Se hoteller (14)
I Punta Cana venter en bekymringsfri ferie, hvor tiden mestendels bruges på hyggelige hoteller med All Inclusive, lige ved den kilometerlange strand.
Punta Cana er navnet på den cirka 50 km lange strækning ved Den Dominikanske Republiks sydøstkyst, hvor Atlanten møder Det Caribiske Hav. Her ligger nogle af kystens bedste hoteller, og du får All Inclusive med i prisen. Kan det blive bedre? I Punta Cana viser Den Dominikanske Republik sig fra sin bedste og mest solrige side med brede strande og hoteller, der kæmper om at kunne tilbyde det bedste af det bedste.

Udvalgte hoteller med All Inclusive

Når du rejser med Spies, kan du altid finde et hotel, som passer til dig. Næsten alle vores hoteller ligger ved stranden, og på de fleste indgår All Inclusive i rejsens pris. Som udgangspunkt kan du regne med, at alle måltider og drikkevarer samt underholdning og aktiviteter indgår i prisen, men nogle hoteller sætter barren endnu højere: visse tilbyder f.eks. roomservice døgnet rundt, og på flere hoteller indgår golf - det eneste, du selv skal betale for, er golfbilen.

Børnevenlige hoteller på stranden

Skal du rejse med børn, bør du tage et kig på Grand Palladium Bavaro Resort & Spa, som er et børnevenligt hotel med mange faciliteter og underholdning for både store og små. Hotellet ligger desuden lige ved stranden, så der er ikke langt, hvis du får lyst til en dukkert i havet. For at gøre ferien ekstra bekvem, indgår All Inclusive i rejsens pris, og hotellet har både en strandbar og flere restauranter. Lige ved siden af ligger Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa i en frodig have og byder på flere pools og restauranter, som alle gæster på Grand Palladium-hotellerne kan benytte.

Hotel for voksne

Skal du rejse uden børn, anbefaler vi vores Top Selection-hotel TRS Turquesa Hotel, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger perfekt ved Playa del Cortecito. På hotellet indgår et omfattende All Inclusive-program, så du trygt kan lade pengepungen ligge på hotelværelset i hele ferien.

Ferie i Caribien

En ferie i Caribien handler i høj grad om at nyde musikken, hotellet og stranden. Her følger dagene en afslappet rytme i solen, men indimellem løsriver man sig for at opleve lidt mere af, hvad landet ellers har at byde på. For her er meget at tage sig til - f.eks. en hyggelig shoppingtur, en sejltur med katamaran til øerne ud for kysten eller måske en opdagelsesrejse ind i landet på ladet af en gammel firehjulstrækker. I nærheden findes også nogle af landets bedste golfbaner med udfordringer for spillere på alle niveauer.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • Hoteller for voksne
  • All Inclusive
  • Fine sandstrande
  • Hotellet direkte på stranden

Spies' gæster om Punta Cana

Find din rejse til Punta Cana