Hoteller (16)

Rejser til Punta Cana-området

Din rejse til Punta Cana-området går til Den Dominikanske Republiks mest solrige del med de hvideste strande og allerbedste hoteller.
Kysten omkring Punta Cana er blandt det bedste, Den Dominkanske Republik har at byde på - her skaber områdets kilometerlange strande og førsteklasses All Inclusive-hoteller rammerne for en rigtig afslappende ferie. Spies tilbyder to rejsemål: den lange Punta Cana-strand ud mod Atlanterhavet og den lidt mindre Bayahibe, som vender ud mod Det Caribiske Hav.

Strandene i Punta Cana-området

Strandene ud mod Atlanten er drømmestrande i ordets bedste forstand: kilometerlange strøg af gyldent sand med skyggende palmer og masser af faciliteter ved hotellerne langs stranden. Flere af strandene beskyttes af rev et stykke ude i vandet, så du behøver ikke bekymre dig om høje bølger. Strandene ved Bayahibe er lidt mindre, men lige så gyldne, og også her er strandene flankeret af hoteller med serviceminded personale.

Bo luksuriøst i Punta Cana-området

Punta Cana-området er fyldt med luksushoteller som f.eks. Riu Palace Bavaro og TRS Turquesa Hotel. Vil du forkæle dig selv med en rigtig bekvem rejse, skal du vælge et hotel med All Inclusive, hvor al mad og drikke indgår i prisen. Rejser du med børn, kan vi anbefale Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa, et af vores børnevenlige hoteller.
Find dit hotel
Find din rejse til Punta Cana-området

Rejser til Punta Cana-området

Punta Cana
  • Strande
  • Restauranter og barer
  • Børnevenligt
En ferie i Punta Cana kan ikke blive andet end vellykket. Med masser af gode All Inclusive-hoteller og næsten endeløse strande er her noget for alle, uanset om du rejser med eller uden børn.
Bayahibe
  • Strande
  • Restauranter og barer
  • Aktiviteter og oplevelser
Læn dig tilbage og nyd det afslappede strandliv på en caribisk paradisstrand. På en rejse til Bayahibe venter vandsportsaktiviteter og lokal atmosfære i byens centrum.