Se hoteller (15)

Rejser til Barbados

Barbados
En rejse til Barbados rummer alt det bedste, Caribien har at byde på: god mad, fine strande, frodig natur og en behagelig atmosfære.
Barbados er ingen stor ø - der er knap 50 km tværs over - men her er alligevel meget at se og opleve. Langs kysten afløser strande af enhver art hinanden - fra windsurfernes favorit Silver Sands Beach på sydkysten til den fredelige Paradise Beach på vestkysten og alt derimellem. Vil du have afveksling fra strandlivet på din rejse til Barbados, kan vi anbefale et besøg i hovedstaden Bridgetown, som ikke er større, end at du kan nå at udforske den på en dag. Du kan også tage på udflugt til en af øens gamle sukkerplantager. Men læg ikke for mange planer i forvejen - Barbados er fuld af overraskelser, og man ved aldrig, hvor lang tid de tager. Det kan være en improviseret cricketkamp, en bod med nygrillet flyvefisk i vejkanten eller et impulsivt besøg på et af verdens ældste romdestillerier: Mount Gray.

Syd- eller vestkysten?

Spies tilbyder rejser til Barbados sydkyst såvel som til vestkysten nær øens bedste strande med lyserødt koralsand og turkisblåt vand. Dit valg af hotel er naturligvis en smagssag, men forlystelseslivet og shoppingmulighederne går for at være bedst på sydkysten, hvorimod vestkystens strande er længere og havet roligere end på sydkysten. På vestkysten ligger der desuden flere luksushoteller, men uanset hvilket hotel du vælger, kan du være sikker på en vis stil og standard. Barbados er en tidligere britisk koloni, og det kommer bl.a. til udtryk ved, at man gerne klæder om til middag, ligesom afternoon tea er en lige så populær tradition som cricket. Men Barbados ligger jo trods alt i de Små Antiller, og blandingen af britisk og caribisk gør øen til en af Caribiens mest varierede og imødekommende.

Til Barbados med Spies

Bestiller du en rejse til Barbados med Spies, har du et bredt udvalg af hoteller at vælge mellem - fra prisvenlige lejlighedskomplekser til store luksushoteller. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan vi anbefale elegante og luksuriøse Sandals Barbados, som har en aldersgrænse på 18 år og ligger direkte ud til en af øens paradisstrande. Hotellet har desuden et stort udbud af restauranter, og All Inclusive indgår i prisen for at gøre ferien ekstra bekvem. Skal du rejse med børn, er Family Comfort-hotellet Bougainvillea Barbados et oplagt valg med børnevenlige faciliteter som børneklub, legeplads og et fint poolområde ved stranden.
Tips og nyttig info
 • Hoteller i alle prisklasser
 • Luksushoteller
 • Familiehoteller
 • All Inclusive
 • Fine sandstrande
 • Gode restauranter
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Barbados

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Strand
Barbados har over 50 strande. Sydkysten er meget populær blandt wind- og kitesurfere, da det blæser mere her end andre steder på øen. Et lidt mere afslappet og roligt strandliv finder du på vestkysten, hvor klassiske paradisstrande med finkornet, hvidt sand er kantet af palmer. De fleste strande har gode faciliteter, så man sagtens kan tilbringe hele dagen her.
Mad, drikke og natteliv
Barbados' restaurantudbud kan sammenfattes som en alsidig gastronomisk palet af høj kvalitet - her finder du alt fra madboder til gourmetrestauranter. Den lokale mad er en blanding af retter fra Caribien, Afrika og Europa, og ud over fisk og skaldyr er der ofte også både kød, kylling og friske grøntsager på menuen. Retterne serveres som regel friteret, grillet, ovnstegt eller marineret. På Barbados dyrkes der mange sukkerrør, som blandt andet bruges til fremstilling af rom, Barbados' nationaldrik.

Madvandring i Bridgetown

I Bridgetown tilbydes madvandringer med forskellige temaer, og du bør også smage øens berømte rom. Et af verdens ældste destillerier, Mount Gay, ligger på Barbados, og på både dette og andre bryggerier er der mulighed for prøvesmagning.
Barbados' natteliv er relativt roligt, men der findes dog flere barer og enkelte natklubber rundt omkring på øen. En kølende drink nydes gerne på en strandbar med dans og levende musik.
Shopping
Barbados har et godt udbud af shoppingmuligheder med mange butikker og forretninger. Her findes også både trendy shoppingcentre og farverige lokale markeder. Det er populært at købe rom, lokalt håndværk, souvenirs og strandartikler.
Sport og træning
På Barbados kan du dyrke aktiviteter som vandsport, golf, cricket og vandring.

