Se hoteller (7)

Rejser til Negombo

Sri Lanka, Sri Lanka
En rejse til Negombo er ikke kun en rejse til sol og strand, det er samtidig en rejse til en af de ældste og mest alsidige feriebyer på Sri Lanka med folkeliv, fantastisk badevand og gode hoteller.
Blot få kilometer fra havet og hotellerne venter Negombos livlige, myldrende og farverige butiksgader, hvor der sælges alt mellem himmel og jord – fra ayurvedisk urtemedicin til badetøfler. Og det hele foregår under mere eller mindre kaotiske former. Charmen ved Negombo er, at man her kan besøge det ægte Sri Lanka og måske prøve en "rice and curry" på en lokal restaurant eller tage til busstationen og hoppe på bussen ind til Colombo. Nyd duftene, hør lydene, mærk atmosfæren. Dette er Sri Lanka!

Sol og strand

Når alle dine sanser er fyldt med indtryk, hopper du ind i den nærmeste tuk-tuk og kører tilbage til hotellet for at slappe af i baren, tage en dukkert i poolen eller bare dase på stranden. Stranden i Negombo er lang og bred, hvilket gør den perfekt til lange spadsereture eller herlige dage i solen.

Bo godt med Spies

Bestiller du din rejse til Negombo med Spies, har du flere forskellige hoteller at vælge imellem. Fælles for dem alle er, at de ligger i et fredeligt område et stykke uden for byen. De fleste af dem ligger lige ved stranden, og vil du gerne forkæle dig selv, kan du eksempelvis kigge nærmere på det luksuriøse Jetwing Blue. Her kan du koble af i en solstol på stranden - men samtidigt have lige langt til både poolen og havet. Hotellet har egen spa og flere restauranter, og så er der endda mulighed for at tilkøbe All Inclusive.

Rejs med Spies til Negombo

Rejser du med Spies til Negombo, har du valgfriheden til selv at bestemme, hvilken dag du vil rejse, samt hvor længe du ønsker at være væk. Du kan også kombinere Negombo med et eller flere rejsemål. Efter nogle indholdsrige dage i Negombo kan det være, du ser frem til at sætte tempoet ned og koble af, og det kan du eksempelvis gøre i de fredelige områder, Beruwela og Marawila.
Tips og nyttig info
 • Fine sandstrande
 • Gode shoppingmuligheder
 • Lokale restauranter
 • Valgfri rejselængde
 • Hoteller på stranden
 • Luksushoteller
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Negombo

Strand
Negombo har en 5 km lang sandstrand, som visse steder er 100 meter bred. Vandet er ikke specielt lavvandet, men det er til gengæld både varmt og indbydende. Restauranter og barer findes næsten udelukkende på hotellerne, hvor man også kan låne eller leje liggestole og parasoller. På søndage og andre helligdage forvandles stranden til samlingspunkt for lokalbefolkningen, der gerne slår sig ned med picnickurven. Visse aftener er der livlig stemning med dans og musik.

Sol og strand på Sri Lanka

Sri Lanka har en 1.700 km lang kystlinje med mange fine strande. Beruwela, Bentota, Hikkaduwa og Unawatun er alle strande, der er værd at lægge vejen forbi. På de fleste af dem, er der mulighed for at leje windsurfingudstyr. Hikkaduwa og Unawatuna har begge fine rev, perfekt til snorkling. Wewela, der ligger tæt på Hikkaduwa, har gode bølger, der gør stranden oplagt til surfing. Private stranden er der langt imellem, og man kan næsten bade overalt. Men tag tøj på når du skal spise frokost, eller når du tager en spadseretur i byen.

Tidevandet på Sri Lanka kan er meget markant. Helt op imod en meter når det er højest. Dette kan være rart at vide, hvis man svømme længere ud fra stranden. Vandsport er ikke så udbredt i Sri Lanka, fordi klipper og rev ofte begrænser mulighederne. Der er til gengæld rig mulighed for at komme på snorkelture, og dykkerskoler er der masser af.

Du kommer formodentlig til at blive kontaktet af lokale sælgere på stranden. De har stranden som deres arbejdsplads, og forsøger at sælge diverse udflugter, arrangere bil eller båd og meget andet. De snakker ofte både engelsk, tysk og til tider skandinavisk. Det er vigtigt at understrege, at de ikke har noget som helst samarbejde med hoteller eller rejsebureauer, hvilket de ellers ofte påstår.
Mad, drikke og natteliv
I Negombo er der spisesteder for ethvert rejsebudget. Madkulturen ligner til forveksling Indiens, og de fleste menukort er sammensat af srilankanske og europæiske retter. På de aller fleste restauranter er der et bredt udvalg af fisk og skaldyr på menukortet. I Beruwela er der restauranter repræsenteret, som både serverer både international og lokal mad. Der tillægges en serviceafgift på 10 %, da denne ofte ikke er indregnet. Er den derimod indregnet, runder man op.

