Se hoteller (8)

Rejser til Downtown Dubai

Bestil en rejse til Downtown Dubai, og du har en spændende storby med elegante avenuer og fantastiske shoppingmuligheder at se frem til.
I Downtown Dubai gælder det om at være højest, størst og bedst. Det har næppe undgået nogens opmærksomhed, at verdens højeste bygning - Burj Khalifa – ligger i Dubai, ligesom Dubai Mall; verdens største shoppingcenter med næsten 1.500 butikker. Begge dele findes i området Downtown Dubai, der byder på lækre hoteller, uendelige shoppingmuligheder, en helt ny souk samt verdens største springvand, hvor man hver aften kan opleve et fantastisk springvandsshow. Hvis du bestiller en rejse til Dubai, får du med andre ord en ferie med ekstra af det hele.

Luksushoteller i Dubai

Når du bestiller en rejse til Dubai, bor du godt. Rigtig godt endda. Du kan vælge imellem flere hoteller af høj klasse, som alle tilbyder de ypperste faciliteter og service. Tag f.eks. et kig på JW Marriott Marquis Hotel, som ikke blot er et Dubais bedste hoteller, men også et af de højeste med sine 72 etager. Her finder du alt til en rigtig luksusferie: spa, natklub, flere forskellige pools og et bredt udbud af restauranter.

Strande og aktiviteter

Den lange kystlinje kantes af kilometerlange smukke strande med klart, turkisblåt vand - de fantastiske strande og ørkenens bølgende sandklitter venter blot ti minutters taxakørsel fra byen. Om vinteren er vejret omtrent som på en skøn, dansk højsommerdag. Hvis du mod forventning skulle blive træt af strandliv og shopping, er der masser at give sig til i Dubai. Jeepsafari, windsurfing, fiskeri, tennis - udvalget af aktiviteter er stort. Dubai har også et af verdens mest moderne vandlande, og hver fredag arrangeres der kamelløb. Du kan også tage på udflugt til et af de omkringliggende emirater eller gå en runde på golfbanen. I Dubai får du en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden noget andet sted.
Tips og nyttig info
 • Gode hoteller
 • Tæt på seværdigheder som Burj Kalifa
 • Det kendte shoppingcenter Dubai Mall
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Downtown Dubai

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
De fleste hoteller i Downtown Dubai har pools, med foretrækker du at bade fra en sandstrand, er der en offentlig strand med gratis entré et par kilometer fra centrum. Der findes også flere beach clubs, man kan besøge mod betaling. Strandene er lange, velholdte og med fint lyst sand.
Læs mere om strande i Dubai.
Mad, drikke og natteliv
Downtown Dubai har et stort udbud af restauranter med mad fra hele verden, og der findes alt fra billige fastfoodsteder til eksklusive gourmetrestauranter. Der er stor prisforskel, alt efter om du spiser ude i byen eller på hotellet, og der serveres kun alkohol på restauranter, som ligger i forbindelse med hotellerne. Fredagsbrunch er populært i Downtown Dubai, og også om aftenen tilbydes der mange gode buffeter, hvor drikkevarer indgår.
Læs mere om mad og drikke i Dubai.
Nattelivet i Downtown Dubai omfatter et bredt udbud af trendy barer og eksklusive natklubber og findes primært i forbindelse med de store hoteller, som har spiritusbevilling. Lokalbefolkningen har ofte fri fredag og lørdag, så der er som regel flest folk i byen torsdag og fredag aften. Ofte spiller kendte dj's og musikere på natklubberne, og entréafgiften kan derfor være ganske høj, ligesom der er dresscode for mænd, som ikke må bære jeans eller shorts og skal være iført ordentlige sko. Der er sjældent en dresscode for kvinder.
Læs mere om nattelivet i Dubai.
Shopping
Downtown Dubai byder på fantastisk shopping i Dubai Mall - verdens næststørste shoppingcenter med over 1.200 butikker fordelt over fire etager. Der findes desuden flere mindre shoppincentre og basarer.

Traditionelle souker

Der ligger flere traditionelle indendørsmarkeder inden for rækkevidde. I nærliggende Bur Dubai findes tekstilsouken, der tilbyder såvel tekstiler i silke, uld, kashmir og bomuld som færdigsyet tøj.
Læs mere om shopping i Dubai.
Sport og træning
På mange hoteller tilbydes både motionsrum og holdtræning.

Spil golf i Dubai

Kombinér afslappede dage i liggestolen med en runde golf på en udfordrende bane af høj kvalitet.

