Se hoteller (31)

Rejser til Bangkok

Start thailandsferien med et par hotelovernatninger i Bangkok - eller bliv en hel uge. Med Spies kan du rejse til Bangkok både sommer og vinter.
Gadesælgere, myldrende markeder og gyldne templer slås om opmærksomheden i denne travle asiatiske storby. En rejse til Bangkok giver dig både minder og souvenirs for livet, men man skal ikke planlægge alt for meget i forvejen - et besøg i Chinatown kan snildt tage et par timer mere, end man tror, ligesom det kan være svært at løsrive sig fra de lokale markeder. Her handler det om at nyde øjeblikket, snarere end at forsøge at nå så meget som muligt. Føler du dig overvældet af alt det, Bangkok har at byde på, kan du hvile benene på en sejltur langs Chao Phraya-floden - så ser du meget og behøver ikke springe omkring på egen hånd. Et besøg i templet Wat Pho, som er kendt for sin massageskole, er også en god måde at puste ud og lade batterierne op.

Et udbud uden modstykke

I det indiske kvarter blandes duften af karry med røgelsen fra det nærliggende tempel. Her ligger markeder med alt fra thailandske Rolex-ure til levende guldfisk i plasticposer, og skal smagsløgene forkæles med lokale delikatesser, slår udbuddet i Bangkok alt. Hvor ellers kan man vælge mellem McDonald's, friskstegte frøer fra et gadekøkken og en luksusmiddag, du selv udpeger i restaurantens akvarium?

Fantastiske hoteller i Bangkok

Bangkok er en hektisk by, og det er derfor en god idé at vælge et hotel, hvor du virkelig kan slappe af efter en lang dag med shopping og sightseeing. Hvad det præcist indebærer for den enkelte er selvfølgelig forskelligt, men uanset hvordan du slapper bedst af, har vi et hotel, som kan få dig i den helt rette sindsstemning. Vi du forkæle dig selv med et hotelophold i super eksklusive rammer, skal du vælge Top Selection-hotellet Peninsula. Hotellet ligger ved floden Chao Phraya og har en høj standard samt en fremragende service. Rejser du med hele familien, er Family Comfort-hotellet LIT Bangkok Residence nok et bedre valg. Her bor du I tæt på det enorme varehus MBK, og når I kommer hjem med fyldte shoppingposer, kan børnene hoppe i poolen på det hyggelige lejlighedshotel.

Spies' rejser til Bangkok

Når du bestiller din rejse til Bangkok med Spies, bestemmer du selv, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Du kan også kombinere dit ophold i Bangkok med et andet rejsemål, hvilket er perfekt, hvis du vil have en ferie med lige dele storby og strandliv. Hvorfor ikke starte rejsen med et par nætter i Bangkok og slutte af med sol og badeture på en af landets mange strande? Hvor lang ferien skal være, bestemmer du helt selv.
Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Hoteller for voksne
 • Familiehoteller
 • Hoteller med pool
 • Valgfri rejselængde
 • Kombinér flere rejsemål
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Bangkok

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Mad, drikke og natteliv
Alle de største verdenskøkkener er repræsenteret i Bangkoks gastronomiunivers, mens også mindre kendte køkkener har vundet indpas. Deltag gerne i en af byens madvandringer - de tilbydes med forskellige temaer og i varierende prisklasser og giver et godt indblik i byens restauranter og madudbud.

Hvis du vil have en hurtig bid mad i farten, findes små vogne med indbygget grill og komfur, som serverer både billig, god og varieret mad. Kan du lide godt krydret mad, kan du også prøve et af Bangkoks mange gadekøkkener og smage for eksempel nudelsuppe med kød- eller fiskeboller, fermenterede thai-pølser eller papayasalat med tørrede rejer.

Mad og drikke i Thailand

Det thailandske køkken - i hvert fald langs landets kyst - er i høj grad baseret på friske madvarer, som stort set altid serveres med ris eller nudler. De fleste menukort virker uoverskueligt lange ved første øjekast, men man opdager hurtigt, at der blot er tale om forskellige varianter med forholdsvis få temaer. Det vi kalder wokretter i Danmark - altså retter med lynstegte ingredienser - serveres enten med ris eller nudler, separat eller som en del af en ret. Pad thai er blot én af de mange varianter, som bl.a. består af nudler, tofu, æg og grøntsager. Pad Thai serveres ofte med hakkede jordnødder.

Fried rice

Fried rice kommer i utallige afskygninger; med rejer, kylling, oksekød, vegetarisk, eller hvad man nu har adgang til. Retten serveres overalt og er et af de sikreste valg, hvis man vil undgå madforgiftning, da den altid serveres nylavet.

Rice and curry

Et andet hovedtema er rice and curry, en slags thailandsk fastfood. Her får man en tallerken med ris og vælger selv, hvilke curries man vil have fra skålene, som står fremme. Der findes lige så mange forskellige varianter, som der findes kokke. Til forskel fra stegte ris eller nudler kan curries være ret krydrede med chili og andre stærke krydderier, så det er ikke altid noget for nybegynderen!