Mad og drikke på Sri Lanka

Sri Lanka er kendt for sine krydderier, som man da heller ikke sparer på i den lokale madlavning. Det betyder ikke nødvendigvis, at al mad er stærkt, men derimod at det er aromatisk og fuld af smag. Risikoen for at blive dårlig af maden i Sri Lanka er meget lille. Holder man sig til de vegariske retter, er man så godt som sikker.

Restauranter på Sri Lanka

De fleste restauranter har et god og varieret menukort, hvor lokale retter blander sig med de internationale. Hoteller har ofte en del internationale retter på menuen, eksempelvis fried rice og pasta. Den lokale, srilankanske mad støder man oftere på uden for hotellerne. Ofte er det på de små, ukendte spisesteder rundt om hjørnet, at man får en autentisk madoplevelse. Ser man et etablissement med farverige neonlys, er det spisested. Disse små perler plejer at tilbyde god, lokal mad og en hyggelig lokal stemning til en rimelig pris.

Det tager ofte lang tid at få sin mad på restauranterne på Sri Lanka. Maden tilberedes fra bunden, så snart den bestilles. Så man skal sørge for ikke at være alt for sulten, når man går ud for at spise på restaurant, men derimod give sig tid til at se det srilankanske hverdagsliv gå sin gang, imens man får noget koldt at drikke.

På den samlede regning tillægges der ofte 10 % i serviceafgift, og på finere restauranter tilkommer der desuden yderligere 15 % i skat. Det har noget at gøre med, hvorvidt staten ved, at restauranten findes. Og der er ingen grund til at begynde at diskutere prisen.
Det koster i forvejen ikke mere end et par hundrede at spise på en srilankansk restaurant, og i de fleste tilfælde slipper man endda med en fjerdedel af det.

Drikkevarer

Med alle krydderierne og det varme klima, er det bedst at drikke vand eller måske med en kold, lokal øl til maden. På Sri Lanka findes der flere gode ølmærker. Vand køber man på flaske i både butikker og på restauranter. Og det er ingen dårlig idé at have en flaske vand med sig i tasken eller i lommen.

Juice:
Der er altid mulighed for at slukke tørsten med en god juice. Man kan sige, at der findes to slags juice: rigtig og kunstig. Den første er ganske enkelt frugt, vand og måske lidt sukker, som har fået en tur i blenderen. Den anden er lavet på koncentrat, og er slet ikke lige så velsmagende. En speciel variant af juice er lassi. Det er frugt, der mikses med yoghurt og muligvis lidt sukker.

King Coconut:
King Coconut er en gul kokosnød, som kan skærer toppen af, og så stikker et sugerør i, så man kan drikke den søde saft. Bed dem om at skære kokosnødden op for dig, når du har drukket den færdig. Så kan du nyde godt at det gode, frisk kokos indeni. King Coconut sælges overalt på Sri Lanka.

Rice & curry

Nationalret nr. 1 er rice and curry. En lille høj med ris som komplimenteres af en eller flere curries, ofte et par stykker med enten køb, fisk eller kylling. Hertil får man poppadums, som serveres med chutney, og retten er komplet. Skal man forsøge at blive rigtig lokal, skal man lægge kniv og gaffel fra sig og spise med højre hånd. Det kan godt være svært og uvant i starten, men øvelse gør mester. Præcis som når man skal lære at spise med pinde.

String hoppers

Denne madret finder man næsten overalt. Det er helt enkelt nudler, som spises med chutney, daal eller en anden sovs. Retten serveres ofte til morgenmad, men kan også nydes på alle andre tider af døgnet.

Hopper

Hopper, eller appa, er en skåleformet pandekage, som er sprød langs kanten og blød i midten. Hoppers kan fyldes med blandt andet frugt, æg og forskellige slags curries. Retten nydes når som helst på dagen.

Rotty

Rotty er også en slags pandekage, men denne er dog flad. Den nydes foldet eller rullet sammen og med en curry som fyld.

Idli

Idli er puder af ris, som dampes, og spises ofte til morgenmad. Det mest populære tilbehør er kokoschutney, og har man først smagt det én gang, er det svært at stoppe.

