Se hoteller (19)
I Punta Cana venter afslappende feriedage på lækre hoteller med All Inclusive beliggende lige ved den kilometerlange strand. Spies tilbyder rejser til Punta Cana året rundt - både sommer og vinter.
Punta Cana er navnet på den ca. 50 km lange strækning ved Den Dominikanske Republiks sydøstkyst, hvor Atlanten møder Det Caribiske Hav. Her ligger nogle af kystens bedste hoteller, og du får All Inclusive med i prisen. Kan det blive bedre? I Punta Cana viser Den Dominikanske Republik sig fra sin bedste og mest solrige side med brede strande og hoteller, der kæmper om at kunne tilbyde det bedste af det bedste.

Førsteklasseshoteller med All Inclusive

Når du rejser med Spies, kan du altid finde et hotel, som passer til dig. Selvfølgelig ligger næsten alle vores hoteller lige ved stranden, og på de fleste indgår All Inclusive også i rejsens pris. Som udgangspunkt kan du regne med, at alle måltider og drikkevarer samt underholdning og aktiviteter indgår i prisen, men nogle hoteller sætter barren endnu højere: Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana tilbyder f.eks. roomservice døgnet rundt, og på flere hoteller indgår golf - det eneste, du selv skal betale for, er golfbilen.

Børnevenlige hoteller på stranden

Skal du rejse med børn, bør du tage et kig på Grand Palladium Bavaro Resort & Spa, som er et børnevenligt hotel med mange faciliteter og underholdning for både store og små. Hotellet ligger desuden lige ved stranden, så der er ikke langt, hvis du får lyst til en dukkert i havet. For at gøre ferien ekstra bekvem, indgår All Inclusive i rejsens pris, og hotellet har både en strandbar og flere restauranter. Lige ved siden af ligger Grand Palladium Punta Cana Resort & Spa i en frodig have og byder på flere pools og restauranter, som alle gæster på Grand Palladium-hotellerne kan benytte.

Hotel for voksne

Tænker du på at rejse uden børn, så skal du overveje vores Prime Select-hotel Luxury Bahia Principe Ambar Blue, der har en aldersgrænse på 18 år og ligger præcis ved stranden Playa Bavaro. Også her indgår der en god All Inclusive, så du trygt kan lade pengepungen ligge på hotelværelset på hele din ferie.

Ferie i Caribien

En ferie i Caribien handler i høj grad om at nyde livet på hotellet og stranden. Her følger dagene en afslappet rytme i solen, men indimellem løsriver man sig for at opleve lidt mere af, hvad landet ellers har at byde på. For her er meget at tage sig til - f.eks. en hyggelig shoppingtur, en sejltur med katamaran til øerne ud for kysten eller måske en opdagelsesrejse ind i landet på ladet af en gammel firehjulstrækker. I nærheden findes også nogle af landets bedste golfbaner med udfordringer for spillere på alle niveauer.
Tips og nyttig info
 • Familiehoteller
 • Hoteller for voksne
 • All Inclusive
 • Fine sandstrande
 • Hotellet direkte på stranden
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Punta Cana

Strand
Strandene i Punta Cana minder om noget, der er taget ud af en film – der er ikke sparet på effekterne. Fra nord til syd venter der en ca. 50 kilometer mere eller mindre ubrudt strækning med sand med Det Caribiske Hav på den ene side og hotellernes strandklubber eller pools på den anden side. For til forskel fra mange andre feriesteder er der ikke meget andet langs strandene end netop hoteller, og visse steder er der ikke engang hoteller.

Mellem hotellerne ligger der mere eller mindre ubrudte strækninger med marker. Hvor der i Thailand eller på Mallorca ville være fyldt med små lokale forretningsdrivende med små frugtboder, restauranter eller andet, er det i Punta Cana enten eller. Enten er der hoteller, eller også er der ingenting. Det er dog ikke noget, der på nogen måde gør strandene ringere. De fleste bader neden for deres hotel og har her adgang til alle bekvemmeligheder, man kan ønske sig og ofte med en pool, som ligger blot nogle skridt fra stranden og i tilknytning til den en restaurant eller bar, så man kan blive på stranden hele dagen uden at mangle noget.

