Se hoteller (16)

Rejser til Doha

Doha er et perfekt stop på en længere rejse - en skøn pause med shopping, kultur og spændende oplevelser.

Doha, Qatars hovedstad, er en perfekt mellemlanding på vej til et af vores rejsemål længere østpå, som for eksempel Maldiverne, Seychellerne eller Bali. Et par dage i Doha giver dig mulighed for at opleve dette lille land på Den Arabiske Halvø; du kan for eksempel begive dig ud i ørkenen, der omgiver Doha - eller måske shoppe lidt i et af de store shoppingcentre. Det er en god idé at rejse til Doha nu, for Qatar udvikler sig med lynets hast. Indtil 1980'erne levede landet lidt en skyggetilværelse, hvor ikke meget havde ændret sig i de sidste 100 år. Men med pengene fra lukrative oliefund begyndte man en hurtig opbygning af landet - dog uden at historien gik tabt - og i dag ligger glitrende skyskrabere side om side med livlige souker, hvor der sælges alt fra Rolex-ure til ægte tæpper.

Souq Waqif

Souq Waqif er en af Dohas souker - en nænsomt istandsat udgave af det beduinmarked, som har ligget der i umindelige tider. Priserne kan godt være lidt pebrede, men det er en oplevelse at slentre omkring og indsnuse duften af te, krydderier og tung ararabisk parfume, som blander sig med velduftende aromaer fra stedets mange madboder.

Kunst og kultur

Qatars Museum of Islamic Art er et af verdens førende museer inden for alle former for islamisk kunst. Der udstilles bl.a. tekstiler, keramik, billedkunst og våben, ofte arrangeret efter forskellige temaer, hvilket gør et besøg udbytterigt - også hvis man ikke ved noget om islamisk kunst i forvejen. Bagefter kan du slå dig ned og nyde en forfriskning i museets restaurant, som er designet af arkitekten Philippe Starck.

Oplev Qatar

Gå ikke glip af en tur i ørkenen på din rejse til Qatar. Kyndige chauffører beder dig tage plads i en firehjulstrækker og kører dig derefter på en nervepirrende og mavekildrende tur ud i ørkenen - gerne afsluttet med en kop te på toppen af en sandbanke i solnedgangens skær. Er du til en lidt mere fredsommelig aktivitetet, er en ridetur på en kamel en god mulighed for at opleve ørkenens dufte og lyde helt tæt på.

Med Spies til Qatar

Bestiller du en rejse til Qatar med Spies, flyver du med rutefly og kan dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Du kan naturligvis også bestille en rejse til Qatar som en del af en længere rejse til et af vores andre rejsemål - enten på vejen dertil eller på vejen hjem.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Doha

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
22°13°
8
Solskinstimer pr. dag
22°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
 • februar
23°14°
8
Solskinstimer pr. dag
20°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
27°17°
8
Solskinstimer pr. dag
21°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • april
32°21°
9
Solskinstimer pr. dag
23°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • maj
38°25°
11
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • juni
40°28°
11
Solskinstimer pr. dag
30°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • juli
41°29°
11
Solskinstimer pr. dag
32°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • august
40°29°
11
Solskinstimer pr. dag
33°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • september
38°27°
10
Solskinstimer pr. dag
33°
Vandtemperatur
30
Regnfri dage
 • oktober
35°24°
10
Solskinstimer pr. dag
31°
Vandtemperatur
31
Regnfri dage
 • november
29°20°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
29
Regnfri dage
 • december
24°15°
8
Solskinstimer pr. dag
24°
Vandtemperatur
27
Regnfri dage
Strand
Der findes mindre strande ved hotellerne. På visse offentlige strande er der bikiniforbud.
Fly og transfer

Afrejse

Du kan rejse til Doha hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde. Flyet lander i Hamad International Airport.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer.

Køretiden fra Doha Lufthavn til hotellerne er 15-30 minutter.
Mad, drikke og natteliv
Stort udbud af restauranter fra alle verdenshjørner. Restauranter uden for hotellerne serverer ikke alkohol. Store prisforskelle mellem hotelrestauranter og lokale restauranter i byen.
Nattelivet i Doha er fredeligt, men på hotellerne findes natklubber, der er velbesøgte af både turister og lokalbefolkning - især torsdage og fredage, som er Qatars "weekend".
Shopping
Shoppingen i Doha er eksklusiv med store og kendte tøjmærker til priser som i New York og Paris. Der ligger flere shoppingcentre i Doha, som byder på et både varieret og spændende udbud.
Aktiviteter og seværdigheder
Ørkensafari, golf, rideture.
Sådan kommer du omkring
I Doha kommer man nemmest rundt til fods eller i taxi, som er en både billig og pålidelig transportform.
Fakta

Vores service

Opholdet i Doha er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.
Find din rejse til Doha