Se hoteller (2)

Rejser til Galle

Sri Lanka, Sri Lanka
En rejse til Galle giver tre rejser i én; lidt Holland, lidt England og masser af Sri Lanka. Galle præges af det gamle fort og et livligt folkeliv.
Galle består af to bydele; den gamle bydel med fortet og en fredelig atmosfære og den nye bydel med den livlige handel og det myldrende gadeliv. Gå en tur langs Sea Street og kig ind på fiskemarkedet og se fiskernes natlige fangst. Fortsæt derefter ad hovedgaden og oplev et ægte srilankansk marked med alle dets lyde, farver og dufte. Herefter kan du gå i retning mod Galle Cricket Stadium-området, hvor der er mange hyggelige steder, hvor du kan slå dig ned og få en bid mad eller lidt koldt at drikke, før du udforsker bymuren, bygningerne og butikkerne i den gamle bydel.

Strandliv

Et par kilometer syd for Galle ligger Unawatuna Beach, som er en af Sri Lankas bedste strande. Her kan du slappe af i palmernes skygge, betragte folkelivet, bade i det lune vand og spise frokost, når sulten melder sig. Du kommer nemmest hertil med en tuk-tuk fra Galle, men du kan også tage lokalbussen, som er en oplevelse i sig selv.

Har du lyst til at prøve at surfe, kan du begive dig til enten Kabalana Beach i Ahangama cirka 30 minutter fra Galle eller Midigama Beach cirka 40 minutter fra Galle. Her finde både instruktører og udlejning af surfbræt.

Bo godt i Galle

Jetwing Lighthouse Hotel er af høj klasse og er et af Sri Lankas bedste og mest elegante hoteller. Det er tegnet af en landets kendte arkitekter og ligger ved havet et par kilometer uden for Galle. Her kan du være sikker på at få en afslappende ferie med al tænkelig komfort. Hotellet tilbyder smagfulde værelser og faciliteter som f.eks. en spaafdeling og en glimrende restaurant.

Kombinér flere forskellige rejsemål

Vil du opleve så meget som muligt på din ferie til Galle, har du mulighed for at kombinere med et eller flere andre rejsemål i Sri Lanka. Måske er det de fredelige omgivelser i Marawila eller koralrevet i Hikkaduwa. Du vælger selv, hvilke områder du vil opleve, samt hvor mange nætter du vil have på hvert rejsemål.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller tæt på stranden
  • Fine sandstrande
  • Lokale restauranter
  • Solsikkert
  • Valgfri rejselængde

Spies' gæster om Galle

Find din rejse til Galle