Hoteller (19)

Rejser til Qatar

Har du brug for en solrig pause, når vinterens sne, slud og mørke har overtaget hverdagen derhjemme? Så kan en rejse til Qatar varmt anbefales.
Selv om Qatar er et af Den Arabiske Halvøs mindste lande, er her masser at se og opleve. Med Spies kan du rejse til Qatar som et stop på en længere rejse eller blive her i flere uger, så du har masser af tid til at nyde solen, strandene og ørkenstatens spændende kultur. Klimaet er solsikkert med varme temperaturer hele året - også når vintermørket har lagt sig over Danmark.

Doha

Spies' hoteller ligger i Doha, Qatars hovedstad. Alle vores hoteller er af høj klasse, og flere af dem ligger ved stranden, mens andre ligger i kort gåafstand til stranden. Hvis du vil have lidt afveksling til sol og strand, kan du besøge nogle af soukerne i byen; vi kan anbefale Souq Waqif, som er udsprunget af et mere end 100 år gammelt beduinmarked. Her kan du bl.a. købe krydderier, slentre omkring i de forførende dufte eller bare stå og betragte det hektiske menneskemylder. Det er også i Doha, du kan besøge Museum of Islamic Art, som er det første af sin slags i verden.

Ørkenen venter

En rejse til Qatar er ikke komplet uden et besøg i ørkenen, og der er mange måder at opleve det særprægede landskab på. Tag for eksempel på ørkensafari i en firehjulstrækker, som nemt og hurtigt transporterer dig rundt til de bedste udsigtspladser og mest spektakulære naturlandskaber.

Skræddersy din rejse til Qatar

Du bestemmer selv, hvordan rejsen til Qatar skal sammensættes - en uges sol midt i den danske vinter, et begivenhedsrigt stop på rejsen mod et af vores rejsemål længere østpå eller nogle helt tredje. Bestiller du en rejse til Qatar med Spies, flyver du med rutefly, hvilket giver mange muligheder for at tilpasse rejsen efter dine ønsker, både hvad gælder rejselængder, flyvetidspunkter og rejsemål.
Find dit hotel
Find din rejse til Qatar

Rejser til Qatar

Flere rejsemål i Qatar
Nyhed!
Doha
En rejse til Doha kan være starten på en længere ferie eller en spændende ferierejse i solen.

Inspiration og anbefalinger

Få mere ud af din mellemlanding i Doha

Skal du mellemlande i Doha, bør du udnytte tiden til at opleve lidt af byen. Doha er en metropol i rivende udvikling med oplevelser i verdensklasse. Vi har samlet vores bedste tips og anbefalinger til dig, der skal mellemlande i Doha.