Iberostar Hacienda Dominicus, Bayahibe

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Velkommen til Den Dominikanske Republik, hvor Spies tilbyder rejsemål i både nord og syd: Playa Dorada og Cabarete ligger på nordkysten, hvorimod Punta Cana og Bayahibe i syd er gamle, populære kendinge.

Læs mere om Den Dominikanske Republik Skjul tekst

Den Dominikanske Republiks nordkyst er kendt for sine dejlige strande, frodige natur og lave priser. Her finder du hoteller lige ud til stranden, et livligt folkeliv og en skøn, afslappet stemning. I den sydøstlige del af landet, hvor Atlanterhavet og Det Caribiske Hav mødes, ligger Punta og Bayahibe, som byder på spektakulære hoteller og kilometerlange, blændende hvide strande.

Hvornår er vejret bedst i Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et varmt klima året rundt. Temperaturen midt på dagen ligger som regel omkring 30 grader, og temperaturen i havet ligger over 25 grader året rundt. Om natten falder temperaturen sjældent til under 20 grader. Spies' rejsemål ligger på både den nordelige og den sydøstlige del af øen. I nord ligger Playa Dorada og Cabarete, hvor nætterne er køligere end på den sydlige del. Regntiden er kortest på den sydøstlige del af øen, hvor vores rejsemål Punta Cana og Bayahibe ligger. Det bedste tidspunkt at besøge øen er om vinteren, dvs. i november, december, januar, februar, marts eller april. Her er luftfugtigheden lavest, og risikoen for regn er mindst. Orkansæsonen strækker sig normalt fra juni til slutningen af oktober, nogle gange længere, med størst risiko for orkaner i august og september.

  • Valuta: Pesos (DOP)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  35

HVORDAN VIL DU BO PÅ FERIEN?


Ferie med familien

Den Dominikanske Republik byder på hoteller for hele familien, og rejser du med børn, bør du overveje vores skønne Family Garden-hoteller med masser underholdning for alle.

Hoteller for familien

Ferie for voksne

Spa, lækre middage og cocktails i solnedgangen. Rejser du uden børn kan vi anbefale vores Prime Select-hotel. Det ligger perfekt på stranden, og har en aldersgrænse på 18 år.

Hoteller for voksne

All Inclusive

Den Dominikanske Republik hæver virkelig barren, når det kommer til All Inclusive! Og på de fleste hoteller indgår det i rejsens pris. Glæd dig til skønne madoplevelser.

Hoteller med All Inclusive

All Inclusive

Få en ferie med All Inclusive:

Bayahibe
Punta Cana
Casa de Campo
Spies kan i samarbejde med SPARXPRES tilbyde en nem finansiering af din rejse!