Se hoteller (1)

Rejser til Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er det perfekte valg for alle, der rejser med børn.
Dubai Parks and Resorts ligger et stykke uden for selve Dubai city og er en enorm forlystelsespark med flere spændende temaparker, der tilsammen byder på over 100 kørende attraktioner, shows og forlystelser af enhver art. Her kan man blandt meget andet hilse på smølferne, bygge af hjertens lyst i LEGOLAND® Dubai og meget andet.

Lapita Dubai Parks Autograph Collection

Lapita Dubai Parks Autograph Collection er en polynesisk drøm - et hotel for hele familien med stort poolområde, børneklub, flere restauranter, spaafdeling og motionsrum. Her bor du i gåafstand til alle parker i Dubai Parks and Resorts, og entré til samtlige parker indgår i prisen, når du bor på Lapita Dubai Parks Autograph Collection.

Udforsk Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts er et over to kvadratkilometer stort område med flere forskellige temaparker og diverse forlystelser for både mindre børn og teenagere. Her kan man udforske LEGOLAND® Dubais over 15.000 modeller eller besøge MOTIONGATE™ Dubai med Shrek, Kung Fu Panda og Hotel Transylvania - blandt meget, meget andet. I Riverland™ Dubai kan du slentre rundt blandt et hav af butikker.

Kombinér med Dubai

Spies tilbyder fem forskellige rejsemål i Dubai, som alle kan kombineres med en rejse til Dubai Parks and Resorts. Start for eksempel ferien med et par dage i parkerne og nyd derefter strandene og shoppingen i Dubai.
Tips og nyttig info
  • Familiehotel
  • Valgfri rejselængde
  • Kombinér flere rejsemål

Spies' gæster om Dubai Parks and Resorts

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Dubai Parks and Resorts

AKTUELLE TILBUD