Se hoteller (11)

Rejser til Antigua

Antigua

Antigua har længe været en af Caribiens mere ukendte perler, men nu giver vi dig muligheden for at lære den at kende! Rejs med Spies til øen med 365 strande - en til hver af årets dage.

Turkisblåt hav, vajende palmer og hvide strande. Men også god mad, spændende udflugtsmål og en skøn atmosfære. Antigua tilbyder det bedste af Caribien i et tilpas stort format. Når du rejser med Spies, bestemmer du selv afrejsedag og rejselængde og kan derfor skræddersy din rejse helt efter dit eget hoved.

Antigua med Spies

Antigua er mest kendt for sine fine, hvide strande. De fleste af øens 365 strande ligger godt beskyttet mod vinden på vestkysten, og bliver du træt af at bade og slikke sol, kan du prøve forskellige slags vandsport. Det er også på vestkysten, at de fleste af vores hoteller ligger. Rejser I på tomandshånd, kan vi bl.a. anbefale Prime Select-hotellet Galley Bay Resort, som er et hyggeligt og romantisk All Inclusive-hotel med en aldersgrænse på 18 år.

At se og opleve

Antigua har andet at byde på end strande. Besøg f.eks. det gamle orlogsværft Nelson's Dockyard eller udsigtspunktet Shirley Heights, hvor mange samles hver aften for at nyde den spektakulære solnedgang. I hovedstaden St. John's kan du ose i de små butikker eller slå dig ned på en restaurant og nyde et godt måltid mad. På Antigua er restauranterne generelt af god standard, og der bydes på retter inspireret af både de europæiske, caribiske og afrikanske køkkener.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Antigua

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
28°19°
7
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • februar
28°19°
7
Solskinstimer pr. dag
16
Regnfri dage
 • marts
29°19°
8
Solskinstimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • april
30°22°
7
Solskinstimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • maj
30°22°
7
Solskinstimer pr. dag
17
Regnfri dage
 • juni
31°23°
7
Solskinstimer pr. dag
15
Regnfri dage
 • juli
31°23°
7
Solskinstimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • august
31°23°
7
Solskinstimer pr. dag
14
Regnfri dage
 • september
31°23°
7
Solskinstimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • oktober
30°22°
7
Solskinstimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • november
31°22°
7
Solskinstimer pr. dag
13
Regnfri dage
 • december
29°20°
7
Solskinstimer pr. dag
14
Regnfri dage
Strand
Antigua er primært kendt for sine smukke, hvide strande. De fleste af øens 365 strande ligger på den vestlige side, og på mange tilbydes vandsport.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 12 timer (mellemlanding undervejs).

Afrejse

Du kan rejse til Antigua hele året med rutefly og dermed selv bestemme afrejsedag og rejselængde.
Køretiden fra lufthavnen til de fleste hoteller er ca. 30 min. Transport mellem lufthavnen og hotellet foregår på egen hånd og indgår ikke i rejsens pris.
Mad, drikke og natteliv
Antigua har et bredt udbud af restauranter i forskellige prisklasser, og der er generelt høj standard på maden, som henter inspiration fra både Europa, Caribien og Afrika. To klassiske retter er fungie; en form for dumplings lavet af majsmel og okra, og pepperpot; en gryderet med grøntsager, saltet kød og dumplings. Prøv også gerne den lokale rompunch samt friskpresset juice fremstillet af øens frugter, for eksempel banan, kokosnød, guava, mango, papaya og ananas.
Mange restauranter og hotellet har livebands og anden form for underholdning om aftenen. Flere strandbarer og hotelbarer har åbent til langt ud på natten. Her er også enkelte natklubber.
Shopping
Hovedstaden St. John's byder på gode shoppingmuligheder og forskelligartede butikker. I det moderne og luksuriøse Heritage Quarter kan du købe toldfri varer og mærketøj, og i det gamle område Redcliffe Quay ligger der farvestrålende træhuse med souvenirbutikker og kunsthåndværk.
Aktiviteter og seværdigheder
Antigua har et væld af indbydende strande, og på mange tilbydes forskellig slags vandsport. Besøg for eksempel Half Moon Bay, Dickenson Bay og Runaway Bay, som alle har finkornet sand og krystalklart vand. Du kan også besøge søsterøen Barbuda, som er berømt for sine strande med lyserødt sand. I hovedstaden St. John's findes et stort udbud af butikker, restauranter og seværdigheder.
Fakta

Vores service

Opholdet på Antigua er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt ved indrejsen. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 180 dage. For yderligere oplysninger henviser vi til Antigua og Barbudas repræsentation i London på telefon +44 20 7258 0070 / 020 7258 7486.

Forlængede danske pas, danske nødpas (provisoriske pas) og EU-nødpas anerkendes kun til udrejse. Personer med dansk flygtninge- og fremmedpas skal kontakte Antigua og Barbudas repræsentation for at få oplyst, hvilke regler, der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Antigua.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Eastern Caribbean Dollar (XCD). USD accepteres i vid udstrækning, og valutaerne er låst fast i forhold til hinanden. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Øvrigt

Vær opmærksom på, at visse hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in.
Find din rejse til Antigua