Se hoteller (8)
Bur Dubai er en rolig bydel oven for Downtown Dubai. Her ligger mange hoteller, kontorbygninger og lokale restauranter.
Dubais gamle centrum er delt i to dele af floden, Dubai Creek, med Deira nord for floden, Downtown Dubai syd for den og Bur Dubai imellem dem. Langs floden ligger de mange traditionelle træbåde, dhows, og du krydser nemt floden med en abran - vandtaxi. Bur Dubai er et ret stort område. I den gamle del ved flodbredden ligger Dubais kulturelle centrum med Dubai Museum og Al Bastakiya, en malerisk og bohemeagtig bydel fra 1800-tallet.

Luksus eller budget?

Når du bestiller en rejse til Bur Dubai med Spies, har du både luksus- og budgethoteller at vælge imellem. Vil du bo rigtig luksuriøst, kan du tage et kig på Grand Hyatt Dubai, som har fået meget høje bedømmelser af vores gæster. Vi har også enklere hoteller som for eksempel Citymax Bur Dubai med en god beliggenhed tæt på et af Dubais ældste shoppingområder. Foretrækker du at bo i lejlighed, tilbyder vi Golden Sands Hotel Apartments med rummelige lejligheder, motionsrum og pool.

Skræddersy din rejse

Hos Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer til dig og dine medrejsende. Og eftersom du flyver med rutefly, er du selv herre over, hvornår du tager af sted, og hvor længe du vil være væk. Hvorfor ikke kombinere din rejse til Dubai med et af vores andre rejsemål? Det kunne f.eks. være de eksotiske øer, Maldiverne eller måske noget helt andet.

Strande og aktiviteter

Blot ti minutters taxakørsel fra Bur Dubai findes både ørken og fantastiske strande med turkisblåt og krystalklart vand. Om vinteren er vejret omtrent som på en dansk højsommerdag. I Dubai er der masser at give sig til ud over shopping og strandliv - der tilbydes blandt andet tennis, jeepsafari, fiskeri og windsurfing. Dubai har også et af verdens mest moderne vandlande, og hvilken anden by kan tilbyde skiløb på tre forskellige underlag: vand, sand eller sne? Tilføj hertil en tur til en af de omkringliggende emirater eller en runde golf, og du har en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden noget andet sted.
Tips og nyttig info
  • By og strand
  • Hoteller med pool
  • Gode shoppingmuligheder
  • Prisvenlige hoteller
  • Solsikkert
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Bur Dubai

Find din rejse til Bur Dubai