De forskellige strande

Fra nord til syd har de forskellige afsnit af stranden forskellige navne: Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, El Cortecito, Bavaro, Cabeza de Toro og Punta Cana. Grænserne mellem strandene er utydelige, og de har det tilfælles, at de har finkornet sand og ikke er specielt lavvandede. Neden for hotellerne er der altid liggestole og parasoller til hotellets gæster, men der er sjældent nogen, der siger noget, hvis du slår dig ned neden for et andet hotel, end det du bor på. Men du kan jo ikke benytte faciliteterne her, så det er bedre at holde sig til stranden ved dit eget hotel. Næsten alle de resorts, som ligger ved stranden, har deres egne centre med vandsportsaktiviteter. Har du valgt et hotel med All Inclusive, indgår der ofte kajak, windsurfing, dykning og lån af snorkeludstyr. Hvis dette ikke indgår på netop dit hotel, kan du altid leje udstyr i et nærliggende hotels vandsportscenter.

Uvero Alto

Uvero Alto er den nordligste af Punta Canas strande med fint lyst sand. Endnu er her ret ubebygget, men flere hoteller åbner inden for den nærmeste tid.

Macao Beach

Macaostranden ligger ca. 20 minutters kørsel fra stranden Bávaro. Du skal tage hertil, hvis du har lyst til at surfe. Surfingen her er dog ikke exceptionel. Er du på udkig efter mere udfordring, anbefaler vi øens nordkyst, hvor bølgerne er større og vinden mere gunstig. Macao-stranden er bred, op til 100 meter visse steder, med samme fine gyldne sand som på resten af strandene. I den sydlige ende er den afgrænset af klipper, som tilbyder snorkelmuligheder. Her er også et par lokale restauranter, som serverer frisk fisk og kolde drikkevarer.

Arena Gorda

Arena Gorda er et langt stykke strand, som strækker sig hele vejen ned til El Cortecito. Her dominerer de store hoteller med ubebyggede marker indimellem. Stranden er beskyttet af et rev, hvorpå man kan se vraget af skibet Astron, som stødte på grund her i 1978 på vej til Cuba. Det gør på ingen måde stranden dårligere. Neden for hotellerne er der rent og pænt med liggestole under palmerne i det gyldne sand. Stranden er ikke specielt lavvandet og har den typiske tærskel nogle meter fra vandkanten, hvor vandet pludselig går fra at være knædybt til at gå til taljen.

El Cortecito

El Cortecito er nok en af kystens mere intime strande. Cortecitos såkaldte håndværkerlandsby går hele vejen ned til stranden og giver en let bohemeagtig fornemmelse til forskel fra strandene neden for hotellerne, som nok er velplejede men også en smule sterile. Cortecito er blot et smalt stykke strand men fin at kombinere med lidt lokal shopping og måske en lige så lokal frokost. Her findes også nogle beach clubs med bekvemme liggestole, god mad og kølige drikkevarer.

Bavaró - en ægte paradisstrand

Playa Bávaro er en af de bedre strande i Punta Cana. Ud for stranden ligger der et koralrev, som beskytter mod de højeste bølger. Havet er derfor lidt roligere ved denne strand. Bávaro-stranden er lidt smallere med palmer, som vokser næsten helt ned til vandet og en del lidt mindre hoteller, som også går meget langt ned mod stranden. Det giver en mere hyggelig atmosfære end længere nordpå. Her findes der også flere arrangører af forskellige typer af vandsportsaktiviteter såsom havspa, dykning etc., så der kan blive ret livligt på stranden.

Playa Limón

Ca. 25 kilometer nord for Punta Cana og Bávaro ligger der en fantastisk lille isoleret strand på tre kilometer, som hedder Playa Limón. Vejen dertil er meget smuk, da man kører gennem et fint bjerglandskab. Ved Playa Limón finder du også Laguna Limón, som er kendt, fordi man kan kigge på de mange fugle.

Punta Cana

I Punta Cana i nærheden af lufthavnen ligger der flere kendte strande og områder som Juanillo og Playa Blanca. Juanillo er en herlig sandstrand med masser af plads, og faciliteterne her af et pænt højt niveau. I nærheden ligger Sanctuary Cap Cana, hvor man kan købe et halvdagskort og få adgang til deres All Inclusive-koncept. Vil du være mere aktiv, skal du tage til Playa Blanca, hvor du både kan kitesurfe og prøve SUP-surfing, hvor man står på brættet og padler frem.

