Se hoteller (11)

Rejser til Downtown Dubai

Bestil en rejse til Downtown Dubai, og du har en spændende storby med elegante avenuer og fantastiske shoppingmuligheder at se frem til.

I Downtown Dubai gælder det om at være højest, størst og bedst. Det har næppe undgået nogens opmærksomhed, at verdens højeste bygning - Burj Khalifa – ligger i Dubai, ligesom Dubai Mall; verdens største shoppingcenter med næsten 1.500 butikker. Begge dele findes i området Downtown Dubai, der byder på lækre hoteller, uendelige shoppingmuligheder, en helt ny souk samt verdens største springvand, hvor man hver aften kan opleve et fantastisk springvandsshow. Hvis du bestiller en rejse til Dubai, får du med andre ord en ferie med ekstra af det hele.

Luksushoteller i Dubai

Når du bestiller en rejse til Dubai, bor du godt. Rigtig godt endda. Du kan vælge imellem flere hoteller af høj klasse, som alle tilbyder de ypperste faciliteter og service. Tag f.eks. et kig på JW Marriott Marquis Hotel, som ikke blot er et Dubais bedste hoteller, men også et af de højeste med sine 72 etager. Her finder du alt til en rigtig luksusferie: spa, natklub, flere forskellige pools og et bredt udbud af restauranter.

Strande og aktiviteter

Den lange kystlinje kantes af kilometerlange smukke strande med klart, turkisblåt vand - de fantastiske strande og ørkenens bølgende sandklitter venter blot ti minutters taxakørsel fra byen. Om vinteren er vejret omtrent som på en skøn, dansk højsommerdag. Hvis du mod forventning skulle blive træt af strandliv og shopping, er der masser at give sig til i Dubai. Jeepsafari, windsurfing, ridning, fiskeri, tennis - udvalget af aktiviteter er stort. Dubai har også et af verdens mest moderne vandlande, og hver fredag arrangeres der kamelløb. Du kan også tage på udflugt til et af de omkringliggende emirater eller gå en runde på golfbanen. I Dubai får du en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden noget andet sted.

Tips og nyttig info
 • Gode hoteller
 • Tæt på seværdigheder som Burj Kalifa
 • Det kendte shoppingcenter Dubai Mall
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Downtown Dubai

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
23°14°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • februar
24°15°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
31°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • maj
36°24°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
38°26°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
40°29°
10
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
31°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
26°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
Strand
Inde i byen Dubai bader man i hotellets pools. Foretrækker du at bade på en sandstrand, er der en offentlig en af slagsen med gratis entré blot nogle kilometer fra Dubais centrum. Der er også flere beach clubs, du kan besøge. Her skal du betale entré. Strandene er lange, velholdte, og består af finkornet, lyst sand.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 6 timer og 30 minutter

Afrejse

Du kan rejse til Dubai hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Dubai Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Dubai Lufthavn til Downtown Dubai er 15-25 minutter (ca. 13 km). I myldretiden kan det dog tage over dobbelt så lang tid.
Mad, drikke og natteliv
I Downtown Dubai er der et stort udvalg af restauranter, hvis menukort tilbyder mad fra hele verden. Der er stor prisforskel, alt efter om du spiser ude i byen eller på hotellet. Der serveres ikke alkohol på restauranter uden for hotellerne.
I Downtown Dubai passer nattelivet til de flestes smag - og pengepung. Udvalget er bredt, og der er både almindelige barer og heftige natklubber.
Shopping
I Downtown Dubai er shoppingen i verdensklasse. Tager du en tur til Dubai Mall, har du mere end 1400 butikker at kigge igennem.
Aktiviteter og seværdigheder
I Downtown Dubai er der aktiviteter for enhver smag, men et must er at tage op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Bestil gerne billet i forvejen, så sparer du både køtid og penge. En anden seværdighed er verdens største springvand, som ligger lige ved Burj Khalifa og Dubai Mall og byder på et spektakulært lys- og vandshow om aftenen.
Sådan kommer du omkring
Inde i byen fungerer den offentlige transport godt. Men skal du tilbagelægge en længere distance, er det nemmere med taxi.

Taxi

Taxi er den nemmeste måde at komme rundt i området på, og så er det endda relativt billigt.

Metro

Dubai har en moderne og velfungerende metro, der har aircondition, og som dækker de mest centrale dele af byen. Billetter kan købes på stationerne, og betales med enten kreditkort eller kontanter.

Sporvogn

Opbygningen af hele sporvognsnettet i byen er stadig i gang. Men allerede nu benyttes der 10 stationer, som sammenlagt tilbagelægger en strækning på 10 km.

Lokalbusser

Med lokalbusserne kan du komme rundt til steder og områder, som metroen og sporvognen ikke kan komme frem til. Det er det samme billetsystem som gælder for metro og sporvogn såvel som bus.

Færger

Der indgår et mindre antal færger i Dubais offentlige transport, og med dem kan du bl.a. tage en tur langs Dubais marina og kanalen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Dubai er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Lokale højtider

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 2. april 2022. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket. Under ramadanen er det ikke tilladt at spise, drikke eller ryge på offentlige steder fra solopgang til solnedgang.
Den muslimske offerfest eid al-kabir indtræffer den 9. juli 2022, og da vil butikker og markeder holde lukket - dog ikke shoppingcentre.

Turistskat i Dubai

Myndighederne har indført en turistskat på overnatninger i Dubai. På samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræves der derfor en ekstra afgift på ca. 10-20 AED pr. værelse pr. nat. I en 2-værelses lejlighed betales der altså skat for hvert enkelt værelse. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejsen.

Valuta og kreditkort

Arabiske Dirham (AED). Kreditkort accepteres de fleste steder.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).

El

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, UK-standard med tre huller.

Sprog

Arabisk. Mange taler dog engelsk, især inden for turistindustrien.

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i Forenede Arabiske Emirater, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Er I fire personer, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize.

Øvrigt

Dubai er den mest åbne og turistvenlige af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater. De er også kommet langt med hensyn til forhold for handicappede. I Dubai solbader man i bikini på stranden, da det er forbudt at solbade topløs. Byggerier i området kan være forstyrrende, men omfanget af arbejdet varierer.
Ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater skal man være fyldt 18 år, medmindre man rejser i selskab med en forælder eller anden voksen. For at tjekke ind på et hotel i Forenede Arabiske Emirater kræver de fleste hoteller, at man er fyldt 21 år, medmindre man rejser sammen med en forælder eller anden voksen. Har man ikke samme efternavn som sin forælder, skal fødselsattest fremvises. Er man under 21 år og rejser med en anden voksen over 21 år, kræves kopi af forældres pas samt en fuldmagt på engelsk. Kontakt Forenede Arabiske Emiraters ambassade for yderligere information.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort på ca. 200 USD som depositum ved check-in.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Der gælder stramme regler angående indførsel af medicin til Forenede Arabiske Emirater. Attest med receptpligtig medicin udfærdiget på engelsk eller arabisk skal medbringes, og indførsel af receptpligtig medicin skal indberettes i forvejen ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater. Dette gøres på United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention

Find din rejse til Downtown Dubai
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.