Se hoteller (2)
Spies tilbyder rejser med rutefly til Bayahibe; en caribisk drøm på sydkysten i Den Dominikanske Republik.
Bayahibe er ikke noget stort rejsemå; det tager blot et kvarter at gå fra den ene ende af byen til den anden. Alligevel rummer byen forbavsende meget, bl.a. en håndfuld caféer og restauranter, butikker med kunsthåndværk og arrangører af både dykkerudflugter og udflugter til øerne lige ud for kysten. Og her er også lidt lokalt folkeliv, hvilket kan være en velkommen afveksling til turistlivet på de store hoteller, som ligger langs kysten på begge sider af byen. Det er hyggeligt at tage en taxi hertil og gå en lille tur, inden man slår sig ned på en café og indsnuser folkelivet.

Sol, sand og seværdigheder

Har du brug for en ferie, hvor du kommer væk fra stress og hverdagens gøremål, så skal du rejse til Bayahibe. Hver morgen ligger udflugtsbådene klar i vandkanten på stranden og venter på at tage forventningsfulde turister til de fantastiske øer Isla Saona og Catalina, der byder på kridhvide strande og krystalklart vand. Lige neden for hotellerne Viva Dominicus Beach by Wyndham og Viva Dominicus Palace by Wyndham løber også en fantastisk badestrand. Ikke langt fra Bayahibe ligger La Romana; en hyggelig lille by med bl.a. verdens største cigarfabrik, Tabacaleria de Garcia, hvor man kan se, hvordan håndrullede cigarer bliver til. Gå heller ikke glip af en tur til nationalparken Parque National del Este, som er hjemsted for over hundrede forskellige fuglearter og har gamle grottemalerier af øens urbefolkning samt byder på en flot udsigt over Det Caribiske Hav.

Bo tæt på stranden i Bayahibe

Når du rejser med Spies til Bayahibe, kan du vælge imellem flere hoteller, som ligger lige ved stranden eller lidt uden for byen. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, har du også mulighed for at bestille et hotel, hvor All Inclusive indgår i rejsens pris.
Tips og nyttig info
  • Hoteller direkte på stranden
  • All Inclusive
  • Fine sandstrande
  • Hoteller for voksne
  • Familiehoteller

Spies' gæster om Bayahibe

Find din rejse til Bayahibe