Sol og strand i Den Dominikanske Republik

Der findes mere end 500 km med smukke strande langs Den Dominikanske Republiks kyster. Du kan vælge mellem de større turiststrande eller din helt egen lille paradisstrand, hvor du kan nyde stilheden og bølgeskvulpet. Sådanne små strande findes der langs kysten uden for hotel- og ferieområderne. Vandet er som regel klart og turkisfarvet med en temperatur på ca. 26 grader året rundt. På visse strande med klipper er der muslingeskaller og søpindsvin, så vi anbefaler, at du benytter badesko. Spørg gerne personalet i hotellets reception om, hvad der gælder for netop din strand. I visse perioder kan der være brandmænd ved strandene, hvis der er pålandsvind eller kraftig strøm. Der er mange forskellige arter af brandmænd, og de fleste er ufarlige, men vi anbefaler alligevel, at du udviser forsigtighed og ser dig for, når du bader. Der er forskel mellem høj- og lavvande.
Mad, drikke og natteliv
På de fleste hoteller indgår All Inclusive, hvor mad og drikkevarer er inkluderet i prisen. Der findes dog et mindre antal restauranter uden for hotellerne, men sjældent inden for gåafstand.

Restauranter i Punta Cana

De fleste restauranter i Punta Cana finder du på de store All Inclusive-hoteller. Har du købt en All Inclusive-pakke, viser du blot dit armbånd på det hotel, hvor du bor, så kan du spise så meget, du har lyst til. Vil du hellere udforske det lokale udvalg af restauranter, skal du begive dig uden for hotelområdet. Forskellen i standard er ofte stor, og det er bedst at spørge en af Spiesguiderne på rejsemålet.

Dominikansk rom

Rommen fra Den Dominikanske Republik regnes for at være blandt verdens bedste, og der fremstilles mange forskellige slags af både kendte producenter som Barceló og på lokale destillerier som Oliver & Oliver. Selv om de store mærker dominerer, kan man tit støde på mindre kendte romtyper i velassorterede butikker.

Mad og drikke i Den Dominikanske Republik

Den rige blanding af forskellige kulturer i Den Dominikanske Republik har påvirket det dominikanske køkken. Med spansk, afrikansk og fransk indflydelse er comida-criolla opstået, som består af lækker, enkelt tilberedt og mildt krydret mad.

Krydderier

Mange af øens krydderier hentes direkte fra naturen såsom oregano og rød peberfrugt. Til trods for mangfoldigheden er det dominikanske køkken ikke kendt for den stærke mad. Landets krydderier er praktiske og sjove souvenirer, som du kan købe til rimelige priser.

Frugt

Den Dominikanske Republik er som ét stort drivhus med mange forskellige frugter, som trives i landets klima. Her kan du få frisk frugt året rundt, og priserne er rimelige. Hvis du synes om frugt, er du virkelig havnet i paradis. Grib chancen for at prøve eksotiske frugter såsom ananas, papaja, mango, kokosnød og passionsfrugt. De mere almindelige frugter såsom bananer og meloner smager ekstra godt her, da de får lov til rigtigt at modne i solen.

Grøntsager

Grøntsager er hovedingrediens i maden og anvendes både i salater og i de varme hovedretter. De mest almindelige grøntsager er grøn salat eller kål med tomater, løg, ris, agurk og ofte også avokado. Kartofler og den specielle madlavningsbanan platano, som anvendes som tilbehør til hovedretter, er også almindelige. Prøv den friteret, stegt eller kogt. Det er en af nationalretterne.

Ris

Små rismarker findes næsten overalt på øen. Ris er også den vigtigste føde for dominikanerne og udgør ca. en fjerdedel, 27 %, af de fattiges kost.

Lokale specialiteter

La bandera dominicana: Kød eller kylling, ris og bønner.
Sancocho: En fyldig lokal kødstuvning. Quipe Kødboller stegt i olie.
Chicharrones de pollo: Panerede kyllingestykker, som fås næsten overalt i de små kiosker ved vejkanterne. Frito verde: Friterede bananskiver.
Majarete: En sød og cremet majsbudding smagt til med kokosmælk, vanilje og kanel.