Klik her for at bestille starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.
Aktiviteter og seværdigheder
I Downtown Dubai er der aktiviteter for enhver smag. Fantastiske strande og bølgende klitter venter blot ti minutters taxikørsel væk, og andre populære aktiviteter omfatter jeepsafari, gåture langs Dubai Water Canal, forestillinger på Dubai Opera, skøjtebanen i Dubai Mall og besøg i et af de mange kæmpestore vandlande.
Læs mere om aktiviteter i Dubai.
Dubai Museum og Etihad Museum giver et godt indblik i De Forenede Arabiske Emiraters historie, og det er også et must at tage op i verdens højeste bygning, Burj Khalifa. Bestil gerne billet i forvejen, så sparer du både køtid og penge. En anden seværdighed er verdens største springvand, som ligger lige ved Burj Khalifa og Dubai Mall og byder på et spektakulært lys- og vandshow om aftenen.
Sådan kommer du omkring
Den offentlige transport i Downtown Dubai er velfungerende i centrum med både metro, sporvogn, bus og færge, men skal du uden for byen, er det nemmere at tage en taxi.

Taxi

Taxi er den nemmeste måde at komme rundt på, og det er relativt billigt.

Metro

Dubai har en moderne og velfungerende metro, der har aircondition, og som dækker de mest centrale dele af byen. Billetter kan købes på stationerne, og betales med enten kreditkort eller kontanter.

Sporvogn

Opbygningen af hele sporvognsnettet i byen er stadig i gang, men allerede nu benyttes der over ti stationer.

Lokalbusser

Med lokalbusserne kan du komme rundt til steder og områder, som metroen og sporvognen ikke kan komme frem til. Det er det samme billetsystem som gælder for metro og sporvogn såvel som bus.

Færger

Der sejler blandt andet færger langs kanalen og Dubai Marina.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Dubai er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Lokale højtider

Den muslimske fastemåned, ramadanen, begynder den 2. april 2022. I denne periode faster de lokale fra solopgang til solnedgang. Tempoet kan derfor opleves som langsommere end normalt, og nogle butikker og forretninger kan være lukket. Under ramadanen er det ikke tilladt at spise, drikke eller ryge på offentlige steder fra solopgang til solnedgang.

Den muslimske offerfest eid al-kabir indtræffer den 9. juli 2022, og da vil butikker og markeder holde lukket - dog ikke shoppingcentre.

Turistskat i Dubai

Myndighederne opkræver en turistskat på overnatninger i Dubai. På samtlige hoteller og lejlighedshoteller opkræves der derfor en ekstra afgift på 10-20 AED pr. værelse pr. nat. I en 2-værelses lejlighed betales der altså skat for hvert enkelt værelse. Skatten betales direkte til hotellet senest ved hjemrejsen.

Valuta og kreditkort

Arabiske Dirham (AED). Kreditkort accepteres de fleste steder.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +3 timer (sommertid +2 timer).

El

220/240 V, 50Hz. Adapter er nødvendig, UK-standard med tre huller.

Sprog

Arabisk. Mange taler dog engelsk, især inden for turistindustrien.

Øvrigt

Dubai er den mest åbne og turistvenlige af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater. De er også kommet langt med hensyn til forhold for handicappede. I Dubai solbader man i bikini på stranden, da det er forbudt at solbade topløs. Byggerier i området kan være forstyrrende, men omfanget af arbejdet varierer.
Ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater skal man være fyldt 18 år, medmindre man rejser i selskab med en forælder eller anden voksen. For at tjekke ind på et hotel i Forenede Arabiske Emirater kræver de fleste hoteller, at man er fyldt 21 år, medmindre man rejser sammen med en forælder eller anden voksen. Har man ikke samme efternavn som sin forælder, skal fødselsattest fremvises. Er man under 21 år og rejser med en anden voksen over 21 år, kræves kopi af forældres pas samt en fuldmagt på engelsk. Kontakt Forenede Arabiske Emiraters ambassade for yderligere information.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller reserverer et beløb på ca. 200 USD på dit kreditkort som depositum ved check-in.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver aftryk af kreditkort som depositum ved check-in.
Der gælder stramme regler angående indførsel af medicin til Forenede Arabiske Emirater. Attest med receptpligtig medicin udfærdiget på engelsk eller arabisk skal medbringes, og indførsel af receptpligtig medicin skal indberettes i forvejen ved indrejse til Forenede Arabiske Emirater. Dette gøres via: United Arab Emirates Ministry of Health & Prevention
Vejr og klima
 • januar
23°14°
7
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • februar
24°15°
7
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • april
31°20°
9
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • maj
36°24°
10
Solskinstimer pr. dag
25°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
38°26°
10
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
40°29°
10
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°26°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
31°18°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • december
26°15°
7
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Cirka 6 timer og 30 minutter.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Downtown Dubai året rundt med rutefly.

Flyet lander i Dubai Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Dubai Lufthavn til Downtown Dubai er 15-25 minutter (ca. 13 km). I myldretiden kan det dog tage over dobbelt så lang tid.

Find din rejse til Downtown Dubai
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.