Hoteller (8)

Rejser til Puerto Plata

På din rejse til Puerto Plata kan du se frem til en ferie med lange strande, frodig natur og masser at opdage og udforske.
Lige uden for nordkystens største by Puerto Plata tilbyder Spies to stemningsfulde rejsemål: Playa Dorada og Cabarete. Her venter langstrakte sandstrande, All Inclusive-hoteller med fantastiske faciliteter og en lang række seværdigheder og udflugtsmuligheder.

Strandstemning i Den Dominikanske Republik

Både Cabarete og Playa Dorada lokker med kilometerlange strande, hvor du kan windsurfe, bade eller bare koble af i solen. Bliver du sulten eller tørstig, rejser du dig bare fra liggestolen og går op til strandpromenaden, som de fleste steder er forbundet til både stranden og hovedgaden. Sammenlagt er der mere end 500 km strand langs Den Dominikanske Republiks nordkyst, så hvis du mod forventning skulle blive træt af strandene i Cabarete og Playa Dorada, kan du altid tage til Sosua eller vælge en af de mindre strande i selve Puerto Plata.

Spies' hoteller i Puerto Plata-området

Børnefamilier, par, venner - uanset hvem dit rejseselskab består af, har Puerto Plata noget for jer: hoteller med All Inclusive, hoteller på stranden, børnevenlige hoteller og alt derimellem. Vil du tilbringe din ferie på stranden, slår du dig bare ned på en hotellets liggestole, og kunne du tænke dig at windsurfe, kan hotellets personale ofte hjælpe dig med at finde en surfskole.

Udforsk Den Dominikanske Republik

Den primære attraktion i Puerto Plata-området er nok strandene, men her er også meget andet at se og opleve på ferien. Du kan f.eks. rejse ud i naturreservaterne, som ligger længere inde i landet, tage en runde golf på en af kystens fremragende golfbaner eller måske opleve stemningen under en baseballkamp, landets nationalsport. Vil du hellere blive ved kysten, kan du prøve at wind- eller kitesurfe. Den Dominikanske Republiks nordlige kyst byder nemlig på friske vinde og gode betingelser for alle typer af vandsport.
Find dit hotel
Find din rejse til Puerto Plata

Rejser til Puerto Plata

Cabarete
  • Aktiviteter og oplevelser
I Cabarete får du en skøn og afslappet ferie med surfing og fine solnedgange. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du bestille et hotel med All Inclusive.
Playa Dorada
  • Aktiviteter og oplevelser
  • Natteliv
  • Shopping
Uanset om du er til afslapning eller aktiv ferie, har Playa Dorada noget for dig. All Inclusive er med i prisen på alle hoteller, så du kommer ikke til at mangle noget.