Kitesurfing

Takket være sine stærke vinde er Barbados perfekt til kitesurfing, og især fra juli til december flokkes kitesurfere til populære strande som Long Beach og Silver Rock. Der findes også flere arrangører, der tilbyder undervisning.
Aktiviteter og seværdigheder
Populære udflugtsmål er romproducenter og destillerier, og der er også mulighed for at prøve dybhavsfiskeri, tilbringe en dag på havet i katamaran eller gå på opdagelse i øens tropiske og frodige botaniske haver. Besøg også gerne hovedstaden Bridgetown, der har et godt udbud af butikker, museer, historiske seværdigheder og arkitektur i kolonistil. På Barbados afholdes også flere festivaler, som byder på lokal mad og drikke, dans, musik og kultur.
Sådan kommer du omkring
En lejebil er en bekvem måde at opleve Barbados på, og du kan med fordel bestille lejebilen hjemmefra; det er både billigere og nemmere. Det kan desuden være svært at få fat i en lejebil på rejsemålet i højsæsonen, så bestil en Avis-bil, før du rejser.
Det er nemmest at komme rundt på Barbados med taxi, lokalbusser, private minibusser eller lejebil.
Fakta

Vores service på rejsemålet

Opholdet på Barbados er på egen hånd.

Rejser med omtanke

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Læs mere om vores klima- og miljøarbejde her.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdet. Danske forlængede pas, danske provisoriske pas (nødpas) og EU-nødpas anerkendes ved ind- og udrejse. Der kræves ikke visum for ophold i op til 90 dage. Hvis man skal videre fra Barbados til et tredje land, skal passet ved indrejsen i Barbados, ud over at opfylde det lokale krav til gyldighed, også opfylde kravet i det tredje land. Desuden vil myndighederne kræve, at man allerede ved indrejsen har visum til næste destination, hvis der er krav om visum der. Gyldig returbillet eller billet til videre rejse kræves, ligesom man skal vise immigrationskort (typisk udleveret i flyet). Man skal også kunne oplyse den adresse, hvor man skal bo under opholdet. For yderligere information henviser vi til Barbados' ambassade i Bruxelles på telefon +32 (2) 737 11 70 / +32 (2) 737 11 71.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Barbados' ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Barbados.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Turistskat på Barbarbos

1. juli 2018 blev der indført en turistskat på Barbados. Skatten gælder pr. værelse og nat og varierer fra 2,5 USD til 10 USD, alt efter hotellets officielle klassificering. Skatten betales direkte til hotellet ved afrejsen.

Valuta og kreditkort

Barbadiske dollars (BBD). USD accepteres i vid udstrækning, da de to valutaer er låst fast i forhold til hinanden. Hæveautomater findes.
Bestil valuta hos FOREX Bank inden afrejsen og få en nemmere ferie. Læs mere om vores samarbejde her.

Tidsforskel

Dansk -5 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Øvrigt

Vi forbeholder os ret til at ændre i program, udflugter, priser etc.
Vejr og klima
 • januar
28°21°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • februar
29°21°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • marts
29°21°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • april
30°22°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juni
30°24°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
12
Regnfri dage
 • juli
30°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
11
Regnfri dage
 • august
30°24°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • september
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
29°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • oktober
30°23°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • november
29°23°
7
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
 • december
29°22°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
13
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 15 timer (mellemlanding undervejs).

Afrejse

Du kan rejse til Barbados hele året med rutefly.
Du kommer nemmest fra lufthavnen til hotellet ved at bestille privat transfer i forvejen. Du kan enten bestille transfer online i forbindelse med rejsen eller ved at ringe til os. Det vil fremgå af din billet, hvor og hvordan chaufføren møder dig. Læs mere om transfer på rejser med rutefly.

Køretiden fra lufthavnen på Barbados til hotellerne på vestkysten er ca. 45 minutter og til sydkysten ca. 20 minutter.

Find din rejse til Barbados
Nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom sidenavigation og adgang til sikre områder på hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.
Funktionelle cookies gør det muligt at gemme oplysninger om, hvordan hjemmesiden vises eller opfører sig – f.eks. dit valg af sprog eller region. Dette er nødvendigt for at hjemmesiden kan fungere.
Statistiske cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle data.
Marketing cookies anvendes for at gemme, hvordan besøgende opfører sig på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise indhold, som er relevant for den enkelte besøgende og mere værdifuldt for virksomheden og tredjeparts annoncører.