Se hoteller (29)

Rejser til Bangkok

Start thailandsferien med et par hotelovernatninger i Bangkok - eller bliv en hel uge. Med Spies kan du rejse til Bangkok året rundt.
Gadesælgere, myldrende markeder og gyldne templer slås om opmærksomheden i denne travle asiatiske storby. En rejse til Bangkok giver dig både minder og souvenirs for livet, men man skal ikke planlægge alt for meget i forvejen - et besøg i Chinatown kan snildt tage et par timer mere, end man tror, ligesom det kan være svært at løsrive sig fra de lokale markeder. Her handler det om at nyde øjeblikket, snarere end at forsøge at nå så meget som muligt. Føler du dig overvældet af alt det, Bangkok har at byde på, kan du hvile benene på en sejltur langs Chao Phraya-floden - så ser du meget og behøver ikke springe omkring på egen hånd. Et besøg i templet Wat Pho, som er kendt for sin massageskole, er også en god måde at puste ud og lade batterierne op.

Et udbud uden modstykke

I det indiske kvarter blandes duften af karry med røgelsen fra det nærliggende tempel, og skal smagsløgene forkæles med lokale delikatesser og andre lækkerier, slår udbuddet i Bangkok det meste. Her kan man få alt fra fastfood på McDonald's til luksusmiddage, hvor du selv udpeger hovedretten i restaurantens akvarium.

Fantastiske hoteller i Bangkok

Bangkok er en hektisk by, og det er derfor en god idé at vælge et hotel, hvor du virkelig kan slappe af efter en lang dag med shopping og sightseeing. Hvad det præcist indebærer for den enkelte er selvfølgelig forskelligt, men uanset hvordan du slapper bedst af, har vi et hotel, som kan få dig i den helt rette sindsstemning. Vi du forkæle dig selv med et hotelophold i super eksklusive rammer, skal du vælge Top Selection-hotellet Peninsula. Hotellet ligger ved floden Chao Phraya og har en høj standard samt en fremragende service. Rejser du med hele familien, er Family Comfort-hotellet LIT Bangkok Residence nok et bedre valg. Her bor du I tæt på det enorme varehus MBK, og når I kommer hjem med fyldte shoppingposer, kan børnene hoppe i poolen på det hyggelige lejlighedshotel.

Spies' rejser til Bangkok

Når du bestiller din rejse til Bangkok med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du kan også kombinere dit ophold i Bangkok med et andet rejsemål, hvilket er perfekt, hvis du vil have en ferie med lige dele storby og strandliv. Hvorfor ikke starte rejsen med et par nætter i Bangkok og slutte af med sol og badeture på en af landets mange strande? Hvor lang ferien skal være, bestemmer du helt selv.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller for voksne
  • Familiehoteller
  • Hoteller med pool
  • Valgfri rejselængde
  • Kombinér flere rejsemål

Spies' gæster om Bangkok

Find din rejse til Bangkok