Se hoteller (2)

Rejser til Galle

Sri Lanka, Sri Lanka
En rejse til Galle giver dig nærmest tre rejser i én; lidt Holland, lidt England og masser af Sri Lanka. Det gamle fort og det livlige folkeliv præger landets fjerdestørste by.
Galle består af to bydele; den gamle bydel med fortet og en fredelig atmosfære og den nye bydel med den livlige handel og det myldrende gadeliv. Gå en tur langs Sea Street og kig ind på fiskemarkedet og se fiskernes natlige fangst. Fortsæt derefter ad hovedgaden og oplev et ægte srilankansk marked med alle dets lyde, farver og dufte. Herefter kan du gå i retning mod Galle Cricket Stadium-området, hvor der er mange hyggelige steder, hvor du kan slå dig ned og få en bid mad eller lidt koldt at drikke, før du udforsker bymuren, bygningerne og butikkerne i den gamle bydel.

Strandliv

Nogle kilometer syd for Galle ligger Unawatuna Beach, som er en af Sri Lankas smukkeste strande. Her kan du slappe af i palmernes skygge, betragte folkelivet, bade i det lune vand og spise frokost, når sulten melder sig. Du kan også surfe; der findes både instruktører og udlejning af surfbræt. Du kommer nemmest hertil med en tuk-tuk fra Galle, men du kan også tage lokalbussen, som er en oplevelse i sig selv.

Bo godt i Galle

Jetwing Lighthouse Hotel er af høj klasse og er et af Sri Lankas bedste og mest elegante hoteller. Det er tegnet af en landets kendte arkitekter og ligger ved havet et par kilometer uden for Galle. Her kan du være sikker på at få en afslappende ferie med al tænkelig komfort. Hotellet tilbyder smagfulde værelser og faciliteter som f.eks. en spaafdeling og en glimrende restaurant.

Kombinér flere forskellige rejsemål

Vil du opleve så meget som muligt på din ferie til Galle, har du mulighed for at kombinere med et eller flere andre rejsemål i Sri Lanka. Måske er det de fredelige omgivelser i Marawila eller koralrevet i Hikkaduwa. Du vælger selv, hvilke områder du vil opleve, samt hvor mange nætter du vil have på hvert rejsemål.
Tips og nyttig info
 • Luksushoteller
 • Hoteller tæt på stranden
 • Fine sandstrande
 • Lokale restauranter
 • Solsikkert
 • Valgfri rejselængde
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Galle

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Unawatuna Beach er byens stolthed - og det er ikke uden grund. Stranden ligger i en bugt omkranset af palmer ca. 4 km syd for Galle. Den nemmest måde at komme herud på er med enten bus eller taxi. Og når først man er kommet herud, tager man ikke hjem lige med det samme. Her på stranden er udvalget af spisesteder stort med muligheder for både at købe forfriskning eller en frokost.

Rejser man med børn, skal man sørge for at holde øje med dem, da stranden ikke er specielt lavvandet. Går man bare et par meter ud, når vandet til taljen på en voksen. Alternativt kan man tage turen til strandens vestlige ende, hvor vandet ligger noget lavere. Det er som regel også i denne ende at stranden, man møder de lokale, specielt i weekenderne. En stor fordel med Unawatuna er, at stranden passer fint til både at solbade og snorkle. Både med glasbund arrangerer ture ud på vandet, hvor de interesserede kan opleve livet under vandet. Billetterne sælges ca. på midten af stranden. Generelt er der ingen liggestole på Sri Lankas strande, men visse hoteller har rådighed over en del af stranden, og sætter ofte liggestole ud, som hotellets gæster frit kan benytte.

Man kan naturligvis finde flere strande i Galle-området end lige Unawatona Beach. Men de er ikke af samme kvalitet, medmindre man naturligvis modregner de strande, som ligger ved hotellerne uden for byen. Disse områder bruges først og fremmest af fiskere.