Rom - Caribiens nationaldrik

En af de mest gængse alkoholiske drikke i Caribien er rom. Før i tiden var det kun pirater, sømænd og bananrepublikkens machomænd, som drak rom, men i de senere år er drikken blevet populær blandt alle. Rom fremstilles af biprodukter fra sukkerfremstillingen såsom melasse og saft fra sukkerrør. Hvilken type rom, processen siden resulterer i, afhænger af hvor meget vand man anvender, samt hvor længe og på hvilken måde den lagres.

Der findes tre typer af rom: hvid, gylden og añejo.

Ron Blanco - hvid rom
Den mest almindelige type. Den er lys, tør og destilleret, så den har et højt indhold af alkohol.

Ron Dorado - gylden rom
Destilleres så den har et lavere indhold af alkohol, hvilket giver en mere fyldig smag og aroma.

Ron Añejo - En specielt udvalgt og fin rom.
Golden rum (en type af añejo) lagres i træfade i flere år for at få den rette smag. Denne rom har den rigeste smag og kan sammenlignes med cognac.

De tre mest kendte og mest almindelige mærker i Den Dominikanske Republik er "de tre B'er" - Brugal, Bermudez og Barcelo. De kan købes på ethvert gadehjørne, og vil du smage, inden du handler, så findes mærkerne i de fleste barer.

Øl

Der findes mange forskellige ølmærker på øen. Den mest kendte er Presidente. Andre populære lokale øl er Quisqueya og Bohemia. Du kan også finde importeret øl såsom den mexicanske Corona og Budweiser fra USA.

Vin

De fleste vine kommer fra Spanien, Chile, Argentina, Frankrig og USA. De importerede vine er normalt dyrere. Der produceres meget lidt lokal vin på nogle få små vingårde ude på landet.

Mama Juana

Mama Juana er en lokal drik, som fremstilles på rom, rødvin og honning samt hemmelige ingredienser. Det er en ægte lokal specialitet og en speciel smagsoplevelse.
I Punta Cana findes der et par barer, og ved stranden ligger der et par mindre spisesteder. De fleste hoteller tilbyder mere eller mindre professionel underholdning med shows, musik og dans. Nattelivet i Punta Cana har dog ikke lige så meget at tilbyde som hotellerne. Men det plejer at være tilstrækkeligt for de fleste- specielt når man er lidt døsig efter alt den gode sol og lækre mad.

Nattelivet i Den Dominikanske Republik

Merengue og Bachata strømmer imod dig overalt og hører til hverdagslivet her i Den Dominikanske Republik. Allerede i lufthavnen bliver man oftest mødt af tonerne fra et Merengue-band, som byder velkommen, og disse toner vil følge en resten af ferien. I taxien spiller chaufføren herlige rytmer i sin radio, og det er svært at sidde stille. Spørger du, hvad teksten handler om, får du svaret, at teksten handler om hjerte og smerte, om kærligheden til hjemlandet og om landet, alle dominikanere elsker.

Musikken har en dyb, social betydning for landet, og musikken høres overalt i Den Dominikanske Republik. Dominikanerne er hurtige til at fortælle, hvem sangeren er, eller hvilken del af øen musikken kommer fra. Dominikanerne er meget stolte af både Merengue og Bachata. Dans er et must for dominikanerne. Der findes et gammelt ordsprog, der siger, at de dominikanske børn kan danse, før de kan gå. Dansemusikken er simpelthen deres føderet, siger man. Ved alle sammenkomster vil du opleve berusende musikalske toner, og snart vil du også selv få trang til at bevæge fødderne og hofterne. Musik er ren erotik i Den Dominikanske Republik.
Shopping
I Punta Cana har du først og fremmest mulighed for at købe lokale malerier med stærke, caribiske farver. Men du kan også få keramik, broderier, smykker, kaffe og cigarer. Det kan siges med det samme: Den Dominikanske Republik tilbyder ikke den bedste shopping. Hverken priserne eller udvalget kan måle sig med hverken Rom, London eller New York. Det, der er værd at købe her, er rom, cigarer og måske ravsmykker og andet kunsthåndværk. I øvrigt findes her et fint udvalg af tøj, tilbehør osv. Et tip er først at kigge i butikken eller butikkerne på hotellerne – de fleste hoteller har en eller flere - og når du nogenlunde ved, hvad du vil have, så tager du til et af shoppingcentrene og køber samme ting til ca. halv pris.

