Hoteller (259)

Rejser til Caribien og Centralamerika

Spies tilbyder flere forskellige rejsemål i Caribien og Centralamerika; fra Aruba i syd til Mexico i nord - og med skønne steder som Jamaica og Den Dominikanske Republik derimellem.

Med Spies kan du også komme til eksotiske øer som Puerto Rico, Barbados, Antigua og St. Martin/St. Maarten.Eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde.

Caribien med Spies

For at gøre din drømmeferie endnu mere fuldendt, har vi på rejsemålene udvalgt hoteller, som er noget ud over det sædvanlige. F.eks. finder du vores børnevenlige Family Garden-hoteller både på Aruba, i Mexico og i Den Dominikanske Republik. Men vi tilbyder også en masse andre gode hoteller for enhver smag - mange med All Inclusive og en beliggenhed direkte på stranden.

Find dit hotel

Rejser til Caribien og Centralamerika

Cuba
På en rejse til Cuba kan du både mærke historiens vingesus i Havana og slappe af på Vararderos skønne strande - velkommen til Caribien!
Den Dominikanske Republik
Uendelige, gyldne sandstrande, farvestrålende kultur, frodig natur og masser af sol - velkommen til Den Dominikanske Republik.
Mexico
Mexico er meget mere end tacoskaller og piñatas. Rejser du hertil med Spies, kan du glæde dig til langstrakte sandstrande med krystalklart vand, en hyggelig, imødekommende atmosfære og en lang og spændende historie.
Antigua
365 hvide strande gør Antigua til en af de klarest lysende stjerner i Spies' Caribien.
Aruba
Aruba er lige så drømmende dejlig, som det lyder. Selv om øen stadig tilhører Holland, er du ikke i tvivl om, at du befinder dig i Caribien.
Barbados
En rejse til Barbados indeholder alt det, Caribien er kendt for: god mad, fantastiske strande, frodig natur og en venlig, imødekommende atmosfære.
Curaçao
På Curaçao venter både sol, strand, kultur og spændende opdagelser. Med Spies kan du kombinere din rejse til Curaçao med Aruba.
Jamaica
Rejs med Spies til Jamaica og oplev kridhvide strande, et tropisk klima og en gæstfri befolkning - indbegrebet af en rejse til Caribien.
Puerto Rico
Bestil en rejse til Puerto Rico og glæd dig til smukke sandstrande, god shopping og et levende forlystelsesliv.
St. Martin/St. Maarten
Velkommen til St. Martin/St. Maarten - en ø med to lande! Her kan du se frem til paradisstrande, god stemning og et køkken med både europæisk og caribisk islæt.

INSPIRATION