Hoteller (34)

Rejser til Den Dominikanske Republik

Velkommen til Den Dominikanske Republik, hvor Spies tilbyder rejsemål i både nord og syd: Playa Dorada og Cabarete ligger på nordkysten, hvorimod Punta Cana og Bayahibe i syd er gamle, populære kendinge.

Den Dominikanske Republiks nordkyst er kendt for sine dejlige strande, frodige natur og lave priser. Her finder du hoteller lige ud til stranden, et livligt folkeliv og en skøn, afslappet stemning. I den sydøstlige del af landet, hvor Atlanterhavet og Det Caribiske Hav mødes, ligger Punta og Bayahibe, som byder på spektakulære hoteller og kilometerlange, blændende hvide strande.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et varmt klima året rundt. Temperaturen midt på dagen ligger som regel omkring 30 grader, og temperaturen i havet ligger over 25 grader året rundt. Om natten falder temperaturen sjældent til under 20 grader. Spies' rejsemål ligger på både den nordelige og den sydøstlige del af øen. I nord ligger Playa Dorada og Cabarete, hvor nætterne er køligere end på den sydlige del. Regntiden er kortest på den sydøstlige del af øen, hvor vores rejsemål Punta Cana og Bayahibe ligger. Det bedste tidspunkt at besøge øen er om vinteren, dvs. i november, december, januar, februar, marts eller april. Her er luftfugtigheden lavest, og risikoen for regn er mindst. Orkansæsonen strækker sig normalt fra juni til slutningen af oktober, nogle gange længere, med størst risiko for orkaner i august og september.

Rejser til Den Dominikanske Republik

De fine, kilometerlange strande på Den Dominikanske Republiks sydlige del vender ud mod Det Caribiske Hav, hvilket betyder roligere badevand på din ferie i Punta Cana-området.
Punta Cana
  • Strande
  • Mad & Drikke
  • Børnevenligt
En ferie i Punta Cana kan ikke blive andet end vellykket. Med masser af luksuriøse All Inclusive-hoteller og næsten endeløse strande er her noget for alle, uanset om du rejser med eller uden børn.
Bayahibe
  • Sport/adventure
  • Strande
  • Mad & Drikke
Læn dig tilbage og nyd det afslappede strandliv på en caribisk paradisstrand. På en rejse til Bayahibe venter vandsportsaktiviteter og lokal atmosfære i byens centrum.
En rejse til Puerto Plata byder på fine strande, hyggelige udflugtsmuligheder og gode All Inclusive-hoteller. Her er desuden rigtig gode vindforhold til alle former for surfing.
Cabarete
I Cabarete får du en skøn og afslappet ferie med surfing og fine solnedgange. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du bestille et hotel med All Inclusive.
Playa Dorada
Uanset om du er til afslapning eller aktiv ferie, har Playa Dorada noget for dig. All Inclusive er med i prisen på alle hoteller, så du kommer ikke til at mangle noget.

Find din rejse til Den Dominikanske Republik