Hikkaduwa

Strandene er til tider ganske små, men ved hotellerne er de i al almindelighed gode og med rimelige muligheder for snorkling. Foreløbig er udbuddet af vandsport ganske begrænset grundet klipper og rev. Så man kan hverken leje vandscooter eller båd, og vil man windsurfe, skal man et godt stykke ud. Både med glasbund arrangerer diverse udflugter, for de som gerne vil opleve livet under vand, uden at skulle i vandet. Interesserer man sig for dykning, findes der en håndfuld PADI-certificerede dykkerskoler.

Sol og strand på Sri Lanka

Sri Lanka har en 1.700 km lang kystlinje med mange fine strande. Beruwela, Bentota, Hikkaduwa og Unawatun er alle strande, der er værd at lægge vejen forbi. På de fleste af dem, er der mulighed for at leje windsurfingudstyr. Hikkaduwa og Unawatuna har begge fine rev, perfekt til snorkling. Wewela, der ligger tæt på Hikkaduwa, har gode bølger, der gør stranden oplagt til surfing. Private stranden er der langt imellem, og man kan næsten bade overalt. Men tag tøj på når du skal spise frokost, eller når du tager en spadseretur i byen.

Tidevandet på Sri Lanka kan er meget markant. Helt op imod en meter når det er højest. Dette kan være rart at vide, hvis man svømme længere ud fra stranden. Vandsport er ikke så udbredt i Sri Lanka, fordi klipper og rev ofte begrænser mulighederne. Der er til gengæld rig mulighed for at komme på snorkelture, og dykkerskoler er der masser af.

Du kommer formodentlig til at blive kontaktet af lokale sælgere på stranden. De har stranden som deres arbejdsplads, og forsøger at sælge diverse udflugter, arrangere bil eller båd og meget andet. De snakker ofte både engelsk, tysk og til tider skandinavisk. Det er vigtigt at understrege, at de ikke har noget som helst samarbejde med hoteller eller rejsebureauer, hvilket de ellers ofte påstår.
Mad, drikke og natteliv
Den srilankanske madkultur og dens menukort ligner til forveksling Indiens, og nationalretten hedder rice and curry. På langt de fleste restauranter er der et bredt udvalg af fisk og skaldyr på menuen. I Galle ligger de fleste spisesteder inde i centrum samt langs strandvejen. Inde i Galle Fort er der også hyggelige caféer, hvoraf enkelte også serverer mad. I områderne omkring hotellerne er der ikke andre restauranter end hotellernes egne. Der tillægges en serviceafgift på 10 % på den samlede regning, hvis denne ikke er inkluderet fra start. Er den allerede medregnet, runder man blot op.

Restaurantbesøg uden for Galle

I Koggala er der et mindre antal restauranter. I Habaraduwa finder man også nogle lokale restauranter med simpel indretning og billig mad. Den nærmeste by hedder Unawatuna, og her ligger der flere små restauranter med internationalt menukort.

Mad og drikke på Sri Lanka

Sri Lanka er kendt for sine krydderier, som man da heller ikke sparer på i den lokale madlavning. Det betyder ikke nødvendigvis, at al mad er stærkt, men derimod at det er aromatisk og fuld af smag. Risikoen for at blive dårlig af maden i Sri Lanka er meget lille. Holder man sig til de vegariske retter, er man så godt som sikker.

Restauranter på Sri Lanka

De fleste restauranter har et god og varieret menukort, hvor lokale retter blander sig med de internationale. Hoteller har ofte en del internationale retter på menuen, eksempelvis fried rice og pasta. Den lokale, srilankanske mad støder man oftere på uden for hotellerne. Ofte er det på de små, ukendte spisesteder rundt om hjørnet, at man får en autentisk madoplevelse. Ser man et etablissement med farverige neonlys, er det spisested. Disse små perler plejer at tilbyde god, lokal mad og en hyggelig lokal stemning til en rimelig pris.

Det tager ofte lang tid at få sin mad på restauranterne på Sri Lanka. Maden tilberedes fra bunden, så snart den bestilles. Så man skal sørge for ikke at være alt for sulten, når man går ud for at spise på restaurant, men derimod give sig tid til at se det srilankanske hverdagsliv gå sin gang, imens man får noget koldt at drikke.

