Se hoteller (2)

Rejser til La Mer Beach

Rejs med Spies til Dubai og La Mer Beach, hvor du kan kombinere sol og strand med afslapning og god shopping.
La Mer Beach er et livligt og moderne rejsemål beliggende ved stranden i Dubai med udsigt mod Downtown Dubais skyline med den ikoniske skyskraber Burj Khalifa. Her kan du kombinere afslappende dage på stranden med fantastisk shopping, lækre madoplevelser og et levende folkeliv fra morgen til aften. La Mer Beach er et unikt rejsemål i Dubai takket være sin moderne og urbane atmosfære, og mange tager hertil for at kombinere afslapning på stranden med trendy natteliv.

La Mer Beach har et bredt og varieret udbud af restauranter og barer, og flere restauranter ligger direkte ud til stranden med flot udsigt over havet. Rejsemålet byder også på moderne og stilrent indrettede hoteller med mange bekvemmeligheder og faciliteter for alle aldre, og takket være sin optimale beliggenhed blot en kort biltur fra Downtown Dubau, kan du kombinere strandliv i La Mer Beach med storbyshopping og seværdigheder.

Hoteller tæt på stranden

Flere af Spies' hoteller i La Mer Beach ligger ved havet og tilbyder gæsterne liggestole og parasoller på stranden.

Restauranter og barer

Stranden i La Mer Beach er kantet af et hav af restauranter med et bredt og varieret udbud - alt fra enkle retter og snacks til fine dining og middage med smagemenu.

Familievenligt

La Mer Beach er et godt rejsemål for børnefamilier med sit udvalg af spændende legeområder. Her findes også et vandland med både vandrutsjebaner, vandlegepark og meget andet.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Tæt på Downtown Dubai og Burj Khalifa
  • Bredt udbud af restauranter
  • Fine strande

Spies' gæster om La Mer Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til La Mer Beach