Fisk og skaldyr

Om aftenen kan man ofte se lys ude på havet, der ligger som perler på en snor. Det er de lokale fiskere, som fanger det, som senere serveres på tallerknerne. Enkelte fisk, som tunfisken, genkender man hjemmefra. Sørg for at prøve en lokal, grillet tunfisk - billigere og mere frisk finder man den næppe. Også hummer plejer at være på menukortene, ofte grillet, og i Sri Lanka kan man også smage såkaldte Yumbo Prawns. De store Yumbo Praws er, som navnet antyder, meget store - nogle af dem på størrelse med kaniner. Man kan naturligvis også få mindre frygtindgydende rejer, hvis man vil starte i de små og arbejde sig op af fødekæden.

Frugt

Papaya, banan og solmodne ananas kan man få fat i året rundt og serveres ofte på hotellerne. Lægger man vejen forbi et lokalt marked, vil man ofte også kunne støde på andre frugter, eksempelvis mango og melon.
Nattelivet i Negombo består af af nogle enkelte pubber, hvor der er liv de fleste dage i ugen.
Shopping
I det område, hvor hotellerne ligger, er der mange mindre supermarkeder, som ofte viser sig at have det meste, hvis man spørger. Desuden ligger der også flere souvenirbutikker, butikker med træsnitteri, optikere, guldbutikker og nogle tøjbutikker. Er man på udkig efter et rigtig supermarked, må man tage turen ind til Negombo centrum. Her er der samtidig også et stort udvalg af markeder og lokale butikker med tøj og sko. Sri Lankas bedste shopping er dog i Colombo, som har flere shoppingcentre, et stort udvalg og rimelige priser.

Shopping på Sri Lanka

På Sri Lanka kan man købe mange spændende og eksotiske varer til gode priser. Tøj, tekstiler og te er bare et par eksempler på fine souvenirs, man kan tage med hjem. Ifølge lokale toldregler må man føre op til et kilo te ud af landet. Naturmedicin er også meget populært, og der findes olier og salver mod alle tænkelige symptomer. Alt er selvfølgelig fremstillet naturligt, og kan købes på apoteker, ayurvedacentre eller på de gårde, hvor der dyrkes krydderi. Sidstnævnte kan varmt anbefales, eftersom de ofte tilbyder en tur gennem Sri Lankas flora, hvor de fleste planter man ser, har en helende eller helbredende effekt.

Ædelstene

Guld og ædelstene er også meget populære at købe med hjem. Mange af dem, eksempelvis safirer og halvædelstene som ametyster, brydes her på Sri Lanka. Man kan let købe sig til en imponerende samling af glitrende stene til rimelige priser, tage dem med hjem og lave egne smykker eller give dem som gave. Det er let at blive snydt så pas på. Lad dig ikke overtale af sælgere på gaden selvom de kan snakke skandinavisk. Byen Kandy er et centrum for juvelhandel. Køb aldrig ædelstene uden at der medfølger et certifikat fra staten, der verificerer ædelstenens ægthed. Det er ikke ensbetydende med, at man får valuta for pengene. Men på den måde er man i hvert fald sikker på, man ved, hvad man har betalt for.

Tøj

Handlen med tekstiler og tøj er meget tilpasset Sri Lankas eget forbrug, hvilket indebærer, at der er langt imellem piratkopier. De rigtige mærker får man til gengæld nemt fat i, eftersom Sri Lanka producerer mange af de kendte tøjmærker, og en del af produktionen må sælges i landet - ofte til næsten urimeligt billige priser. Meget af salget foregår i Colombo og Nuwara Eliya, som er Sri Lankas højst beliggende by. I Nuwara Eliya er priserne på vintertøj billigere end i hovedstaden. Salget foregår på den såkaldte "vintergade", som er en lille gade med en masse boder. Sørg for at kigge alle boder igennem inden du bestemmer dig for at købe. Tjek tøjet for eventuelle fejl og mangler. Husk at prutte om prisen.

Indretning

Sri Lanka tilbyder en masse interessant kunsthåndværk. Hvad med en meter høj elefant i massivt teaktræ? Eller måske nogle nye, håndsyede pudebetræk? Gå en tur i butikkerne og se om du finder noget spændende. Nogle sælgere tilbyder også fragt, hvis der ikke er plads til elefanten i kufferten. Andre varer, eksempelvis tekstiler, kan du købe i metervis, uden du overskrider hverken budget eller bagagevægt.
Sport og træning
I Negombo kan du blandt andet windsurfe, snorkle, dykke og spille tennis. Snorkling og dykning er dog bedst på den sydlige del af Sri Lanka, eksempelvis i Hikkaduwa, hvor der findes koralrev, og hvor vandet er mere klart.

