Se hoteller (33)

Rejser til Hongkong

Kina

En rejse til Hongkong byder på alt, man kan ønske sig af en asiatisk storby. Her venter høje skyskrabere, et verdensberømt køkken, billig shopping og enestående udsigter.

På din rejse til Hongkong må du ikke glemme at tage op på bjerget Victoria Peak og nyde den overvældende udsigt over hele den fascinerende by med blinkende neonskilte og livlig aktivitet på havnen. Det er herfra, du kan se det kendte og hyppigt fotograferede panoramavue over Hongkong. Victoria Peak ligger på Hongkongøen ligesom alle de store bankpaladser, kontorkomplekser, elegante butikker og imponerende skyskrabere. På Hongkongøen ligger også bydelen Wan Chai, som rummer en skønsom blanding af nye og gamle bygninger.

Kowloon - tæt på alt

Når du kigger ligeud fra The Peak på, kan du se fastlandet og halvøen Kowloon på den anden side af vandet. I Kowloon ligger der flere hoteller og gode shoppingmuligheder. Tsim Sha Tsui ligger nærmest havnen og færgerne til Hongkongøen og er en bydel med hektisk folkeliv og et kæmpe udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv. Det er også i Kowloon, at du finder de berømte markeder Jade Market, Temple Street Night Market og Bird Market, som du ikke må misse på din rejse til Hong Kong.

Spies' rejser til Hongkong

Når du bestiller din rejse til Hongkong med Spies, har du flere centralt beliggende hoteller i både Kowloon og på Hongkongøen at vælge mellem. Vi tilbyder selvfølgelig hoteller i forskellige prisklasser, men hvis du vil forkæle dig selv, kan vi anbefale Prime Select-hotellet Ovolo Noho, som ligger blot få hundrede m fra færgeterminalerne på Hongkongøen. I nærheden ligger også det legendariske Mandarin Oriental, som er lige så kendt for sin service som for sit design.

Udforsk omgivelserne

Til Hongkong hører også 235 større og mindre øer, hvoraf de fleste er ubeboede. På visse af de øer, som er beboede, kan man virkelig mærke, hvordan udviklingen er gået i stå. Øerne Cheung Chau, Lamma og Lantau en udflugt værd - alle er nemme at komme til med båd. Er du mere eventyrlysten, kan du tage båden til den tidligere portugisiske koloni Macau, som i dag - præcis som Hongkong - er kinesisk.

Fantastisk shopping og madoplevelser

I Kowloon finde du det meste, når det kommer til shopping. Langs Nathan Road ligger der stribevis af butikker med bl.a. elektronik, tøj og sko. Det bedste marked i Hongkong hedder Temple Street Night Market. Det er billigt - men husk alligevel at prutte om priserne. Lige ved Temple Street Night Market ligger et af Hongkongs mange madmarkeder, hvor man kan slå sig ned ved et vakkelvornt plasticbord, bestille et måltid mad og en øl og få sig en oplevelse for livet.

 • Luksushoteller
 • Centralt beliggende hoteller
 • Hoteller for voksne
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv

Spies' gæster om Hongkong

Endu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Filtrér og søg rejse
Klima og vejr
 • januar
18°13°
4
Soltimer pr. dag
18°
Temperatur vand
19
Regnfri dage
 • februar
18°13°
3
Soltimer pr. dag
17°
Temperatur vand
15
Regnfri dage
 • marts
20°16°
3
Soltimer pr. dag
19°
Temperatur vand
16
Regnfri dage
 • april
24°20°
3
Soltimer pr. dag
22°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • maj
28°23°
5
Soltimer pr. dag
26°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • juni
30°25°
5
Soltimer pr. dag
28°
Temperatur vand
12
Regnfri dage
 • juli
31°26°
6
Soltimer pr. dag
28°
Temperatur vand
16
Regnfri dage
 • august
30°26°
6
Soltimer pr. dag
28°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • september
30°25°
6
Soltimer pr. dag
28°
Temperatur vand
15
Regnfri dage
 • oktober
27°23°
7
Soltimer pr. dag
27°
Temperatur vand
19
Regnfri dage
 • november
24°19°
6
Soltimer pr. dag
24°
Temperatur vand
19
Regnfri dage
 • december
20°15°
5
Soltimer pr. dag
20°
Temperatur vand
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Afrejse

Du kan rejse til Hongkong hele året med rutefly.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på dit rejsebevis. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Fra Hongkong International Airport til hotellerne er der ca. 40 km. Fra lufthavnen kan du tage både hurtigtog, bus eller taxi til centrum.
Shopping
Alle varer på nær alkohol og tobak er skattefrie, hvilket har gjort Hongkong til et af verdens mest attraktive shoppingrejsemål. Nathan Road er en ca. 3 km lang gade, der løber nordpå fra halvøen Kowloons sydspids. Ladies Street går parallelt med Nathan Road i Kowloon ved jernbanestationen Mong Kok. På dette udendørsmarked finder du et hav af boder med tøj, sko, ure, tasker, legetøj, pynteting og meget andet. Hongkongøen er langt mere moderne end Kowloon og byder på store, moderne shoppingcentre.
Mad, drikke og natteliv
I Hongkong er madudbuddet enormt: fra spisesteder med europæisk og kinesisk mad til restauranter med fisk og skaldyr.
Hongkongs natteliv vil ikke skuffe dig. Her er en bred palet af barer og klubber.
Aktiviteter og seværdigheder
Glem ikke at beundre Hongkongs opslugende skyline fra bjerget Victoria Peak. Du kommer hertil med bjergbanen, bus, bil eller til fods.
Sådan kommer du omkring
Det er meget nemt at komme rundt i Hongkong med bus, metro, sporvogn og taxi. Færgeselskabet Star Ferry sejler mellem Hongkong Island og Kowloon og koster ikke mange kroner at sejle med.
Fakta

Vores service

Opholdet i Hongkong er på egen hånd.

Valuta og kreditkort

Hong Kong dollars (HKD). VISA og MasterCard kan bruges i vid udstrækning. Hæveautomater findes.

Sproget

I store dele af Kina tales udelukkende kinesisk, men i HongKong taler de fleste engelsk i større eller mindre omfang, og man kan gøre sig forståelig næsten overalt.
Vær opmærksom på, at hoteller ofte kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse