Se hoteller (3)
Jebel Ali er perfekt for dig, der gerne vil have adgang til meget på ferien, men selv vil bestemme tempoet.
Jebel Ali var oprindeligt en havneby med Mellemøstens største havn beliggende cirka 40 km fra Dubai centrum og 20 km fra Jumeirah Beach. Men i Jebel Ali findes også Jebel Ali Beach - et af de første ferieområder i Dubai. Her er blandt meget andet en 9-hullers golfbane, en skydebane, tennisbaner og masser af vandsportsaktiviteter. Du kan også vælge at kombinere din ferie i Jebel Ali med et par nætter i Dubai centrum. På den måde får du både sol og strand samt shopping og spændende forlystelser.

Børnevenligt hotel i Jebel Ali

Planlægger du en rejse til Jebal Ali med børn, bør du kigge nærmere på JA Beach Hotel, som er et stort hotel med en dejlig have lige ved en privat strand og med faciliteter til både for børn og voksne. De yngste gæster kan hygge sig i børneklubben eller hilse på hotellets kaniner, geder og kameler, og de voksne kan nyde en eftermiddag i hotellets spaafdeling eller træne i motionsrummet. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, har du desuden mulighed for at tilkøbe All Inclusive sammen med rejsen.

Luksus i Djebel Ali

Lige ved JA Beach Hotel ligger JA Palm Tree Court & Spa. Disse to hoteller er søsterhoteller og deler både faciliteter og strand, men JA Palm Tree Court & Spa er lige en smule mere luksuriøst, hvilket også afspejles i All Inclusive-pakken, som du kan tilkøbe sammen med rejsen.
Tips og nyttig info
  • God strand
  • Følelse af en resort
  • Mange sportsfaciliteter

Spies' gæster om Jebel Ali

Find din rejse til Jebel Ali