Hoteller (34)

Rejser til Kina

En rejse til Kina er mange ting. Her står storbyens spektakulære blanding af øst og vest i skærende kontrast til den smukke natur på øerne omkring Hongkong, og du kan se det hele på tæt hold med Spies.

Med sine 1,4 milliarder indbyggere er Kina verdens mest befolkningstætte land og uden sammenligning det største land i Asien. Derfor er der også meget at se og opleve på en rejse til Kina: billig shopping, kendte seværdigheder, kulturelle særpræg og selvfølgelig den spændende kinesiske mad - som slet ikke kan sammenlignes med det, vi i Danmark kalder kinesisk mad!

Seværdigheder i Kina

Kina er fyldt til bristepunktet med pladser og seværdigheder, som er værd at opleve på en rejsen til det kolossale land. Blandt de mest populære finder du Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, som er med på UNESCOs verdensarvsliste, samt - naturligvis - Den Kinesiske Mur. Vil du gøre det nemt for dig selv, kan du vælge at tage med på en af de mange lokalt arrangerede udflugter.

Spies' rejser til Kina

Når du bestiller din rejse til Kina med Spies, bor du i storkosmopolen Hongkong, hvor du bliver mødt af uberørt natur og kulturelle traditioner fra både øst og vest. Hongkongs hovedområder er Hong Kong Island, Kowloon Peninsula og New Territories. Her er du garanteret en fascinerende og uforglemmelig rejse, uanset om du bor her et par dage eller flere uger.

Find dit hotel
Vejr og klima
Spies har rejser til Hongkong i Kina. Her råder et tropisk klima med varme, fugtige somre og behagelig varme om vinteren. Temperaturen er sjældent under 18 grader om vinteren, men dog køligere om natten. Om sommeren ligger temperaturen omkring de 30 grader om dagen, mens efterår og forår byder på temperaturer omkring 25 grader om dagen og 20 grader om natten. Regn kan forekomme året rundt. Orkansæsonen begynder i slutningen af sommermånederne og tidlig efterår, hvor voldsomt uvejr kan ramme byen.

Rejser til Kina

Nyhed!
Hongkong
Når du rejser til Hongkong, er det som at få flere rejser i én. Her kan du se frem til shopping, seværdigheder og et folkeliv, som er noget helt for sig selv.

Find din rejse til Kina