eller måske noget helt andet.

Strande og aktiviteter

Blot ti minutters taxakørsel fra Bur Dubai findes både ørken og fantastiske strande med turkisblåt og krystalklart vand. Om vinteren er vejret omtrent som på en dansk højsommerdag. I Dubai er der masser at give sig til ud over shopping og strandliv - der tilbydes blandt andet tennis, jeepsafari, fiskeri og windsurfing. Dubai har også et af verdens mest moderne vandlande, og hvilken anden by kan tilbyde skiløb på tre forskellige underlag: vand, sand eller sne? Tilføj hertil en tur til en af de omkringliggende emirater eller en runde golf, og du har en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden noget andet sted.
Tips og nyttig info
 • By og strand
 • Hoteller med pool
 • Gode shoppingmuligheder
 • Prisvenlige hoteller
 • Solsikkert
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Bur Dubai

Strand
I Bur Dubai findes hoteller med pools, og vil du bade i havet, kan du tage en taxi til Jumeirah Open Beach, som ligger nogle minutter væk. På stranden findes forskellige beach clubs, hvor man skal betale entré for at komme ind, men man kan også brede strandhåndklædet ud på nogle af de offentlige dele af stranden.
Læs mere om strande i Dubai.
Mad, drikke og natteliv
Bur Dubai har et godt udbud af restauranter, og det kan anbefales at prøve maden fra det lokale køkken. Du kan også bestille bord på en af de mange hotelrestauranter, som tilbyder mad fra alle verdenshjørner. Der serveres ikke alkohol på restauranter uden for hotellerne.
Læs mere om mad og drikke i Dubai.
Ligesom i de øvrige områder af Dubai ligger barerne og natklubberne i Bur Dubai i forbindelse med hotellerne, som har spiritusbevilling. De mest trendy natklubber og lounger ligger Jumeirah Beach og Downtown Dubai.
Læs mere om natteliv i Dubai.
Shopping
Ikke langt fra Bur Dubai ligger Downtown Dubai og verdens næststørste shoppingcenter, Dubai Mall, med over 1.200 butikker fordelt over fire etager.

Souk og basar

I Bur Dubai findes også en traditionel souk, som kaldes 'den gamle souk' eller 'tekstilsouken', som er et indendørsmarked med et kæmpe udbud af tekstiler som silke, kashmir, uld og bomuld samt færdigsyet tøj. Derudover ligger Karama Bazaar også i Bur Dubai og byder på alt fra tøj over møbler til souvenirs.
Læs mere om shopping i Dubai.
Sport og træning
I Dubai er der mulighed for at dyrke forskellig slags vandsport, og der findes også flere gode golfbaner. Mange hoteller har desuden tennisbaner. Dubai Autodrome er et besøg værd, hvis du er vild med motorsport.

Golf i Dubai

I Bur Dubai findes fine golfbaner af høj kvalitet med sjove udfordringer.

Klik her for at bestille starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.
Aktiviteter og seværdigheder
Dubai byder på masser af aktivitetsmuligheder, og det er nemt at komme rundt til de forskellige seværdigheder i Downtown Dubai og Jumeirah Beach.
Læs mere om aktiviteter i Dubai.
Bur Dubai er et spændende område at udforske. I den gamle del ved floden findes Dubais kulturelle centrum med Dubai Museum og Al Bastakiya; en malerisk bydel fra 1800-tallet. I den historiske bydel Al Fahidi findes flere kunstgallerier samt fæstningen Al Fahidi Fort.
Sådan kommer du omkring
Dubais offentlige transport er velfungerende, og du kommer nemt rundt med bybus og metro.

Metro

Dubai råder over en moderne og velfungerende metro, som har aircondition. Den kører igennem byens mest centrale dele, og flere stationer ligger i Bur Dubai, deriblandt Bur Dubai Abra Station, Al Ras Metro Station, Oud Metha Station og Ghubaiba Metro Station. Du kan købe billet på stationerne og betale med enten kreditkort og kontanter.

Bus

I lokalbusserne kan du benytte samme billet som til metroen og sporvognen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Bur Dubai er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Lokale højtider

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 2. april 2022. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket. Under ramadanen er det ikke tilladt at spise, drikke eller ryge på offentlige steder fra solopgang til solnedgang.

Den muslimske offerfest eid al-kabir indtræffer den 9. juli 2022, og da vil butikker og markeder holde lukket - dog ikke shoppingcentre.

Turistskat i Dubai

Myndighederne har indført en turistskat på overnatninger i Dubai. På samtlige hoteller/lejligheder opkræves der derfor en ekstra afgift på ca. 10-20 AED pr. værelse pr. nat. I en 2-værelses lejlighed betales der altså skat for hvert enkelt værelse. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejsen.

Valuta og kreditkort

Arabiske Dirham (AED). Kreditkort accepteres de fleste steder.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).

El

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, UK-standard med tre huller.

Sprog

Arabisk. Mange taler dog engelsk, især inden for turistindustrien.

Øvrigt

Dubai er den mest åbne og turistvenlige af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater. De er også kommet langt med hensyn til forhold for handicappede. I Dubai solbader man i bikini på stranden, da det er forbudt at solbade topløs.
Ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater skal man være fyldt 18 år, medmindre man rejser i selskab med en forælder eller anden voksen. For at tjekke ind på et hotel i Forenede Arabiske Emirater kræver de fleste hoteller, at man er fyldt 21 år, medmindre man rejser sammen med en forælder eller anden voksen. Har man ikke samme efternavn som sin forælder, skal fødselsattest fremvises. Er man under 21 år og rejser med en anden voksen over 21 år, kræves kopi af forældres pas samt en fuldmagt på engelsk. Kontakt Forenede Arabiske Emiraters ambassade for yderligere information.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort på ca. 200 USD som depositum ved check-in.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Der gælder stramme regler angående indførsel af medicin til Forenede Arabiske Emirater. Attest med receptpligtig medicin udfærdiget på engelsk eller arabisk skal medbringes, og indførsel af receptpligtig medicin skal indberettes i forvejen ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater. Dette gøres via: United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Vejr og klima
 • januar
23°14°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • februar
24°15°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
31°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • maj
36°24°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
38°26°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
40°29°
10
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
31°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
26°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Cirka 6 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Bur Dubai året rundt med rutefly.

Flyet lander i Dubai Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Dubai Lufthavn til Bur Dubai er 10-15 minutter (ca. 10 km). I myldretiden kan det dog tage over dobbelt så lang tid.

Find din rejse til Bur Dubai
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.