Salater

Salater er det tredje hovedtema i den thailandske gastronomi og kan slet ikke sammenlignes med vores grønne og ofte lidt kedelige salater. Salaterne indeholder ofte kylling, rejer, blæksprutte eller andet kød, og en salat med ris er tit rigeligt til en frokost. En enkelt advarsel: Thailandske salater skyder med skarpt! Her får kokkene lov til at udleve deres kærlighed til chili, og det er ikke ualmindeligt, at en salat er overdynget med hakkede røde og grønne chilifrugter.

Supper

Supper fortjener også at blive nævnt, når man taler om thailandsk mad. Supperne kan enten være klare eller tykke og er i sidstnævnte tilfælde ofte baseret på kokos, hvilket giver suppen er sødlig smag. En suppe er en sikker vinder, som med sin smag og konsistens fuldender ethvert thailandsk måltid.

Drikkevarer

De to mest udbredte thailandske ølmærker er Singha og Chang, som begge er lækre og forfriskende i det thailandske klima - let bitterhed og tilstrækkeligt læskende til at slukke selv den mest soldrevne tørst. Singha er dog en anelse sødere end Chang. Foruden Singha og Chang støder man også på større europæiske ølmærker som Heineken og Carlsberg. En anden populær drik er den lokale whisky, som ofte blandes med Coca Cola eller anden sodavand. Iste og iskaffe er også gode valg, hvis du vil have noget forfriskende at drikke i solen.
Bangkoks befolkning elsker at feste, og mulighederne er uendelige. Nattelivet bugner af barer, diskoteker og klubber, og da byen rummer så mange forskellige kulturer og nationaliteter, føler nye besøgende sig velkomne, næsten uanset hvor de går hen.
Shopping
I Bangkok venter et uudtømmeligt shoppingudbud. Start din shoppingrunde fra det centralt beliggende Siam Square med små butikker og større butiksarkader og varehuse inden for komfortabel gåafstand. Ingen andre steder i Bangkok finder du så mange shoppingmuligheder på så lidt plads. Desuden er her mange små serveringssteder, hvor du kan få lidt at spise eller drikke. MBK er et stort shoppingcenter, som uden tvivl er et besøg værd. Du kan prutte om prisen de fleste steder, undtagen i varehusene.

Natmarkedet

På det farvestrålende lokale natmarked Saphan Put er priserne enormt lave sammenlignet med turistmarkederne i byen. Her er frem for alt et stort udbud af tøj og sko, både nyt og second hand. Saphan Put-markedet er åbent fra 19-tiden til lige efter midnat, og du kommer nemmest hertil med taxi (Memorial Bridge på engelsk).
Sport og træning
I Bangkok findes mange fitnesscentre, både fritstående og på de bedre hoteller. Veludstyrede motionsrum findes blandt andet på Grand Hyatt Erawan Hotel og Capitol Club. Kampsportscentret SMAC tilbyder aeroboksning, karate, boksning m.m.

Løbning og udendørs motionsrum

Den store Lumpini Park ligger mellem gaderne Rama IV, Rajdamri og Wireless Road og byder på flere gode løbestier. I parken findes også et udendørs motionsrum med vægte.

Spil golf i Thailand

Thailand byder på fine golfbaner af god kvalitet med både underholdende og udfordrende spil.

Klik her for at bestille starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.
Aktiviteter og seværdigheder
Ligesom meget andet i Bangkok er aktivitetsmulighederne nærmest uendelige. Her er mere, end du kan nå på en hel ferie, men besøg f.eks. et af de flydende markeder eller seværdigheder som Grand Palace, tag på bådtur på floden Chao Phraya eller lad shoppinggenet få frit spil i Bangkoks utallige butikker.
Der er uendeligt mange oplevelser og seværdigheder i Bangkok. Her har vi samlet et lille udvalg af dem.

Grand Palace

Besøg dette pompøse område, som oprindeligt blev bygget til de kongelige, men som siden blev åbnet for offentligheden. Her er farverige paladser, skinnende templer og fascinerende statuer, som vil tage vejret fra enhver. Køb og læs i de mange lærerige bøger og tidsskrifter om Grand Palace, som sælges på stedet - eller følg med en af de mange frivillige guides, som går rundt i området.

Bådture

Hyr en longtailbåd på timebasis og udforsk Bangkok på floden Chao Phraya. Standardturen på nogle timer tager dig med rundt i centrum og ind langs en kanal med stop ved de kongelige både.

Chinatown

Chinatown ligger i området omkring Yaowarat Road. Chinatown er ikke nogen typisk turistfælde, men et sandt og autentisk stykke Kina midt i Bangkok. Gå en tur rundt og sug indtrykkene til dig, lyt til de travle lyde, bliv overvældet af de krydrede, sødmefulde dufte og besøg apoteket, som sælger traditionel kinesisk medicin. Hvis du interesserer dig for den kinesiske madkunst, skal tage hertil om aftenen, når restauranter og fortove fyldes med borde, stole og sultne gæster.