Plaza Bávaro, Plaza las Brisas og Plaza Riviera

I Punta Cana findes der flere lidt mindre shoppingcentre. Plaza Bávaro er et af disse, og her finder du butikker, som sælger billeder, souvenirer og cigarer. Her er der også et vekselkontor og nogle lokale barer, hvor du kan købe snacks og drikkevarer. Andre shoppingcentre som Plaza las Brisas og Plaza Riviera/Estrella i Friusa har også restauranter og træningscentre. Større shoppingcentre finder du først og fremmest i La Romana og Santo Domingo, men også Punta Cana har to middelstore shoppingcentre.

Down Town Punta Cana - butikker, biograf og natklubber.

De seneste år er et nyt samlingspunkt vokset frem i Punta Cana/Bavaro. Området ved San Juan shoppingcenter kaldes nu "downtown" Punta Cana. Her har flere af de større tøjkæder åbnet butikker. I "downtown" Punta Cana finder man desuden diskoteket Coco Bongo, biografen Caribbean Cinemas, IKEA, San Juan Shoppingcenter og mange nyåbnede restauranter. Down Town Punta Cana er også blevet centrum for fastfood, og man kan blandt andet finde Subway.

Palma Real Shopping Village

Palma Real er et fint shoppingcenter med omkring 50 butikker cirka midt i Punta Cana. Her kan du finde nogle enkelte, velkendte tøjmærker samt flere lokale. Og når du alligevel er her så tag en tur på ravmuseet, som fylder halvdelen af en butik, som sælger ravsmykker. Her er også nogle spisesteder, så du kan kombinere din shoppingtur med frokost, hvis du har lyst til det. Vil du i stedet drømme dig væk i filmens verden, er her flere biografer.

Cortecito

Cortecito er ikke så meget et shoppingcenter men mere en samling skure, hvorfra der sælges forskellige typer af typiske lokale souvenirer såsom kunsthåndværk, cigarer og rom. Kunsthåndværket består hovedsageligt af forskellige former for meget farvestrålende træskærerarbejder og billeder. Priserne er overkommelige men husk at handle om priserne. Man kan ofte få prisen ned til det halve. Sælgerne kan være ret påtrængende, men så siger du blot nej tak og går videre, så lader de dig være i fred. Tager du en taxi hertil, så sig at den skal køre til hotel Cortecito Inn, så kommer du lige dertil.

San Juan Shopping Centre

San Juan Shopping Centre er stedet, du skal besøge, hvis du får trang til virkelig at shoppe. Her er noget for enhver smag lige fra undertøj og badetilbehør til frisører og guldsmede. Her kan du også købe mad i supermarkederne eller få stillet sulten hos Pizza Hut eller Taco-Comida Mexicana. Shoppingcentret har også nogle barer, som sælger is fra Häagen Dazs og frossen yoghurt. Her er også en biograf med flere biografsale end f.eks. i Palma Real.

Rav

Verdens måske fineste rav findes her i Den Dominikanske Republik. De bedste butikker med salg af de ædle sten ligger i Santo Domingo og Puerto Plata

Larimar

Halvædelsten i turkise farver, som udelukkende forekommer på øen Hispaniola.

Malerier

Kunst fra Haiti regnes som den bedste i hele Caribien. Pas dog på dårlige kopier.

Keramik

De ansigtsløse dukker, muñecas sin rosotros, symboliserer nationens multietniske befolkning.

Radatrommer

Anvendes i voodooceremonier og er eksotiske souvenirer.

Cigarer

Håndrullede cigarer kan købes billigt.

Rom

Den Dominikanske Republik er en af verdens bedste romproducenter. Kig efter årgangsrom og drik den ren uden is.
Sport og træning
Vil du træne i ferien, tilbydes vandsport som katamaran, parasailing, dykning og windsurfing.

Der er også gode muilgheder for at spille golf; i nærheden af Punta Cana findes nogle af landets bedste golfbaner med udfordringer for alle golfspillere, uanset niveau.