På den samlede regning tillægges der ofte 10 % i serviceafgift, og på finere restauranter tilkommer der desuden yderligere 15 % i skat. Det har noget at gøre med, hvorvidt staten ved, at restauranten findes. Og der er ingen grund til at begynde at diskutere prisen.
Det koster i forvejen ikke mere end et par hundrede at spise på en srilankansk restaurant, og i de fleste tilfælde slipper man endda med en fjerdedel af det.

Drikkevarer

Med alle krydderierne og det varme klima, er det bedst at drikke vand eller måske med en kold, lokal øl til maden. På Sri Lanka findes der flere gode ølmærker. Vand køber man på flaske i både butikker og på restauranter. Og det er ingen dårlig idé at have en flaske vand med sig i tasken eller i lommen.

Juice:
Der er altid mulighed for at slukke tørsten med en god juice. Man kan sige, at der findes to slags juice: rigtig og kunstig. Den første er ganske enkelt frugt, vand og måske lidt sukker, som har fået en tur i blenderen. Den anden er lavet på koncentrat, og er slet ikke lige så velsmagende. En speciel variant af juice er lassi. Det er frugt, der mikses med yoghurt og muligvis lidt sukker.

King Coconut:
King Coconut er en gul kokosnød, som kan skærer toppen af, og så stikker et sugerør i, så man kan drikke den søde saft. Bed dem om at skære kokosnødden op for dig, når du har drukket den færdig. Så kan du nyde godt at det gode, frisk kokos indeni. King Coconut sælges overalt på Sri Lanka.

Rice & curry

Nationalret nr. 1 er rice and curry. En lille høj med ris som komplimenteres af en eller flere curries, ofte et par stykker med enten køb, fisk eller kylling. Hertil får man poppadums, som serveres med chutney, og retten er komplet. Skal man forsøge at blive rigtig lokal, skal man lægge kniv og gaffel fra sig og spise med højre hånd. Det kan godt være svært og uvant i starten, men øvelse gør mester. Præcis som når man skal lære at spise med pinde.

String hoppers

Denne madret finder man næsten overalt. Det er helt enkelt nudler, som spises med chutney, daal eller en anden sovs. Retten serveres ofte til morgenmad, men kan også nydes på alle andre tider af døgnet.

Hopper

Hopper, eller appa, er en skåleformet pandekage, som er sprød langs kanten og blød i midten. Hoppers kan fyldes med blandt andet frugt, æg og forskellige slags curries. Retten nydes når som helst på dagen.

Rotty

Rotty er også en slags pandekage, men denne er dog flad. Den nydes foldet eller rullet sammen og med en curry som fyld.

Idli

Idli er puder af ris, som dampes, og spises ofte til morgenmad. Det mest populære tilbehør er kokoschutney, og har man først smagt det én gang, er det svært at stoppe.

Fisk og skaldyr

Om aftenen kan man ofte se lys ude på havet, der ligger som perler på en snor. Det er de lokale fiskere, som fanger det, som senere serveres på tallerknerne. Enkelte fisk, som tunfisken, genkender man hjemmefra. Sørg for at prøve en lokal, grillet tunfisk - billigere og mere frisk finder man den næppe. Også hummer plejer at være på menukortene, ofte grillet, og i Sri Lanka kan man også smage såkaldte Yumbo Prawns. De store Yumbo Praws er, som navnet antyder, meget store - nogle af dem på størrelse med kaniner. Man kan naturligvis også få mindre frygtindgydende rejer, hvis man vil starte i de små og arbejde sig op af fødekæden.