Khaosan Road

Khaosan Road er rygsækfolkets mødested; en kort gade med masser af billige hoteller og vandrerhjem, restauranter, barer, tatovører, pantelånere, internetcaféer, thaimassage og butikker, hvor du kan gå ind i jakkesæt og komme ud som nyekviperet backpacker. I dag er den lille gadestump dog også hjemsted for trendy bangkokboere; området har flere studentercaféer og værtshuse, hvor ungdommen fra det radikale Thammasat University og kunsthøjskolen Silpakorn debatterer, hænger ud og nyder studenterlivet.

Thaiboksning

Thailands nationalsport er egentlig udviklet med henblik på nærkamp i krig, men respekt for sporten og dens traditioner er meget vigtige for thailænderne. Selv om kampene er hårde, er det vigtigt, at de kæmpende viser respekt både for hinanden og træneren. Inden kampstart udfører de et såkaldt wai khru-ritual (wai betyder hilsen, og khru lærer) for at vise respekt for træneren. Under ritualet bærer bokserne mongkon-hovedbeklædning og under hele kampen amuletter fastbundet om overarmene.

Templer

Bangkok har masser af templer, de fleste buddhistiske, men også en række indiske og kinesiske templer. Wat Arun, Daggryets tempel, er en høj pagode, som man delvist kan bestige. Det er oplagt og bekvemt at besøge Wat Arun i forbindelse med en rundtur på floden.

Museer

Af museer er kriminalmuseet det mindst kendte, trods sit mildest talt eksplicitte indhold. Det er uden tvivl Thailands mest bizarre museum og bestemt ikke noget for sarte sjæle.

Kunst

Thailands kulturelle univers er i de seneste år blevet udvidet med en række frembrusende gallerier og atelierer, hvor en ny generation af spirende kunstnere udstiller deres værker. About var et af de første steder, som gav de nye thailandske kunstnere et forum at udtrykke sig i; her kan du se udstillinger af thailandske avantgardeartister, deltage i kunstneriske events og høre foredrag med kunstnerne. Besøg også Silpakorn, Thailands kunstfakultet, som ligger i nærheden af Grand Palace.
Sådan kommer du omkring
Der er flere måder at komme rundt i Bangkok på, og sammenlignet med danske priser er det meget billigt.

Tog

Den bedste måde at komme omkring i Bangkok er med citytoget Skytrain. I hvert fald i de dele, som de eldrevne og luftkonditionerede toge dækker - og det er store dele af turist-Bangkok. Der er skilte på engelsk, togene afgår til faste tider, og der er selvfølgelig kort over tognettet på stationerne. Vær opmærksom på at togene stopper med at køre til midnat. Afhængigt af hvor længe du skal være i Bangkok, kan det godt betale sig at købe et rabatkort.

Taxi

Taxi er den næstbedste transportform for turister i Bangkok. Tag en taxi med taxameter, som har skiltet 'Taxi meter' på taget. Om natten, i myldretiden og i uvejr kan chaufførerne bede om at køre til faste priser, men hvis ikke du er tilfreds med prisen, kan du altid prøve at forhandle lidt eller alternativt vinke en ny taxi ind.

Mc-taxi

Hvis du er i tidsnød, eller hvis trafikken står stille, kan du vælge at tage en mc-taxi. Det er billigt og går hurtigt, men risikoen er højere, og du er ikke forsikret. Lån altid hjelm af chaufføren hvis det er muligt.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Bangkok er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Højtider

Dronningens fødselsdag den 12. august.
Den tidligere konges fødselsdag den 5. december og bortgang den 13. oktober.
Loy Krathong (lysfestival) i midten af november.

Under disse højtider sælges og serveres der ikke alkohol.

Valuta og kreditkort

Thailandske baht (THB). På rejsemålet accepteres Eurocard, MasterCard og Visa.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk +6 timer (sommertid +5 timer).

El

220 V.

Sprog

Thailandsk. Mange af de, der arbejder i turistindustrien, taler dog i en vis udstrækning engelsk.

Øvrigt

Fortovene er ujævne med høje kantsten.
Vejr og klima
 • januar
31°20°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • februar
32°22°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
25
Regnfri dage
 • marts
33°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
28
Regnfri dage
 • april
35°25°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • maj
33°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • juni
32°24°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • juli
32°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • august
32°24°
4
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • september
31°24°
5
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
10
Regnfri dage
 • oktober
31°24°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • november
30°22°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • december
30°25°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 15-20 timer til Bangkok. Transfer til rejsemålet kommer oveni.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Bangkok året rundt med rutefly.

Flyet lander i Bangkok Lufthavn.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra lufthavnen til hotellerne i Bangkok er ca. 45 min (ca. 32 km).

Find din rejse til Bangkok
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.