Du kan også prøve riverrafting på floden Kelaniya Ganga samt vandre og klatre.
Aktiviteter og seværdigheder
Cricket er en meget populær sport på Sri Lanka. Landet kan bryste sig af at have en af de ti bedste nationer i verden. Der er ikke mulighed for at komme ind og se en større kamp, men i byerne spiller gamle som unge på gader og åbne pladser, og ofte kan man opleve det lokale skolehold spille mod hinanden.

Fiskemarked i Negombo

Lige ved lagunebroen findes et fiskemarked, som er et besøg værd i de tidlige morgentimer, når fiskerne vender tilbage med nattens fangst.

Lystfiskeri

Lystfiskeri bliver mere og mere populært på Sri Lanka. Vil du ud på havet og opleve Det Indiske Oceans spændende og smukke fisk, er der rig mulighed for det.

Tennis

Flere større hoteller råder over tennisbaner, som er tilgængelige for gæsterne. Det er som oftest muligt at leje både ketcher og tennisbold.

Ayurveda/Spa

Ayurveda er en gammel, medicinsk behandlingsform. En behandling kan tage op til en måned, men de fleste besøgende vælger at prøve enklere behandlinger. Hele oplevelsen er meget afstressende og afslappende. Disse behandlinger er mulige at bestille på større hoteller eller langs de større gader.

Hollandske aner

Nede ved havet ligger ruinerne af det hollandske fort, hvori tallene 1672 står indgraveret i porten. Det er også her, der ligger en hollandsk kirkegård samt et stort markområde, hvor det er cricket, der er i højsædet. En del af de gamle hollandske bygninger bruges stadig den dag i dag, eksempelvis plejehjemmet ved lagunen.

Kirker

I Negombo ligger kirkerne nærmest side om side. Det kommer sig af katolicismens indtog, som mange af de lokale med tiden tog til sig. Og med sine mange kirker, åbne pladser og mangfoldige knudepunkter har byen fået kælenavnet "little Rome". Du kan eksempelvis lægge vejen forbi St. Mary Church inde i centrum. En utrolig smuk kirke med de fineste loftmalerier, som er blevet lavet af en lokal kunstner. Øen Duwa, der hænger sammen med Negombo via broen over lagunen, er kendt for sine passionsspil, der tiltrækker folk fra hele byen.

Marawila

Cirka 30 km nord for Negombo ligger den lille fiskerby Marawila, som er en af de største byer i området. Her kan du gå en tur på fiske- og grønsagsmarked eller kigge i nogle af de mange butikker. Du kommer formodentlig ikke til at købe noget med hjem, da butikkerne er tilpasset lokalbefolkningens behov, men det er stadig en sjov oplevelse. Hvorfor ikke tage en gåtur langs stranden eller måske i de små, snoede gader i centrum, hvor du samtidig får set, hvordan de lokale bor. Her i området er der også gode muligheder for at opleve forskellige fuglearter, da området omkring lagunen er fuld af liv.

Iranawila

Cirka 40 km nord for Negombo ligger den lille fiskerby Iranawila. Her bor du langt fra de store feriebyer men tæt på både strand, natur og hverdagslivet. I de tidlige morgentimer vil du kunne se de mange fiskere, der kommer ind med nattens fangst. Og det er ikke umuligt, at det er selv samme fisk, som ender på din tallerken om aftenen. Dagen kan du bruge under den varme sol på stranden, på en spadseretur eller måske på cykel rundt i området.

Chilaw

Fortsætter du ca. 8 km nord for Iranawila, kommer du til den større og mere hektiske by, Chilaw. På vejen får du oplevet Sri Lankas landlige idyl, der er som taget ud af en film. Der er et par mindre supermarkeder på vejen, men det anbefales at lægge vejen forbi Chilaws centrum. Det er også i Chilaw, du finder et spændende fiskemarked samt det kendte hindutempel, Munneswaram, som besøges af mange pilgrimme hver eneste år. Du kan også besøge en af de mange lokale restauranter eller caféer, hvis du trænger til at få noget at spise eller bare sidde og betragte hverdagslivet.

Colombo

Sri Lankas hovedstad, Colombo, ligger ca. 30 km fra Negombo. Det tager lidt tid at komme frem, men det er til gengæld ganske enkelt. Lokalbusserne kører flere gange i timen, og det tager bare 1-2 timer afhængtigt af trafik. Vær opmærksom på at busserne ikke kører, før de er fyldte. Og så længe du kan bevæge tæerne, er bussen ikke fyldt. Alternativt kan du tage toget. De har ikke lige så hyppige afgange, men til gengæld er rejsen mere komfortabel.