Frugt

Papaya, banan og solmodne ananas kan man få fat i året rundt og serveres ofte på hotellerne. Lægger man vejen forbi et lokalt marked, vil man ofte også kunne støde på andre frugter, eksempelvis mango og melon.
Galle ligger langt fra Ibiza, og ligeså gør nattelivet. Her skal man ikke forvente sig hverken barer eller natklubber. Når alt kommer til alt, er Sri Lankas natteliv meget fredeligt og består i de fleste tilfælde af den underholdning, hotellerne tilbyder. Eneste undtagelse er i Colombo, hvor der er lidt natteliv.
Shopping
Hvis man ferierer i Hikkaduwa, Galle eller Koggala, og har lyst til at shoppe, får man mest ud af at tage ind til Galle centrum. Her er der flere store markeder, som sælger både tøj, frugt og grøntsager. Det er også i Galle, man støder på modebutikker, skomagere og en masse små, hyggelige caféer, hvor man kan få slukket tørsten.

Marked i Galle

Det lokale marked i Galle er åbent om formiddagen, og er en spændende og kulturel oplevelse. Markedet består af en masse boder og stande fordelt i hele byen, men hvor de fleste er centreret ved kystvejen og hovedvejen, Main Street. Imellem disse to større veje finder man fiskemarkedet, som er et sjov oplevelse for alle, der elsker folkeliv, lokal atmosfære og selvfølgelig god fisk. Det er noget helt andet end fiskehandleren hjemme i Danmark.

Shopping på Sri Lanka

På Sri Lanka kan man købe mange spændende og eksotiske varer til gode priser. Tøj, tekstiler og te er bare et par eksempler på fine souvenirs, man kan tage med hjem. Ifølge lokale toldregler må man føre op til et kilo te ud af landet. Naturmedicin er også meget populært, og der findes olier og salver mod alle tænkelige symptomer. Alt er selvfølgelig fremstillet naturligt, og kan købes på apoteker, ayurvedacentre eller på de gårde, hvor der dyrkes krydderi. Sidstnævnte kan varmt anbefales, eftersom de ofte tilbyder en tur gennem Sri Lankas flora, hvor de fleste planter man ser, har en helende eller helbredende effekt.

Ædelstene

Guld og ædelstene er også meget populære at købe med hjem. Mange af dem, eksempelvis safirer og halvædelstene som ametyster, brydes her på Sri Lanka. Man kan let købe sig til en imponerende samling af glitrende stene til rimelige priser, tage dem med hjem og lave egne smykker eller give dem som gave. Det er let at blive snydt så pas på. Lad dig ikke overtale af sælgere på gaden selvom de kan snakke skandinavisk. Byen Kandy er et centrum for juvelhandel. Køb aldrig ædelstene uden at der medfølger et certifikat fra staten, der verificerer ædelstenens ægthed. Det er ikke ensbetydende med, at man får valuta for pengene. Men på den måde er man i hvert fald sikker på, man ved, hvad man har betalt for.

Tøj

Handlen med tekstiler og tøj er meget tilpasset Sri Lankas eget forbrug, hvilket indebærer, at der er langt imellem piratkopier. De rigtige mærker får man til gengæld nemt fat i, eftersom Sri Lanka producerer mange af de kendte tøjmærker, og en del af produktionen må sælges i landet - ofte til næsten urimeligt billige priser. Meget af salget foregår i Colombo og Nuwara Eliya, som er Sri Lankas højst beliggende by. I Nuwara Eliya er priserne på vintertøj billigere end i hovedstaden. Salget foregår på den såkaldte "vintergade", som er en lille gade med en masse boder. Sørg for at kigge alle boder igennem inden du bestemmer dig for at købe. Tjek tøjet for eventuelle fejl og mangler. Husk at prutte om prisen.

Indretning

Sri Lanka tilbyder en masse interessant kunsthåndværk. Hvad med en meter høj elefant i massivt teaktræ? Eller måske nogle nye, håndsyede pudebetræk? Gå en tur i butikkerne og se om du finder noget spændende. Nogle sælgere tilbyder også fragt, hvis der ikke er plads til elefanten i kufferten. Andre varer, eksempelvis tekstiler, kan du købe i metervis, uden du overskrider hverken budget eller bagagevægt.
Sport og træning
I Galle kan du spille tennis samt snorkle og dykke, og der er også mulighed for vandring og klatring samt riverrafting på floden Kelaniya Ganga.
Aktiviteter og seværdigheder
Cricket er en meget populær sport på Sri Lanka, og selv om der ikke er mulighed for at komme ind og se en større kamp, spiller gamle som unge gader og åbne pladser, og ofte kan man opleve de lokale skolehold spille mod hinanden.

