Se hoteller (6)
Playa Dorada ligger ud til lange, brede og indbydende sandstrande på Den Dominikanske Republiks nordkyst.
Playa Dorada ligger lige udenfor hovedbyen Puerto Plata. Her skal du rejse hen, hvis du længes efter gyldne, palmeprydede strande. Lidt væk fra stranden ligger der butikker og enkelte restauranter, og længere inde i landet er der en frodig jungle, der breder sig op ad Pico Isabel de Torres bjergsider.

Playa Dorada er en af de mest velordnede badebyer på hele nordkysten, og her ligger All Inclusive-hotellerne langs stranden som perler på en snor, men til forskel fra rejsemålene længere nede på sydkysten, er her mere at opleve end blot strand og hoteller. Du kan f.eks. tage på nogle fantastiske udflugter i den frodige natur, besøge nogle af de vandfald, som ligger i nærheden eller tage lokalbussen ind til Puerto Plata. Og når aftenen falder på, kan du enten blive på hotellet eller udforske det lokale natteliv, hvor bachata, merengue og salsa er vigtige ingredienser.

Caribiens laveste priser?

Der er efterhånden mange, der har fundet ud af, at de opsparede feriepenge rækker lidt længere her. Selv om hotellerne har All Inclusive, skal du næsten unde dig selv at opleve det lokale restaurant- og forlystelsesliv - og takket være de lave priser, kan du tillade dig at prøve både det ene og det andet. Friske skaldyr er en lokal specialitet, og du kan nemt få en middag for under 100 kroner.

Strandliv i Den Dominikanske Republik

Strandene ved Playa Dorada er lange og brede med fint, gyldent sand og masser af plads til både afslapning og aktiviteter. Skulle solen blive for varm, kan du f.eks. snorkle, padle kajak eller windsurfe. På nordkysten er der ofte gode vindforhold - og høje bølger - hvilket gør området ideelt til for alle former for vandsport.

Børnevenlige Playa Dorada

Skal du rejse til Playa Dorada med børn, og vil du gerne bo lige ved stranden, så skal du kigge nærmere på Iberostar Costa Dorada. Her får du et stort poolområde med plads til alle. Og hvis det ikke er nok, skal du blot gå nogle få skridt, så står du på stranden. Desuden indgår All Inclusive i prisen, hvilket plejer at passe de fleste børnefamilier godt.

Oplev Den Dominikanske Republik

Vil du have afveksling fra stranden, kan vi anbefale et besøg i Puerto Plata - en vibrerende by med masser af atmosfære, farverige huse og stemningsfulde barer. Spiller du golf, bør du prøve den berømte 18-hullers golfbane i Playa Dorada, som er designet af Robert Trent Jones i typisk 1970'er-stil med brede fairways og en gavmild handicapgrænse. Gå heller ikke glip af en tur med svævebanen, der fører op til toppen af Pico Isabel de Torres, hvorfra du kan nyde udsigten over havet og de grønne omgivelser.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • Familiehoteller
  • Hoteller for voksne
  • All Inclusive
  • Fine sandstrande
  • Mad og drikke til gode priser

Spies' gæster om Playa Dorada

Find din rejse til Playa Dorada