Nuwara Elia

Nuwara Elia er landets højest beliggende by. Her lever man i sandhed i en boble, hvor tiden har stået stille siden kolonitiden. Her findes stadig mystiske, private klubber og væddeløbsbaner. Der er rig mulighed for at købe vintertøj til gode priser.
Sådan kommer du omkring
Hvis du skal ud på en længere tur, kan du leje en bil med engelsktalende chauffør/guide.
Trafikken på Sri Lanka er ganske kaotisk, og vejene er små og snoede. Kør ikke bil selv medmindre du har en meget god og omfattende livsforsikring, du stoler på. Til lange rejser er det en bedre idé at leje bil eller minibus med chauffør. Dette kan gøres igennem autoriserede rejseselskaber. Priserne varierer selvfølgelig alt efter længden på rejsen, så det er bedst at aftale en pris, inden I tager af sted. Hvis du skal ud på en tur over flere dage, skal du huske at bestille et separat værelse til chaufføren.

Lokaltrafik

Lokalbusserne kører fra hotelområderne flere gange dagligt, og holder ind til siden, hvis du vinker dem ind. Du betaler direkte på bussen, og det er en god idé, hvis du har byttepenge, for buschaufføren tager ikke imod store sedler. Fra Negombo centrum kan man komme rundt til flere forskellige dele af øen fra bus- og togstationen.

Tuk-tuk og taxi

Hvis du blot skal ud på en kortere tur, holder der taxi og tuk-tuk lige uden for hotellerne. Sørg altid for at aftale en pris da taxameter er et særsyn.

Lokalbusser

På Sri Lanka er der et velfungerende busnet med flere daglige afgange imellem de større byer. Komforten er ofte ikke den bedste, og bussen kører med en hastighed på ca. 25 km/t. Priserne er til gengæld meget lave. De første to sæder i bussen er reserverede til buddhistiske munke, og det skal man respektere. Selv en gravid kvinde giver pladsen væk, når en munk stiger på bussen. Tænk på at det tager tid at køre med bus, og der kan være mange stop undervejs.

Taxi

Der er forholdsvis få taxier, og de er ofte kun at finde ved hotellerne eller i lufthavnen. Prisen aftales på forhånd.

Tuk-tuk

Til kortere ture kan du gøre brug af en taxi på tre hjul, en tuk-tuk, eller three wheeler, hvor der er plads til tre personer. Her skal man også aftale prisen på forhånd.

Tog

Tog er en meget behagelig måde at komme rundt på øen på. Her slipper man også for lange bilkøer. Man kan vælge imellem 2. og 3. klasse, hvor 3. klasse er det billigste. At køre med tog er noget dyrere end med lokalbus. Bestilling af billet samt diverse informationer om afgangstider og priser kan fås på togstationen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Negombo er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Srilankanske Rupee (LKR). Medbring rupee og eventuelt US dollar. Kreditkort som f.eks. MasterCard og Visa kan kun anvendes på større steder, hvor der også findes hæveautomater. I sjældne tilfælde opkræves et ekstragebyr på 2,5 % ved kortbetaling, da nogle banker tager et ekstra gebyr. Priserne i Sri Lanka er meget lavere end i Danmark. Priserne varierer dog meget afhængigt af, hvor man handler.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Sommertid: Dansk tid + 3½ time. Vintertid: Dansk tid + 4½ time

El

240 V. Trebenede britiske stikkontakter. Adapter er nødvendig, men kan tit lånes på hotellet.

Sprog

Singalesisk, tamilsk og engelsk

Øvrigt

Under de såkaldte Poyadage (fuldmånedage, 1-2 gange om måneden) serveres og sælges der ikke alkoholholdige drikkevarer på Sri Lanka. Der er venstrekørsel på Sri Lanka. Drikkepenge til rengøringspersonale udgør ca. 1 USD pr. dag.
Vejr og klima
 • januar
31°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • april
32°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • juni
30°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • juli
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • august
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • september
30°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • oktober
30°24°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • november
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • december
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 11-14 timer. Mellemlanding undervejs.

Afrejse

Du kan rejse til Negombo hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Colombo Lufthavn til hotellerne i Negombo er 30-45 minutter (12-20 km). Vær opmærksom på, at indtjekningsskrankerne lukker 90 minutter inden afgang.

Find din rejse til Negombo
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.