Hoteller (191)

Rejser til Caribien og Centralamerika

Spies tilbyder flere rejsemål i Caribien og Centralamerika; fra Aruba i syd til Mexico i nord - og med skønne steder som Jamaica og Den Dominikanske Republik derimellem.
Med Spies kan du også komme til eksotiske øer som Puerto Rico, Barbados, Antigua og St. Martin/St. Maarten. Eftersom du rejser med rutefly, bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde.

Med Spies til Caribien

For at gøre din drømmeferie endnu mere fuldendt, har vi på rejsemålene udvalgt hoteller, som er noget ud over det sædvanlige. Du finder for eksempel et af Spies' familievenlige Family Selection-hoteller på Aruba, og vi tilbyder også andre rigtig gode hoteller for enhver smag - mange med All Inclusive og en beliggenhed lige ved stranden.
Find dit hotel
Find din rejse til Caribien og Centralamerika

Rejser til Caribien og Centralamerika

Cuba
På en rejse til Cuba kan du både mærke historiens vingesus i Havana og slappe af på Vararderos skønne strande - velkommen til Caribien!
Den Dominikanske Republik
En rejse til Den Dominikanske Republik byder på sandstrande, farvestrålende kultur, frodig natur og masser af sol!
Mexico
Med Spies kan du rejse til Mexico og opleve urgammel historie, lange sandstrande, krystalklart vand, spicy tacos og en venlig atmosfære.
Antigua
365 hvide strande gør Antigua til en af de klarest lysende stjerner i Spies' Caribien.
Aruba
Aruba er indbegrebet af Caribien med kridhvide strande, klart vand og vajende palmer. Aruba er velegnet til såvel en romantisk bryllupsrejse som en afslappet familieferie.
Barbados
En rejse til Barbados indeholder alt det, Caribien er kendt for: god mad, fantastiske strande, frodig natur og en venlig, imødekommende atmosfære.
Curaçao
Curaçao byder på både sol, strand, kultur og naturoplevelser.
Jamaica
Spies tilbyder rejser med valgfri længde til Jamaica - øen med kridhvide strande, et tropisk klima, afslappet atmosfære og lækker mad.
Puerto Rico
Bestil en rejse til Puerto Rico og glæd dig til smukke sandstrande, god shopping og et levende forlystelsesliv.
St. Martin/St. Maarten
Velkommen til St. Martin/St. Maarten - en ø med to lande! Her kan du se frem til paradisstrande, god stemning og et køkken med både europæisk og caribisk islæt.

INSPIRATION

Guide til Caribien

Guide til Caribien

Udvalget af rejsemål i Caribien er stort, og derfor hjælper vi dig på vej med vores guide, så du nemt finder den perfekte ferie.