Se hoteller (19)

Rejser til Doha

Doha er fuld af shopping, sol og spændende oplevelser. Mange af Spies' hoteller ligger ved Den Persiske Golf, så du kan nyde havets bølger.
Et par dage i Doha giver dig mulighed for at opleve dette lille land på Den Arabiske Halvø; du kan for eksempel begive dig ud i ørkenen, der omgiver Doha - eller måske shoppe lidt i et af de store shoppingcentre. Det er en god idé at rejse til Doha nu, for Qatar udvikler sig med lynets hast. Indtil 1980'erne levede landet lidt en skyggetilværelse, hvor ikke meget havde ændret sig i de sidste 100 år. Men med pengene fra lukrative oliefund begyndte man en hurtig opbygning af landet - dog uden at historien gik tabt - og i dag ligger glitrende skyskrabere side om side med livlige souker, hvor der sælges alt fra Rolex-ure til ægte tæpper.

Bo på stranden

De fleste af Spies' hoteller ligger ved havet, så hotellets gæster nemt kan nyde et dyp i Den Persiske Golf. Tag f.eks. et kig på Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel, som ligger lidt uden for centrum og har en privat strand lige neden for poolområdet. Et andet eksempel er det børnevenlige hotel Sealine Beach, A Murwab Resort, som ligger ved en lang strand knap 20 km syd for Doha.

Souq Waqif

Souq Waqif er en af Dohas souker - en nænsomt istandsat udgave af det beduinmarked, som har ligget der i umindelige tider. Priserne kan godt være lidt pebrede, men det er en oplevelse bare at slentre omkring og indsnuse duften af te, krydderier og tung ararabisk parfume, som blander sig med velduftende aromaer fra stedets mange madboder.

Kunst og kultur

Qatars Museum of Islamic Art er et af verdens førende museer inden for alle former for islamisk kunst. Der udstilles bl.a. tekstiler, keramik, billedkunst og våben, ofte arrangeret efter forskellige temaer, hvilket gør et besøg udbytterigt - også hvis man ikke ved noget om islamisk kunst i forvejen. Bagefter kan du slå dig ned og nyde en forfriskning i museets restaurant, som er designet af arkitekten Philippe Starck.

Oplev Qatar

Gå ikke glip af en tur i ørkenen på din rejse til Qatar. Kyndige chauffører beder dig tage plads i en firehjulstrækker og kører dig derefter på en nervepirrende og mavekildrende tur ud i ørkenen - gerne afsluttet med en kop te på toppen af en sandbanke i solnedgangens skær. Er du til en lidt mere fredsommelig aktivitetet, er en ridetur på en kamel en god mulighed for at opleve ørkenens dufte og lyde helt tæt på.

Med Spies til Qatar

Bestiller du en rejse til Qatar med Spies, flyver du med rutefly og kan dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Du kan naturligvis også bestille en rejse til Qatar som en del af en længere rejse til et af vores andre rejsemål - enten på vejen dertil eller på vejen hjem. Ring til os på 70 10 42 00, så hjælper vi dig.

Spies' gæster om Doha

Find din rejse til Doha

Inspiration og anbefalinger

Få mere ud af din mellemlanding i Doha

Skal du mellemlande i Doha, bør du udnytte tiden til at opleve lidt af byen. Doha er en metropol i rivende udvikling med oplevelser i verdensklasse. Vi har samlet vores bedste tips og anbefalinger til dig, der skal mellemlande i Doha.