Golf i Punta Cana

I området omkring Punta Cana findes flere fine golfbaner.

Klik her for at bestille starttider gennem vores samarbejdspartner Greenfee365.
Aktiviteter og seværdigheder
I Punta Cana findes et bredt udvalg af vandsport som katamaran, speedbåd, parasailing, dybhavsfiskning, dykning og windsurfing. Der er desuden mulighed for at spille golf; i området findes nogle af landets bedste golfbaner, hvor alle, uanset niveau, kan blive udfordret.

Buggy - Macao Beach

Efter afhentning på et aftalt mødested går den tempofyldte tur mod en ranch i Uvero Alto. Der er professionelle og erfarne guider med, og ved ankomsten får man al den nødvendige information, som kræves til turen og til køretøjet. Eventyret fortsætter siden langs Uvero Altos kyststrækning og gennem rismarker. Ved det første stop fortæller guiderne om, hvordan arbejdet på rismarkerne foregår. Turen går siden videre i retning mod Maimónfloden og derefter mod Uvero Alto og Atlanterhavet, hvor der bliver tid til at slappe af og bade og nyde de forfriskende, alkoholfrie drikke.

Sirenis Aquagames Water Park

På hotel The Sirenis Cocotal Beach Resort Casino & Spa er der et vandland, som måler 12.000 kvadratmeter og har alverdens herlige vandrutsjebaner. Her kan man tilbringe hele dagen i den store pool, prøve over 100 meter lange vandrutsjebaner, sætte tyngdekraften ud af spil i vandrutsjebanen, som kaldes Frit fald, eller dreje rundt i de 10 meter høje spiralbaner. Her er også flere mindre baner for de yngste.

Aktiviteter i Punta Cana-området

Hvis du skulle blive træt af solen og stranden, er der mange forskellige typer af aktiviteter at vælge imellem - lige fra spadsereture til snorkling, tennis og golf.

Baseball

Baseball er nationalsporten i Den Dominikanske Republik, og der er seks hold i den dominikanske liga. Sæsonen strækker sig fra oktober til februar. Kampene kan ses i La Romana eller Santo Domingo.

Bavaro Splash - vandaktiviteter i Punta Cana

Vandsportsaktiviteter er et udmærket alternativ, hvis du skulle blive træt af at tilbringe dagen med afslapning på stranden, og du søger lidt spænding. Bavaro Splash er en herlig tur, hvor du kan nyde varmen og det blå hav, samtidig med at du har det sjovt. Udflugten starter på stranden El Cortecito, hvor instruktørerne viser dig, hvordan du anvender udstyret, f.eks. snorkel, redningsvest, svømmefødder og motorbåde. Derefter er det tid til at finde barnet i dig frem og more dig på egen hånd.

Dr. Fish Ocean Spa - afslapning i Punta Cana

Hos Dr. Fish Ocean Spa har du mulighed for at kombinere de maritime omgivelser med forskellige aktiviteter og afslapning. Biopilates er en innovativ øvelse, som siges at genoplade alle dine energireserver. Nyd den flydende madras som giver dig ro i sindet og total afslapning. Lad eksperterne tage hånd om dig. De tilbyder to typer af massage; en traditionel metode hvor du sidder i en stol, og en massage hvor du ligger i en elektronisk seng. Uanset hvad du vælger, så vil massagen hjælpe kroppen med at slappe af og frigøre negativ energi. Besøg også boblebadet og nyd varmen og boblerne fra havet, mens brisen fra havet løber gennem dit hår. Dr. Fish Ocean Spa har også elektroniske ioniseringsapparater, som fjerner giftstoffer i kroppen.

Montaña Redonda

Bjerget Montaña Redonda ligger cirka en times kørsel fra Bavaro. Bjerget er i løbet af det seneste år blevet et meget populært turistrejsemål. Hvis du tager dertil, vil du forstå hvorfor. Oppe på bjergtoppen findes der gynger i forskellige farver. Fra gyngerne har man mulighed for at tage fantastisk smukke billeder af den vidunderlige udsigt. For at komme op på bjerget skal man køre med en af de trucks, som holder nedenfor.