Lystfiskeri

Lystfiskeri bliver mere og mere populært på Sri Lanka. Vil du ud på havet og opleve Det Indiske Oceans spændende og smukke fisk, er der rig mulighed for det.

Tennis

Flere større hoteller råder over tennisbaner, som er tilgængelige for gæsterne. Det er som oftest muligt at leje både ketcher og tennisbold.

Ayurveda/Spa

Ayurveda er en gammel, medicinsk behandlingsform. En behandling kan tage op til en måned, men de fleste besøgende vælger at prøve enklere behandlinger. Hele oplevelsen er meget afstressende og afslappende. Disse behandlinger er mulige at bestille på større hoteller eller langs de større gader.

Hikkaduwa

Hikkaduwa består i grunden af to ting: kystvejen og al byggeriet på begge sider af samme kystvej. Vejen strækker sig tre-fire kilometer langs kysten uden noget egentligt centrum, selvom bus- og togstationen dog skaber et naturligt knudepunkt på midten af strækningen. Hikkaduwa var meget populært blandt rygsækrejsende i 60'erne og 70'erne. Nogle af dem endte med at slå sig ned, hvilket var med til at give byen sit rygte som tilholdssted for hippier. Faktisk meget lignende Goa i Indien og Kuta på Bali. Disse tilstande ser man dog ikke så meget længere. Hikkaduwa adskiller sig ikke ret meget fra de andre, mindre byer. Men byen har en hyggelig atmosfære med sit folkeliv, butikker og restauranter, som ligger på hver side af hovedvejen. Hikkaduwa er ikke særlig stor, og alt hvad byen har at tilbyde, finder man langs hovedvejen. Så man skal holde øjnene åbne. Kommer man til at gå for langt, eller farer vild i det små, snoede gader, vil man støde på de lokales huse. Vil man hellere gå langs vandet, er der også mulighed for det. Uanset hvordna man vælger at gøre det, kan man ikke blive væk - alt ligger inden for gåafstand.

Galle

Galle er et selvsagt udflugtsmål, også selvom man bor i området. Og man skal nok forvente sig, at man skal besøge byen to-tre gange, inden man kan finde rundt. Et godt tip er at vente med købe noget indtil man har fået et godt indtryk af udbud og priser. Forvent en dag i fortet, en dag i den nye bydel, måske en dag med en lokal cricketkamp og så en dag til at tage det hele forfra. Den Hollandske Kirke, de restaurerede, hollandske huse og søfartsmuseet er også fine seværdigheder.

Galle Fort

The Fort blev bygget af protugisere, men har senere fået en tilbygning af hollænderne i 1500- og 1600-tallet. Inden for den massive ringmur finder man en lille, fredelig tidsboble, hvor alt naturligvis ikke er lige så gammelt som murene der omkredser byen, men hvor tempoet er et helt andet end inde i byen. Her går tiden langsomt, det samme gør folkelivet, og det er en oplevelser i sig selv bare at mærke atmosfæren. Måske lægge vejen forbi det interessante marinemuseum eller en af de andre museer, som ligger indkapslede i de gamle bygninger inden for murene.

Unawatuna

Unawatuna er også et selvsagt udflugtsmål. Man skal forvente sig, at det ca. 30 minutter fra Galle med tuk-tuk eller bus.

