Se hoteller (2)
Cabarete er populært blandt både surfere og dem, som gerne vil nyde en farverig ferie i tropiske omgivelser.
Cabarete er en hyggelig badeby med en afslappet og imødekommende atmosfære på Den Dominikanske Republiks nordkyst. Byen er ikke særlig stor; en gåtur gennem centrum tager bare et kvarter, men langs vejen ligger små, spændende butikker, barer og restauranter, som skulle give oplevelser nok til hele ferien. Flere af dem ligger endda i retning mod havet, så du kan sidde under en åben, stjerneklar himmel og nyde en forfriskende drink med bølgeskvulp som underlægningsmusik.

Strandliv i Cabarete

Takket være revet ud for stranden og baglandets lave bjergtoppe byder Cabarete på ideelle vindforhold for både kite- og windsurfere, som flokkes hertil fra nær og fjern. De er dog langt fra ene om at nyde den 3 km lange strand og det 27 grader varme vand, ligesom de heller ikke er ene om at tilbringe aftenerne på de mange restauranter og barer, men de sætter i høj grad deres præg det ukomplicerede og imødekommende natteliv her.

Udforsk Den Dominikanske Republik

Selv om det kan være svært at løsrive sig fra stranden i Cabarete, er det i den grad besværet værd at se sig omkring på øen. Med minibus kan du f.eks. på en times tid komme ind til den lille maleriske by Puerto Plata, som byder på hyggeligt folkeliv, små butikker og en svævebane, der tager dig op til toppen af Pico Isabel de Torres, hvorfra du kan nyde udsigten over kysten og havet.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Fine sandstrande
  • Mange restauranter
  • Mad og drikke til gode priser
  • Gode muligheder for wind- og kitesurfing

Spies' gæster om Cabarete

Find din rejse til Cabarete