Se hoteller (37)

Rejser til Jumeirah Beach

Hvis du påtænker en rejse til Dubai for at nyde sol og strand, skal du vælge Jumeirah Beach. Her får du fantastiske strande og hoteller for enhver smag.

I Jumeirah Beach er strandene bedst, længst og smukkest - og hotellerne er af samme høje standard. Her ligger for eksempel et af verdens mest luksuriøse hotel, Burj al Arab, hvor kun oliesheiker har råd til at bo. Men man kan altid gå derhen og spise frokost, hvis man er nysgerrig efter at se de prangende omgivelser.

Dubai er en by i konstant forandring, og her bygges overalt. I Jumeirah Beach kan du for eksempel opleve den gigantiske The Palm, som er en kunstig ø, eller snarere skærgård, der består af flere små øer, som så tilsammen danner billedet af en palme. Lidt længere ude ligger den nye marina med plads til godt 500 luksuriøse yachter samt en skøn strandpromenade, hvor du kan slentre i fred og ro. I populære Mall of the Emirates finder du foruden 500 butikker og hundredvis af restauranter også en indendørs skibakke. Er du historieinteresseret, bør du ikke gå glip af Jumeirahs arkæologiske område, som viser levn fra den tid, hvor bosættelsen fungerede som et stop for karavaner.

Nattelivet i Dubai

Nattelivet i Downtown Dubai er muligvis nok det mest varierende i hele landet. Her er restauranter, barer, natklubber, koncerter, happenings, festivaler og meget andet fordelt ud på hele året. Så hvis du både vil nyde godt af sol, strand og natteliv, så er det Jumeirah Beach, du skal rejse til.

Jumeirah Beach med Spies

De fleste af Spies' hoteller i Jumeirah Beach ligger direkte ved den meget velplejede Marina Beach. Vi har også hoteller i tilknytning til marinaen ude på The Palm og ved Mall of the Emirates i området Al Barsha. Vores store udvalg af hoteller gør, at du nemt kan vælge et, som passer lige netop til dig, uanset om du ønsker at bo luksuriøst, familievenligt - eller måske begge dele. Der er også flere hoteller, som ligger på et mere rimeligt prisniveau, uden at det behøver at gå ud over serviceniveauet. Du kommer til at bo rigtig godt på Spies' hotel Atlantis The Palm, som har helt eget vandland! En af fordelene ved at rejse til Jumeirah Beach er, at du kan vælge et hotel, hvor alting er inden for gåafstand - både strand, shopping og spisesteder. Her kan du være sikker på, at du får en ferie fyldt med sol og saltvand krydret med sightseeing og shopping i enten Jumeirah Beach eller inde i Dubai City.

Tips og nyttig info
 • Lækre hoteller
 • Gode strande
 • Atlantis the Palm
 • Perfekt for familier
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Jumeirah Beach

Strand
Jumeirah Beach er en meget velholdt sandstrand med lyst, finkornet sand. Stranden er Dubais længste og mest kendte, som også byder på fantastisk udsigt over Dubais skyline. Det er ved denne strand, de fleste af Spies' hoteller ligger.
Mad, drikke og natteliv
Jumeirah Beach har et bredt sortiment af restauranter fra alle verdenshjørner, og afstandende i Jumeirah er ikke større, end at du kan spadsere rundt til det meste. Mange restauranter ligger side om side langs strandpromenanden, og der er stor prisforskel, alt efter om du spiser ude i byen eller på hotellet. Vær opmærksom på, at der ikke serveres alkohol på restauranter uden for hotellerne.
Jumeirah Beach har mange trendy barer og natklubber på de store hoteller, som også har spiritusbevilling. Her fester både turister og lokalbefolkning til langt ud på natten - de fleste natklubber lukker kl. 3. Barerne ligger gerne på de øverste etager i skyskraberne og byder på flot udsigt, og i natklubberne er der tit spektakulære lysshows.
Shopping
I Jumeirah Beach er det er mest af alt på og omkring hotellerne, at du kan tage på shoppingtur. I Dubai, derimod, er der alt fra supermoderne shoppingcentre med eksklusive modebutikker til mangfoldige souker (markeder). På den 1,7 km lange promenadestrækning The Walk er der over 300 butikker og spisesteder.

Dubai City - de bedste shoppingmuligheder

De bedste shoppingmuligheder finder du i Dubai City, som bliver delt på midten af floden, The Creek. På begge sider af floden er der fuld gang i butikkerne. I de gamle, arabiske basarkvarterer i Bur Dubai er der noget for enhver smag, uanset hvad du leder efter. Her kan du købe, antikviteter, klassiske, persiske tæpper, elektronik, hundredvis af forskellige krydderier og sko. Skal du købe guld, er det fordelagtigt at gøre det her.