Tabacalera de Garcia

Tobakskulturen er over tusind år gammel på øen, og den er en arv fra taino-indianerne og kan dateres tilbage til 800 år efter Kristus. Den Dominikanske Republik er en af verdens største producenter af førsteklasses cigarer. Verdens største fabrik for håndrullede cigarer, Tabacalera de Garcia, har ca. 5.000 ansatte, som fremstiller de kendte mærker Romeo y Juliet og Monte Cristo. Fabrikken er lukket for besøgende. Vil man se, hvordan fremstillingen af cigarer foregår, kan man besøge La Flor Dominicana Cigar Factory. Deres cigarshop har et stort udvalg af de fine cigarer.

La Basilica de Higüey - det velbesøgte monument

La Basilica de Higüey er et af de bedst bevarede monumenter i Den Dominikanske Republik, og her finder du La Virgen de la Altagracia, Den Dominikanske Republiks skytshelgeninde. Monumentet ligger ved hovedvejen i provinsen Salva Leon de Higüey og blev indviet af dr. Joaquin Balaguer (1974-1978). La Basilica er meget populær blandt udenlandske turister og anses for at være et af de vigtigste religiøse steder i Latinamerika. Husk at være passende klædt på ved besøg i La Basilica de Higüey, dvs. lange bukser eller nederdel, som dækker knæene, og skjul skuldrene med et sjal eller en trøje/jakke.

Altos de Chavón - med udsigt over den smukke flod

Altos de Chavón er bygget som en kopi af en lille italiensk/spansk by fra 1500-tallet. Fra byen har du en fantastisk udsigt ud over floden Río de Chavón. Her findes også et smukt amfiteater med plads til 5.000 personer, hvor stjerner som Julio Iglesias har optrådt, en fin lille kirke og et museum. Alene fornemmelsen, når man går rundt i de brostensbelagte gader, er absolut entreprisen værd.

Cueva de las Maravillas - grotte med et imponerende museum

Cueva de las Maravillas er en af de fineste grotter på øens østlige side med et imponerende museum 25 meter under jorden. Her findes over 500 malerier og graveringer på bjergvæggene lavet af taino-indianerne.
Udflugter
Mega Truck - Tropical Expedition
Mega Truck - Tropical Expedition
En spændende og indholdsrig dag med masser af natur og eventyr. Vi kører i store trucks gennem det smukke landskab og hører mere om, hvad der dyrkes i Den Dominikanske Republik.
Læs mere om udflugten
Saona Island - katamaran
Saona Island - katamaran
At sejle på en katamaran er en uforglemmelig oplevelse - glæd dig til en underholdende rejse til søs.
Læs mere om udflugten
Hvalsafari med bus og båd - heldagsudflugt
Hvalsafari med bus og båd - heldagsudflugt
En perfekt udflugt for alle naturelskere. Efter en smuk tur gennem det grønne landskab sejler vi ud på havet for at se på pukkelhvalerne. Udflugten tilbydes januar-marts.
Læs mere om udflugten
Sådan kommer du omkring
Biludlejning anbefales ikke. Men vælger du alligevel at leje bil, bør du tænke på følgende:

- Kontrollér bilen, kontrakten og den aktuelle prisliste.
- Uanset selskab står man selv for at betale selvrisikoen i tilfælde af et uheld.
- Vejene har ikke samme standard som hjemme. Hold derfor udkig efter huller i vejen – selv på motorvejen. Kør forsigtigt i mørke da både skilte og belysning ofte mangler.
- Motorcyklister er meget almindelige i den dominikanske trafik. Vær derfor opmærksom på dem og vis hensyn. Og huske at holde god afstand ved overhalinger.
- Hold udkig efter dyr på vejbanen. Dyr er en af de hyppigste årsager til, at dominikanerne kører ganske tæt på midterlinjen, uanset hastighed.
- Parkér helst bilen på hotellets parkeringsplads eller på overvågede parkeringspladser. Efterlad aldrig værdier i bilen.
- Trafikken er hektisk – kør forsigtigt og vær opmærksom!
Taxiselskaberne har ofte faste priser, og det er nemt at få fat på en taxi fra hotelområderne. I Punta Cana vælger mange taxi som transportmiddel. Fra hotellerne er det nemmest at få receptionspersonalet til at ringe efter en taxi for dig, og på ved de store shoppingcentre og andre seværdigheder er der altid en taxikø, hvorfra du kan tage en taxi. Chaufførerne modtager helst dollars, men accepterer dog også pesos. Da har sjældent byttepenge - så hvis du giver mere, end turen kostede, så skal du ikke forvente at få penge tilbage. Så enkelt er det. I reglen er det sikkert at benytte sig af taxi, da bilerne som oftest er nye og i god stand. Der findes også motorcykeltaxi - dette frarådes dog.

