Se hoteller (10)

Bur Dubai er en rolig bydel oven for Downtown Dubai. Her ligger mange hoteller, kontorbygninger og lokale restauranter.

Dubais gamle centrum er delt i to dele af floden, Dubai Creek, med Deira nord for floden, Downtown Dubai syd for den og Bur Dubai imellem dem. Langs floden ligger de mange traditionelle træbåde, dhows, og du krydser nemt floden med en abran - vandtaxi. Bur Dubai er et ret stort område. I den gamle del ved flodbredden ligger Dubais kulturelle centrum med Dubai Museum og Al Bastakiya, en malerisk og bohemeagtig bydel fra 1800-tallet.

Luksus eller budget?

Når du bestiller en rejse til Bur Dubai med Spies, har du både luksus- og budgethoteller at vælge imellem. Vil du bo rigtig luksuriøst, kan du tage et kig på Grand Hyatt Dubai, som har fået meget høje bedømmelser af vores gæster. Vi har også enklere hoteller som for eksempel Citymax Bur Dubai med en god beliggenhed tæt på et af Dubais ældste shoppingområder. Foretrækker du at bo i lejlighed, tilbyder vi Golden Sands Hotel Apartments med rummelige lejligheder, motionsrum og pool.

Skræddersy din rejse

Hos Spies kan du skræddersy din rejse, så den passer til dig og dine medrejsende. Og eftersom du flyver med rutefly, er du selv herre over, hvornår du tager af sted, og hvor længe du vil være væk. Hvorfor ikke kombinere din rejse til Dubai med et af vores andre rejsemål? Det kunne f.eks. være de eksotiske øer, Maldiverne eller måske noget helt andet.

Strande og aktiviteter

Blot ti minutters taxakørsel fra Bur Dubai har du de fantastiske strande og ørkenens bølgende sanddyner. Kilometerlange strande bugter sig langs kysten, og det turkisblå vand er rent og krystalklart. Om vinteren er vejret omtrent som på en skøn, dansk højsommerdag. I Dubai er der masser at lave, hvis du, mod forventning, skulle blive træt af shopping og strandliv. Tennis, ridning, jeepsafari, fiskeri, windsurfing – udvalget af aktiviteter er stort. Dubai har også et af verdens mest moderne vandlande, og hvilken anden by kan prale af både kamelløb hver fredag såvel som skiløb på tre forskellige underlag: Vand, sand eller sne. Tilføj hertil en tur til en af de omkringliggende emirater eller en runde golf, og du har en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden, noget andet sted.

Tips og nyttig info
 • By og strand
 • Hoteller med pool
 • Gode shoppingmuligheder
 • Prisvenlige hoteller
 • Solsikkert
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Bur Dubai

Vejr og klima
 • januar
23°14°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • februar
24°15°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
31°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • maj
36°24°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
38°26°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
40°29°
10
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
31°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
26°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
Strand
I Bur Dubai bader man i hotellernes pools. Vil du hellere bade i havet, er det bare at tage en taxi til Jumeirah Open Beach, som kun ligger nogle minutter væk. Her der der flere forskellige beach clubs, hvor man skal betale entré. Man kan også bare brede strandhåndklædet ud på nogle af de offentlige dele af stranden.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 6 timer og 30 minutter

