Se hoteller (15)

Rejser til Hongkong

En rejse til Hongkong byder på alt, man kan ønske sig af en asiatisk storby; skyskrabere, et verdensberømt køkken, shopping og enestående udsigter.
På din rejse til Hongkong må du ikke glemme at tage op på bjerget Victoria Peak og nyde den overvældende udsigt over hele den fascinerende by med blinkende neonskilte og livlig aktivitet på havnen. Det er herfra, du kan se det kendte og hyppigt fotograferede panoramavue over Hongkong. Victoria Peak ligger på Hongkongøen ligesom alle de store bankpaladser, kontorkomplekser, elegante butikker og imponerende skyskrabere. På Hongkongøen ligger også bydelen Wan Chai, som rummer en skønsom blanding af nye og gamle bygninger.

Kowloon - tæt på alt

Når du kigger ligeud fra The Peak på, kan du se fastlandet og halvøen Kowloon på den anden side af vandet. I Kowloon ligger der flere hoteller og gode shoppingmuligheder. Tsim Sha Tsui ligger nærmest havnen og færgerne til Hongkongøen og er en bydel med hektisk folkeliv og et kæmpe udbud af restauranter, butikker og forlystelsesliv. Det er også i Kowloon, at du finder de berømte markeder Jade Market, Temple Street Night Market og Bird Market, som er et absolut must på din rejse til Hongkong.

Spies' rejser til Hongkong

Når du bestiller din rejse til Hongkong med Spies, har du flere centralt beliggende hoteller i både Kowloon og på Hongkongøen at vælge mellem. Vi tilbyder selvfølgelig hoteller i forskellige prisklasser, men hvis du vil forkæle dig selv, kan vi anbefale The Sheung Wan By Ovolo, som ligger blot få hundrede meter fra færgeterminalerne på Hongkongøen. I nærheden ligger også det legendariske Mandarin Oriental, som er lige så kendt for sin service som for sit design.

Udforsk omgivelserne

Til Hongkong hører også 235 større og mindre øer, hvoraf de fleste er ubeboede. På visse af de beboede øer kan man virkelig mærke, hvordan udviklingen er gået i stå. Øerne Cheung Chau, Lamma og Lantau er alle en udflugt værd og nemme at komme til med båd. Besøger du Lantau, bør du ikke gå glip af det historiske fort Tung Chung, som har aner tilbage til 1000-tallet. Er du mere eventyrlysten, kan du tage båden til den tidligere portugisiske koloni Macau, som i dag - præcis som Hongkong - er kinesisk.

Fantastisk shopping og madoplevelser

I Kowloon finde du det meste, når det kommer til shopping. Langs Nathan Road ligger der stribevis af butikker med bl.a. elektronik, tøj og sko. Det bedste marked i Hongkong hedder Temple Street Night Market. Det er billigt - men husk alligevel at prutte om priserne. Lige ved Temple Street Night Market ligger et af Hongkongs mange madmarkeder, hvor man kan slå sig ned ved et vakkelvornt plastikbord, bestille et måltid mad og en øl og få sig en oplevelse for livet.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller for voksne
  • Gode shoppingmuligheder
  • Restauranter og natteliv

Spies' gæster om Hongkong

Find din rejse til Hongkong

Vores egne tips og anbefalinger

Lysshow i Hongkong

Petters Hongkong

I Hongkong venter en vaskeægte storbyoplevelse: 7 millioner indbyggere, menneskemylder overalt og pulserende liv dag og nat. Vores rejseekspert, Petter, giver dig sine bedste tips til seværdigheder og oplevelser i Hongkong.