Koggala

Koggala er en lille, interessant by ved sydkysten med en af de fineste strande på hele Sri Lanka. Der ligger nogle mindre supermarkeder inden for gåafstand til det meste nødvendige, men ellers er det stranden og afslapning, der er hovedindgrediensen, når man holder ferie her. Fra Koggala til Galle er der ca. 16 km, og det er derfor den nærmeste, større by udover Unawatuna, der ligger 10 km væk.
Sådan kommer du omkring
Vil du gerne ud og opleve mere af landet, anbefaler vi, at du lejer en bil med engelsktalende chauffør/guide. På den måde er det nemmere at skræddersy din rejse, så den bliver, som du ønsker den.
Trafikken på Sri Lanka er ganske kaotisk, og vejene er små og snoede. Kør ikke bil selv medmindre du har en meget god og omfattende livsforsikring, du stoler på. Til lange rejser er det en bedre idé at leje bil eller minibus med chauffør. Dette kan gøres igennem autoriserede rejseselskaber. Priserne varierer selvfølgelig alt efter længden på rejsen, så det er bedst at aftale en pris, inden I tager af sted. Hvis du skal ud på en tur over flere dage, skal du huske at bestille et separat værelse til chaufføren.

Taxi og tuk-tuk

Skal du ud på en kortere tur, holder der taxier og tuk-tuk lige ude foran hotellerne. Husk altid at aftale prisen på forhånd da taxameter er et særsyn her.

Lokaltrafik

Både Hikkaduwa, Galle og Koggala har bus- og togstationer, som ligger i centrum. I Galle ligger der en større togstation, der tilbyder mange forskellige afgange.

Lokalbusser

På Sri Lanka er der et velfungerende busnet med flere daglige afgange imellem de større byer. Komforten er ofte ikke den bedste, og bussen kører med en hastighed på ca. 25 km/t. Priserne er til gengæld meget lave. De første to sæder i bussen er reserverede til buddhistiske munke, og det skal man respektere. Selv en gravid kvinde giver pladsen væk, når en munk stiger på bussen. Tænk på at det tager tid at køre med bus, og der kan være mange stop undervejs.

Taxi

Der er forholdsvis få taxier, og de er ofte kun at finde ved hotellerne eller i lufthavnen. Prisen aftales på forhånd.

Tuk-tuk

Til kortere ture kan du gøre brug af en taxi på tre hjul, en tuk-tuk, eller three wheeler, hvor der er plads til tre personer. Her skal man også aftale prisen på forhånd.

Tog

Tog er en meget behagelig måde at komme rundt på øen på. Her slipper man også for lange bilkøer. Man kan vælge imellem 2. og 3. klasse, hvor 3. klasse er det billigste. At køre med tog er noget dyrere end med lokalbus. Bestilling af billet samt diverse informationer om afgangstider og priser kan fås på togstationen.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Galle er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Srilankanske Rupee (LKR). Medbring rupee og eventuelt US dollar. Kreditkort som f.eks. MasterCard og Visa kan kun anvendes på større steder, hvor der også findes hæveautomater. I sjældne tilfælde opkræves et ekstragebyr på 2,5 % ved kortbetaling, da nogle banker tager et ekstra gebyr. Priserne i Sri Lanka er meget lavere end i Danmark. Priserne varierer dog meget afhængigt af, hvor man handler.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Sommertid: Dansk tid + 3½ time. Vintertid: Dansk tid + 4½ time

El

240 V. Trebenede britiske stikkontakter. Adapter er nødvendig, men kan tit lånes på hotellet.

Sprog

Singalesisk, tamilsk og engelsk

Øvrigt

Under de såkaldte Poyadage (fuldmånedage, 1-2 gange om måneden) serveres og sælges der ikke alkoholholdige drikkevarer på Sri Lanka. Der er venstrekørsel på Sri Lanka. Drikkepenge til rengøringspersonale udgør ca. 1 USD pr. dag.
Vejr og klima
 • januar
31°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
26
Regnfri dage
 • februar
31°23°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • marts
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
24
Regnfri dage
 • april
32°25°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
31°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • juni
30°26°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • juli
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • august
30°25°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • september
30°25°
6
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • oktober
30°24°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • november
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • december
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 11-14 timer. Mellemlanding undervejs.

Afrejse

Du kan rejse til Galle hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra Colombo Lufthavn til Galle er ca. 2 timer og 45 minutter (ca. 140 km). Vær opmærksom på, at indtjekningsskrankerne lukker 90 minutter inden afgang.

Find din rejse til Galle
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.