Mall of Emirates - shoppingcenter med egen skibakke

Af alle butikscentre der ligger i Dubai City, er Mall of Emirates nok det mest kendte. Her er mere end 350 forskellige butikker, restauranter og endda en slalombakke. Mall of Emirates er beliggende ca. 20 km fra Dubai City i retning med Abu Dhabi.

Dubai Mall - verdens største guldsouk

Dette enorme shoppingcenter ligger i Downtown Dubai, og rummer mere end 1200 butikker, verdens største guldsouk (guldmarked) med 220 separate stande samt Fashion Island, til de som interesserer sig for haute couture. Her er endda også et akvarium, en skøjtebane og det som tidligere var verdens højeste bygning, Burj Dubai.
Sport og træning
Jumeirah Beach byder på gode muligheder for en ferie med sport og aktiviteter. Mange hoteller har tennisbaner, og her tilbydes også både gof og forskellig slags vandsport.

Spil golf i ferien i Dubai

Tag golfbagen med på ferie - i Dubai kan du spille golf på flere fine baner.

Klik her for at bestille starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.
Aktiviteter og seværdigheder
Interesserer du dig for motorsport, er Race and Driving School ved Dubai Autodrome for alle - både nybegyndere og mere erfarne førere.
Har du brug for afveksling fra sol og strand, kan du opleve alt fra pulserende storbyliv med shopping i verdensklasse til eksotiske ørkenture. I Dubai er der mange seværdigheder. Fremforalt er der flere futuriske bygningsværker og konstruktioner end noget andet sted i verden. Her virkeliggør arkitekterne disse utrolige mesterværker af glas, stål, krom og andre raffinerede materialer. Og med sine 321 meters højde, og et design der skal give associationer om et vindfyldt sejl, dominerer Burj Al Arab hele Dubais kystlinje. Om natten er bliver bygningen oplyst i mange smukke farver - et utroligt syn.
Sådan kommer du omkring
I Jumeirah Beach og Dubai centrum er lokaltrafikken en god måde at komme omkring på. Skal du tilbagelægge en længere distance, anbefales dog taxi, som er forholdsvis billigt.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Jumeirah Beach er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Lokale højtider

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 2. april 2022. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket. Under ramadanen er det ikke tilladt at spise, drikke eller ryge på offentlige steder fra solopgang til solnedgang.
Den muslimske offerfest eid al-kabir indtræffer den 9. juli 2022, og da vil butikker og markeder holde lukket - dog ikke shoppingcentre.

Turistskat i Dubai

Myndighederne har indført en turistskat på overnatninger i Dubai. På samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræves der derfor en ekstra afgift på ca. 10-20 AED pr. værelse pr. nat. I en 2-værelses lejlighed betales der altså skat for hvert enkelt værelse. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejsen.

Valuta og kreditkort

Arabiske Dirham (AED). Kreditkort accepteres de fleste steder.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).

El

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, UK-standard med tre huller.

Sprog

Arabisk. Mange taler dog engelsk, især inden for turistindustrien.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Forenede Arabiske Emirater, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Dubai er den mest åbne og turistvenlige af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater. De er også kommet langt med hensyn til forhold for handicappede. I Dubai solbader man i bikini på stranden, da det er forbudt at solbade topløs. Byggerier i området kan være forstyrrende, men omfanget af arbejdet varierer.
Ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater skal man være fyldt 18 år, medmindre man rejser i selskab med en forælder eller anden voksen. For at tjekke ind på et hotel i Forenede Arabiske Emirater kræver de fleste hoteller, at man er fyldt 21 år, medmindre man rejser sammen med en forælder eller anden voksen. Har man ikke samme efternavn som sin forælder, skal fødselsattest fremvises. Er man under 21 år og rejser med en anden voksen over 21 år, kræves kopi af forældres pas samt en fuldmagt på engelsk. Kontakt Forenede Arabiske Emiraters ambassade for yderligere information.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort på ca. 200 USD som depositum ved check-in.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Der gælder stramme regler angående indførsel af medicin til Forenede Arabiske Emirater. Attest med receptpligtig medicin udfærdiget på engelsk eller arabisk skal medbringes, og indførsel af receptpligtig medicin skal indberettes i forvejen ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater. Dette gøres via: United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Vejr og klima
 • januar
23°14°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • februar
24°15°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
31°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • maj
36°24°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
38°26°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
40°29°
10
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
31°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
26°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 6 timer og 30 minutter

Afrejse

Du kan rejse til Jumeirah Beach hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Dubai Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Dubai Lufthavn til Jumeirah Beach er ca. 35 minutter (ca. 35 km). I myldretiden kan det dog tage over dobbelt så lang tid.

Find din rejse til Jumeirah Beach
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.