Se hoteller (36)

Rejser til Tokyo

En rejse til dynamiske Tokyo er lig med sushi, karaoke, sumobrydning, neonlys og et utal af restauranter, barer og natklubber.
Japans hovedstad består egentlig af flere byer og forstæder, der er vokset sammen. Den enorme by dækker et areal på størrelse med Sjælland og Fyn og er med sine 35 mio. indbyggere en af de mest befolkningstætte byer i verden. I løbet af din rejse til Tokyo kan vi anbefale en tur op til udsigtsdækket i Tokyo Tower. Fra tårnet, som er 333 m højt og en af byens højeste bygninger, kan du se et virvar af bygninger, skyskrabere og neonskilte i miles omkreds. Og kigger man på metrokortet, ligner det med sine 14 forskelligfarvede linjer mest af alt et kulørt garnnøgle. Tokyo er en by med overvældende proportioner og et shopping- og forlystelsesudbud, der overgår det meste.

Bo centralt i Tokyo

Selv om det er nemt at komme rundt med den både billige og pålidelige offentlige transport i Tokyo, er det alligevel en fordel at bo i et af de mere centrale områder. I Tokyo tilbyder Spies hoteller for enhver smag, og flere ligger i byens mest populære områder som Shibuya, Shinjuku, Ginza og ved Tokyo Station.

Oplevelser i Tokyo

Indtrykkene i Tokyo er mange og pulsen høj - og netop derfor er stilheden i byens mange parker og buddhistiske templer meget mere tydelig. Hvis du hungrer efter gode shoppingmuligheder, vil du hurtigt finde dig til rette i alle byens shoppingområder. Skal man fremhæve et shoppingområde frem for et andet, er et besøg i de neonoplyste kvarterer Shibuya och Shinjuku dog et must på enhver rejse til Tokyo.

I hippe Harajuku kan du se cosplay-klædte unge og få en idé om nye trends, mens du på Omotesando kan besøge én – eller flere – af de utallige barer og restauranter. Det legendariske fiskemarked Tsukiji er også et besøg værd tidligt på dagen – afslut gerne med en skål rygende varm nudelsuppe til morgenmad. Hvis, eller når, du bliver mæt af indtryk, kan du opsøge et japansk badehus, de såkaldte onsen - "varme kilder" - hvor man kan tilbringe flere timer og få renset både krop og sjæl.

Udforsk omgivelserne

Selv om Tokyo byder på flere oplevelser, end du kan nå på et helt liv, bør du også sætte et par dage af til at udforske omgivelserne uden for kæmpebyen. Tag f.eks. højhastighedstoget Shinkansen til den gamle hovedstad Kyoto - en tur på 500 km, som tilbagelægges på under to timer. Det er også muligt at tage på endagsudflugt fra Tokyo til det hellige bjerg Mount Fuji og undervejs beundre den enestående japanske natur.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Centralt beliggende hoteller
  • Hoteller for voksne
  • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv

Spies' gæster om Tokyo

Find din rejse til Tokyo

Inspiration og rejsetips

Gata i Tokyo

Lær Tokyos bydele at kende

Tokyo - hypermoderne, klassisk, galt og smukt. Vores rejseekspert Tomas giver sine bedste bud på, hvad du ikke må gå glip af i Tokyo, og guider dig rundt blandt skyskrabere, neonskilte og klassiske templer i Japans hovedstad.