Se hoteller (22)

Rejser til Jumeirah Beach

Hvis du påtænker en rejse til Dubai for at nyde sol og strand, skal du vælge Jumeirah Beach. Her får du fantastiske strande og hoteller for enhver smag.
I Jumeirah Beach er strandene bedst, længst og smukkest - og hotellerne er af samme høje standard. Her ligger for eksempel et af verdens mest luksuriøse hotel, Burj al Arab, hvor kun oliesheiker har råd til at bo. Men man kan altid gå derhen og spise frokost, hvis man er nysgerrig efter at se de prangende omgivelser.

Dubai er en by i konstant forandring, og her bygges overalt. I Jumeirah Beach kan du for eksempel opleve den gigantiske The Palm, som er en kunstig ø, eller snarere skærgård, der består af flere små øer, som så tilsammen danner billedet af en palme. Lidt længere ude ligger den nye marina med plads til godt 500 luksuriøse yachter samt en skøn strandpromenade, hvor du kan slentre i fred og ro. I populære Mall of the Emirates finder du foruden 500 butikker og hundredvis af restauranter også en indendørs skibakke. Er du historieinteresseret, bør du ikke gå glip af Jumeirahs arkæologiske område, som viser levn fra den tid, hvor bosættelsen fungerede som et stop for karavaner.

Nattelivet i Dubai

Nattelivet i Downtown Dubai er muligvis nok det mest varierende i hele landet. Her er restauranter, barer, natklubber, koncerter, happenings, festivaler og meget andet fordelt ud på hele året. Så hvis du både vil nyde godt af sol, strand og natteliv, så er det Jumeirah Beach, du skal rejse til.

Jumeirah Beach med Spies

De fleste af Spies' hoteller i Jumeirah Beach ligger direkte ved den meget velplejede Marina Beach. Vi har også hoteller i tilknytning til marinaen ude på The Palm og ved Mall of the Emirates i området Al Barsha. Vores store udvalg af hoteller gør, at du nemt kan vælge et, som passer lige netop til dig, uanset om du ønsker at bo luksuriøst, familievenligt - eller måske begge dele. Der er også flere hoteller, som ligger på et mere rimeligt prisniveau, uden at det behøver at gå ud over serviceniveauet. Du kommer til at bo rigtig godt på Spies' hotel Atlantis The Palm, som har helt eget vandland! En af fordelene ved at rejse til Jumeirah Beach er, at du kan vælge et hotel, hvor alting er inden for gåafstand - både strand, shopping og spisesteder. Her kan du være sikker på, at du får en ferie fyldt med sol og saltvand krydret med sightseeing og shopping i enten Jumeirah Beach eller inde i Dubai City.
Tips og nyttig info
  • Lækre hoteller
  • Gode strande
  • Atlantis the Palm
  • Perfekt for familier

Spies' gæster om Jumeirah Beach

Find din rejse til Jumeirah Beach