Afrejse

Du kan rejse til Bur Dubai hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Dubai Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Dubai Lufthavn til Bur Dubai er 10-15 minutter (ca. 10 km). I myldretiden kan det dog tage over dobbelt så lang tid.
Mad, drikke og natteliv
I Bur Dubai er der masser af restauranter. Sørg endelig for at prøve mad fra det lokale køkken. Du kan også bestille et bord på en af de mange hotelrestauranter, som tilbyder mad fra alle verdenshjørner. Der serveres ikke alkohol på hotellernes restauranter. Der er stor prisforskel, afhængigt af om du spiser ude i byen eller på hotellets restauranter.
Nogen har haft beskrevet Bur Dubai som en blanding af Hongkong og eventyret Tusind og en Nat. Og beskrivelsen passer meget godt. Her venter dig et bredt natteliv med en masse barer og klubber. Bur Dubais natteliv skuffer sjældent.
Shopping
Ikke langt fra Bur Dubai ligger Dubai Mall, hvor shoppingen er i verdensklasse. Vil du hellere holde dig Bur Dubai-området, kan du tage en tur forbi det gamle souken (marked).
Aktiviteter og seværdigheder
I Dubai er der mange forskellige aktiviteter, du kan give dig i kast med, f.eks. golf, tennis og forskellige typer af vandsport. Det er nemt at komme rundt til de forskellige aktiviteter og seværdigheder i Downtown Dubai og Jumeirah Beach, og også Dubai Museum og det gamle souken (markedet), hvor du nemt kan tilbringe en hel dag, er inden for rækkevidde. Golfbaner er der også flere af, og så er der mange hoteller, som har tennisbaner. Hvis du er interesseret i biler og fart, er Race and Driving School i Dubai Autodrome uden tvivl et besøg værd.
Hele Dubai er en stor seværdighed. Her er der flere futuristiske og mageløse bygninger end noget andet sted. Dubai tilbyder alt fra eksotiske ture i ørkenen til ægte storbyliv med et enormt udvalg af shopping. Med hjælp af krom, stål, glas og andre raffinerede materialer virkeliggør arkitekterne alle deres utrolige planer. Burj Al Arab er designet således, at det skal ligne et vindfyldt sejl. Og med sine 321 meters højde dominerer hotellet hele Dubais kystlinje. Det er et utroligt syn, når mørket falder på, og bygningen lyser op i en masse forskellige farver.
Sådan kommer du omkring
Dubais offentlige transsport er meget velfungerende, men skal du ud af byen, er det nemmere at tage en taxi.

Taxi

Taxi er den nemmeste måde at komme rundt på. Der er masser af taxier, og det er relativt billigt.

Metro

Dubai råder over en moderne og velfungerende metro, som har aircondition. Den kører igennem byens mest centrale dele. Du kan købe billet på stationerne og betale med enten kreditkort og kontanter.

Sporvogn

I Dubai er der en sporvogn med 10 stationer, som tilbagelægger en strækning på over 10 km.

Lokalbusser

Lokalbusserne kan køre dig til steder og områder, hvor metroen og sporvognen ikke kan komme frem. Du kan benytte samme billet, som du købte til metroen eller sporvognen.

Færger

Med færgerne kan du f.eks. tage en tur op langs Dubais marina eller kanal.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Bur Dubai er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Lokale højtider

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 2. april 2022. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket. Under ramadanen er det ikke tilladt at spise, drikke eller ryge på offentlige steder fra solopgang til solnedgang.
Den muslimske offerfest eid al-kabir indtræffer den 9. juli 2022, og da vil butikker og markeder holde lukket - dog ikke shoppingcentre.

Turistskat i Dubai

Myndighederne har indført en turistskat på overnatninger i Dubai. På samtlige hoteller/lejligheder opkræves der derfor en ekstra afgift på ca. 10-20 AED pr. værelse pr. nat. I en 2-værelses lejlighed betales der altså skat for hvert enkelt værelse. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejsen.

Valuta og kreditkort

Arabiske Dirham (AED). Kreditkort accepteres de fleste steder.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).

El

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, UK-standard med tre huller.

Sprog

Arabisk. Mange taler dog engelsk, især inden for turistindustrien.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Forenede Arabiske Emirater, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Dubai er den mest åbne og turistvenlige af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater. De er også kommet langt med hensyn til forhold for handicappede. I Dubai solbader man i bikini på stranden, da det er forbudt at solbade topløs.
Ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater skal man være fyldt 18 år, medmindre man rejser i selskab med en forælder eller anden voksen. For at tjekke ind på et hotel i Forenede Arabiske Emirater kræver de fleste hoteller, at man er fyldt 21 år, medmindre man rejser sammen med en forælder eller anden voksen. Har man ikke samme efternavn som sin forælder, skal fødselsattest fremvises. Er man under 21 år og rejser med en anden voksen over 21 år, kræves kopi af forældres pas samt en fuldmagt på engelsk. Kontakt Forenede Arabiske Emiraters ambassade for yderligere information.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort på ca. 200 USD som depositum ved check-in.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Der gælder stramme regler angående indførsel af medicin til Forenede Arabiske Emirater. Attest med receptpligtig medicin udfærdiget på engelsk eller arabisk skal medbringes, og indførsel af receptpligtig medicin skal indberettes i forvejen ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater. Dette gøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Find din rejse til Bur Dubai
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.