Se hoteller (42)

Rejser til Tokyo

En rejse til Tokyo overgår alle din forventninger og forhåbninger - spis sushi, syng karaoke, se sumobrydning eller besøg en af de mange festlige temarestauranter. Velkommen til en trendy by i evig forandring!

Japans hovedstad består egentlig af flere byer og forstæder, der er vokset sammen. Den enorme by dækker et areal på størrelse med Sjælland og Fyn og er med sine 35 mio. indbyggere en af de mest befolkningstætte byer i verden. I løbet af din rejse til Tokyo kan vi anbefale en tur op til udsigtsdækket i Tokyo Tower. Fra tårnet, som er 333 m højt og en af byens højeste bygninger, kan du se et virvar af bygninger, skyskrabere og neonskilte i miles omkreds. Og kigger man på metrokortet, ligner det med sine 14 forskelligfarvede linjer mest af alt et kulørt garnnøgle. Tokyo er en by med overvældende proportioner og et shopping- og forlystelsesudbud, der overgår det meste.

Bo centralt i Tokyo

Selv om det er nemt at komme rundt med den både billige og pålidelige offentlige transport i Tokyo, er det alligevel en fordel at bo i et af de mere centrale områder. Bestiller du din rejse til Tokyo med Spies, kan du altid finde et hotel, som passer dig, og rejser du med børn, kan vi især anbefale vores Prime Select-hotel Okura Tokyo. Hotellet tilbyder bekvemmeligheder som pool, spaafdeling og bar samt en god placering tæt på flere populære turistattraktioner.

Oplevelser i Tokyo

Indtrykkene i Tokyo er mange og pulsen høj - og netop derfor er stilheden i byens mange parker og buddhistiske templer meget mere tydelig. Hvis du hungrer efter gode shoppingmuligheder, vil du hurtigt finde dig til rette i alle byens shoppingområder. Skal man fremhæve et shoppingområde frem for et andet, er et besøg i de neonoplyste kvarterer Shibuya och Shinjuku dog et must på enhver rejse til Tokyo.

I hippe Harajuku kan du se cosplay-klædte unge og få en idé om nye trends, mens du på Omotesando kan besøge én – eller flere – af de utallige barer og restauranter. Det legendariske fiskemarked Tsukiji er også et besøg værd tidligt på dagen – afslut gerne med en skål rygende varm nudelsuppe til morgenmad. Hvis, eller når, du bliver mæt af indtryk, kan du opsøge et japansk badehus, de såkaldte onsen - "varme kilder" - hvor man kan tilbringe flere timer og få renset både krop og sjæl.

Udforsk omgivelserne

Selv om Tokyo byder på flere oplevelser, end du kan nå på et helt liv, bør du også sætte et par dage af til at udforske omgivelserne uden for kæmpebyen. Tag f.eks. højhastighedstoget Shinkansen til den gamle hovedstad Kyoto - en tur på 500 km, som tilbagelægges på under to timer. Det er også muligt at tage på endagsudflugt fra Tokyo til det hellige bjerg Mount Fuji og undervejs beundre den enestående japanske natur.

Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Centralt beliggende hoteller
 • Hoteller for voksne
 • Gode shoppingmuligheder, restauranter og natteliv
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Tokyo

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Skriv bedømmelse
Klima og vejr
 • januar
10°0
6
Soltimer pr. dag
17°
Temperatur vand
22
Regnfri dage
 • februar
10°1°
6
Soltimer pr. dag
16°
Temperatur vand
17
Regnfri dage
 • marts
13°4°
6
Soltimer pr. dag
16°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • april
19°9°
5
Soltimer pr. dag
17°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • maj
23°14°
6
Soltimer pr. dag
20°
Temperatur vand
15
Regnfri dage
 • juni
25°18°
4
Soltimer pr. dag
22°
Temperatur vand
10
Regnfri dage
 • juli
29°22°
5
Soltimer pr. dag
24°
Temperatur vand
11
Regnfri dage
 • august
31°24°
6
Soltimer pr. dag
26°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • september
27°20°
4
Soltimer pr. dag
25°
Temperatur vand
10
Regnfri dage
 • oktober
21°14°
4
Soltimer pr. dag
23°
Temperatur vand
14
Regnfri dage
 • november
17°8°
5
Soltimer pr. dag
21°
Temperatur vand
18
Regnfri dage
 • december
12°3°
6
Soltimer pr. dag
19°
Temperatur vand
22
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 10 timer

Afrejse

Du kan rejse til Tokyo hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Tokyo har to lufthavne: Haneda Airport, som ligger ca. 30 km fra Tokyo centrum og Narita Airport, som ligger ca. 60 km fra Tokyo centrum.

Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Vær opmærksom på, at dit fly på hjemrejsen kan afgå fra en anden lufthavn end den, du ankom til. Dette vil fremgå af dine rejsedokumenter.
Shopping
I Tokyo har du uanede shoppingmuligheder - elektronik, tøj, japansk kunsthåndværk og meget, meget andet. Besøg gerne et af byens gigantiske shoppingcentre, som bugner af butikker, eller begiv dig til Akihabara-kvarteret, også kendt som 'Electric Town'.
Mad, drikke og natteliv
Der ligger restauranter overalt i Tokyo; de fleste med japansk mad på menukortet, hvilket er langt mere end blot sushi og sashimi. Priserne er lave sammenlignet med danske, men det kan være svært at gøre sig forståelig. Det bedste er at udpege retter fra et menukort med billeder. Mange japanske restauranter tager ikke kort, så husk altid at medbringe kontanter.
De, der søger et energisk natteliv, vil ikke blive skuffet over udvalget i Tokyo. Byen sover aldrig; især forlystelseskvartererne Roppongi, Shibuya og Shinjuku er aktive og feststemte.
Aktiviteter og seværdigheder
Ligesom med alt andet er udvalget af aktiviteter i Tokyo stort. Tag f.eks. på bådtur på Sumida River, der løber gennem Tokyo, besøg et af templerne eller tag ind og se en sumobrydning- eller baseballkamp. Der er også rig mulighed for at tage på udflugter uden for Tokyo, ligesom shopping- og madoplevelserne er flere, end du kan nå på hel ferie.
Sådan kommer du omkring
Tog eller metro er den billigste og mest bekvemme måde at komme rundt i Tokyo på. Transportnettet er omfattende og priserne yderst rimelige. Taxi er billigere i Tokyo end i Danmark.
Fakta

Vores service

Opholdet i Tokyo er på egen hånd.

ECPAT

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Hotelskat i Tokyo

Hotellerne i Tokyo opkræver en skat på 100-200 yen pr. værelse pr. nat, som skal betales direkte til hotellet.

Valuta og kreditkort

Yen (JPY). Hæveautomater findes, men ikke overalt. Kortbetaling accepteres i større forretninger, men man bør altid medbringe kontanter.

Tidsforskel

Dansk tid + 7 timer (vintertid) + 6 timer (sommertid)

El

100 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Er I tre personer, der bor på et værelse eller i en lejlighed i Japan, indebærer det som regel, at I skal dele den/de eksisterende seng/senge (to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) dvs. med samme madras og sengetøj. Hvis der er plads til fire personer i værelset/lejligheden, kommer I til at dele to små dobbeltsenge grandlit eller to dobbeltsenge queensize.

Sproget

I store dele af Kina tales udelukkende kinesisk, men i HongKong taler de fleste engelsk i større eller mindre omfang, og man kan gøre sig forståelig næsten overalt.
Find din rejse til Tokyo