Taxi

Taxierne er beige og ser ens ud på hele øen. De er nye, statslige biler, og de fleste kører efter taxameter, men det er almindeligt at aftale prisen med chaufføren i forvejen. De største hoteller har egne taxier uden for receptionen, hvor du også finder en prisliste. Aftal prisen inden du sætter dig ind i taxien, specielt hvis du skal ud på en længere tur. De billigere carro publico, dvs. offentlige taxier, er personbiler, men de fungerer også som lokalbusser. Der er ingen holdepladser. Du står blot på ved hovedvejen. Disse biler har et skilt på taget, hvorpå der står transporte, og hvilken rute bilen har. Bilerne kører, når de har tilstrækkeligt mange passagerer, og prisen fastsættes ud fra antallet af passagerer.

Bus

Busstationen, Parada de guaguas, ligger i Punta Cana ved Politur (politistationen) i Friusa-krydset, hvor Texacotankstationen ligger. Herfra kan du tage ekspresbussen fra Bávaro til Santo Domingo. En anden mulighed er at tage lokalbusserne, Sitrahima eller Sitrabapu, som kører uden for hotellerne hver time frem til midnat. Tag bussen til Higüey (90 DOP) og tag derefter videre med en anden bus til Santo Domingo. Busstationen i Higüey ligger over for La Basilica-kirken. Fra Bayahibe kører der mindre lokalbusser til La Romana. Her kan du siden skifte til yderligere en bus for at komme videre mod Santo Domingo.

Fly

Man kan flyve mellem de større byer som Santo Domingo, Punta Cana og Puerto Plata. Flyselskabet hedder Vol Air.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet i Punta Cana er på egen hånd.

Vinteren 2022/23 kan du i ferien kontakte os døgnet rundt på vores servicetelefon samt på SMS og mail, hvis du vil bestille udflugter, leje bil eller blot have tips og gode råd. Rejser du med charterfly og har bestilt transfer, møder vi dig desuden i lufthavnen og sørger for, du kommer med den rigtige bus.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Dominikanske pesos (DOP). De fleste hoteller, butikker og taxier accepterer også USD. Hæveautomater på de fleste hoteller.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk tid -5 timer (sommertid -6 timer).

El

110 V. Transformer og adapter er nødvendige.

Sprog

Spansk.

Øvrigt

Niveauforskelle forekommer på rejsemålet. Vi tager forbehold for ændringer i priser, program, udflugter m.m.
Vejr og klima
 • januar
28°21°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
21
Regnfri dage
 • februar
28°21°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • marts
29°21°
9
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
23
Regnfri dage
 • april
30°22°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
22
Regnfri dage
 • maj
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • juni
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • juli
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • august
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • september
32°24°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • oktober
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • november
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
18
Regnfri dage
 • december
29°22°
7
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

11-12 timer med charterfly og 13-17 timer med rutefly inkl. mellemlanding.

Afrejse

Spies tilbyder charterrejser til Punta Cana i vinterhalvåret fra 2022.

Du kan desuden rejse med Spies til Punta Cana hele året med rutefly.

Flyet lander i lufthavnen uden for Punta Cana.
Med Spies' transfer kommer du nemt og sikkert til dit hotel i Punta Cana. Transfer mellem lufthavn og hotel indgår ikke, men kan tilkøbes sammen med rejsen. Køretiden fra lufthavnen til dit hotel er fra 35 minutter til 1 time og 20 minutter (18-25 km), alt efter trafik og antal hotelstop. Læs mere om transfer.

Hvis du har bestilt en pakkerejse med rutefly, anbefaler vi, at du bestiller privat transfer mellem lufthavnen og hotellet i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Find din rejse til Punta Cana
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.