Hoteller (33)

Rejser til Kina

I Kina forandres alting i en rasende fart. Bestil en rejse til Hongkong og oplev en fascinerende blanding af øst og vest samt den smukke natur på de omkringliggende øer.

Hongkong er en kosmopolitisk by med uberørt natur og kulturelle traditioner fra både øst og vest. Hongkongs hovedområder er Hongkongøen, halvøen Kowloon og New Territories.

Find dit hotel
Vejr og klima
Spies har rejser til Hongkong i Kina. Her råder et tropisk klima med varme, fugtige somre og behagelig varme om vinteren. Temperaturen er sjældent under 18 grader om vinteren, men dog køligere om natten. Om sommeren ligger temperaturen omkring de 30 grader om dagen, mens efterår og forår byder på temperaturer omkring 25 grader om dagen og 20 grader om natten. Regn kan forekomme året rundt. Orkansæsonen begynder i slutningen af sommermånederne og tidlig efterår, hvor voldsomt uvejr kan ramme byen.

Rejser til Kina

Hongkong
Når du rejser til Hongkong, er det som at få flere rejser i én. Her kan du se frem til shopping, seværdigheder og et folkeliv, som er noget helt for sig selv.

Find din rejse til Kina