Se hoteller (7)
Shopping, strande og souker. Deira passer godt til dig, der gerne vil bo midt i storbyen Dubai på et lidt billigere hotel.
Dubais gamle centrum er delt af floden, Dubai Creek, hvor Deira ligger nord for floden, og Bur Dubai ligger på sydsiden. Langs Deira-siden finder du de mange såkaldte dhows, som er de traditionelle træbåde, og med vandtaxa, abran, kommer du over floden. I Deira finder du soukerne, den berømte guld-souk og krydderi-souken. Her findes også mange hoteller og indkøbscentre. Hotelpriserne er normalt væsentligt lavere i Deira, end hvis du for eksempel bor i Jumeirah. Deira City Centre er et stort indkøbscenter med 370 butikker og flere restauranter. På Deira-siden findes også Dubai Creek Golf & Yacht Club samt Irish Village, et hyggeligt område med mange restauranter og pubber, og et besøg værd om aftenen.

Bo billigere i Deira

Hotelpriserne er ofte væsentlige lavere i Deira, end hvis du f.eks. vælger at bo i Jumeirah. Derfor kan det være en god idé at bestille et hotel i Deira, hvis du alligevel tænker, at du vil tilbringe ferien på stranden, i ørkenen eller på at udforske nabobyerne. Og når du så kommer tilbage til dit hotel, er der masser af restauranter inden for rækkevidde, så du kan runde dagen af på den helt rigtige måde.

Strande og aktiviteter

En kort taxitur fra Deira venter ørkenens bølgende sandklitter, de fantastiske strande og det turkisblå hav - blot ti minutter tager det at køre til de kilometerlange hvide strande, der ligger langs kysten. Om vinteren er vejret omtrent som på en skøn, dansk sommerdag. Her er masser at give sig til, hvis du, mod forventning, skulle blive træt af shopping og strandliv. Windsurfing, fiskeri, jeepsafari, tennis - udvalget af aktiviteter er stort. I Dubai finder du desuden et af verdens mest moderne vandlande, og du kan også opleve såvel kamelløb som skiløb på tre forskellige underlag: vand, sand eller sne. Tilføj hertil en tur til en af de omkringliggende emirater eller en runde golf, og du har en ferie, som ikke kan sammenlignes med nogen anden, noget andet sted.
Tips og nyttig info
  • Prisvenlige hoteller
  • Gode shoppingmuligheder
  • Dubais gamle bydel med guld- og krydderisouken

Spies' gæster om Deira

Find din rejse til Deira