Se hoteller (9)

Rejser til Downtown Dubai

Bestil en rejse til Downtown Dubai, og du har en spændende storby med elegante avenuer og fantastiske shoppingmuligheder at se frem til.
I Downtown Dubai gælder det om at være højest, størst og bedst. Det har næppe undgået nogens opmærksomhed, at verdens højeste bygning - Burj Khalifa – ligger i Dubai, ligesom Dubai Mall; verdens største shoppingcenter med næsten 1.500 butikker. Begge dele findes i området Downtown Dubai, der byder på lækre hoteller, uendelige shoppingmuligheder, en helt ny souk samt verdens største springvand, hvor man hver aften kan opleve et fantastisk springvandsshow. Hvis du bestiller en rejse til Dubai, får du med andre ord en ferie med ekstra af det hele.

Luksushoteller i Dubai

Når du bestiller en rejse til Dubai, bor du godt. Rigtig godt endda. Du kan vælge imellem flere hoteller af høj klasse, som alle tilbyder de ypperste faciliteter og service. Tag f.eks. et kig på JW Marriott Marquis Hotel, som ikke blot er et Dubais bedste hoteller, men også et af de højeste med sine 72 etager. Her finder du alt til en rigtig luksusferie: spa, natklub, flere forskellige pools og et bredt udbud af restauranter.

Strande og aktiviteter

Den lange kystlinje kantes af kilometerlange smukke strande med klart, turkisblåt vand - de fantastiske strande og ørkenens bølgende sandklitter venter blot ti minutters taxakørsel fra byen. Om vinteren er vejret omtrent som på en skøn, dansk højsommerdag. Hvis du mod forventning skulle blive træt af strandliv og shopping, er der masser at give sig til i Dubai. Jeepsafari, windsurfing, fiskeri, tennis - udvalget af aktiviteter er stort. Dubai har også et af verdens mest moderne vandlande, og hver fredag arrangeres der kamelløb. Du kan også tage på udflugt til et af de omkringliggende emirater eller gå en runde på golfbanen. I Dubai får du en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden noget andet sted.
Tips og nyttig info
  • Gode hoteller
  • Tæt på seværdigheder som Burj Kalifa
  • Det kendte shoppingcenter Dubai Mall

Spies' gæster om Downtown Dubai

Find din rejse til Downtown Dubai