Se hoteller (15)

Rejser til Aruba

Aruba
På Aruba kan du vælge at bo lige ud til stranden og med All Inclusive, hvis ferien skal være ekstra bekvem.
Aruba hører stadig til Holland, men de kridhvide strande, det turkisblå vand og den afslappede stemning virker langt mere eksotisk end europæisk. Hos Spies rejser du med rutefly, og du kan vælge mellem flere af øens bedste hoteller.

Strande og sol

På Aruba skinner solen så godt som året rundt, og vandet bliver sjældent koldere end 25 grader. Du er med andre ord stort set garanteret godt vejr på din rejse til Aruba, og her er masser af plads til at nyde solen og vandet. Langs med vestkysten venter kilometer efter kilometer af kridhvide strande, hvor du kan koble af og svømme i det klare, turkisblå vand.

Børnevenlige hoteller på Aruba

Rejser du med familien, så tag et kig på vores familievenlige Family Selection-hotel Divi Aruba All Inclusive - det absolut bedste valg for børnefamilier. Her bor du direkte ud til den fantastiske strand Druif Beach, og eftersom All Inclusive indgår i prisen, er du garanteret en bekvem ferie, måske krydret med et besøg i hotellets motionscenter eller spaafdeling. Også på nabohotellet Tamarijn Aruba All Inclusive bor du lige ved stranden og har adgang til alle faciliteter på Divi Aruba All Inclusive.

Bo på stranden

Spies tilbyder nogle af øens bedste hoteller - fra luksusværelser til bekvemme lejligheder med eller uden All Inclusive. Du bor direkte på eller i nærheden af de flotte strande på Arubas vestkyst, hvor du også finder gode restauranter og store vandsportscentre. Palm Beach og Eagle Beach er velholdte strande med liggestole, parasoller og spisesteder. Palm Beach ved High Rise-området er den mest livlige af de to strande, mens Eagle Beach ved Low Rise-området er velegnet til dig, der ønsker mere fred og ro. Der er altid god plads på stranden, og da der er forbud mod strandsælgere, kan du nyde solen uden at blive forstyrret. Får du lyst til en forfriskning, er der aldrig langt til den nærmeste strandcafé, og mange hoteller tilbyder desuden servering ved liggestolene.

Jeeptur eller en dag på havet?

Selv om Aruba ikke er kendt for sine seværdigheder, er det værd at udforske øen nærmere. Og med en jeep behøver du ikke mere end en dag for at finde øens små oaser. Mod øst ligger f.eks. nationalparken Arikok med mægtige kaktusskove, små grotter og vilde planter. Længst mod nord finder du California Lighthouse, som har en vidunderlig udsigt over øen og havet. Rejser du med børn, kan Baby Beach på øens sydspids varmt anbefales. Stranden er lavvandet, og du kan leje praktiske soltelte. Vil du hellere udforske Aruba fra vandsiden, er der mange slags vandsport at vælge mellem. Et tip kunne være at tage på halvdagstur med katamaran, hvor der er mulighed for snorkling og frokost ombord.
Tips og nyttig info
 • All Inclusive
 • Behageligt klima
 • Hoteller på stranden
 • Fantastiske strande

Spies' gæster om Aruba

Find din rejse til Aruba

Rejseforslag med rutefly til Aruba

Eagle Aruba Resort
Eagle Aruba Resort
Aruba
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 1 uge, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 4 nov 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
4 nov 2024 fra København
Divi Aruba All Inclusive
Family Selection
 • Børnevenligt
Divi Aruba All Inclusive
Aruba
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 1 uge, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 4 nov 2024 fra København
Inkl. All Inclusive
Indtjekket bagage indgår
Inkl. All Inclusive
Fly og 7 nætter på hotel
4 nov 2024 fra København
Manchebo Beach Resort & Spa
Manchebo Beach Resort & Spa
Aruba
 • Pakkerejse med fly og hotel
 • 1 uge, 7 nætter på hotel
 • Afrejse 13 okt 2024 fra København
Indtjekket bagage indgår
Fly og 7 nætter på hotel
13 okt 2024 fra København

Inspiration og rejsetips