Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Mexico?
Ved Den Mexicanske Golf er der subtropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Højsæsonen på Spies' rejsemål på Akumal, Cancun, Cozumel og Playa del Carmen løber fra december til april, hvor dagtemperaturerne ligger på 29-33 grader. Nætterne er lune med temperaturer på knap 20 grader. Havtemperaturen kommer sjældent under 25 grader. Nedbør falder primært i orkansæsonen fra juni til november, men også i denne periode skinner solen en del.
Pas og visum
For danske statsborgere skal passet være gyldigt under hele opholdet (plus seks måneder for nødpas). Der kræves ikke visum for ophold i indtil 180 dage. Du skal i forbindelse med indrejsen kunne vise billet til udrejsen. Du skal udfylde en indrejseformular (FMM) før din ankomst til Mexico. Dette kan du gøre online (https://www.inm.gob.mx/fmme/publico/en/solicitud.html), eller du kan evt. få formularen på flyet eller i lufthavnen. Du skal bruge én del af formularen, når du rejser fra Mexico igen. Hvis du mister denne undervejs, skal du kontakte immigrationsmyndighederne i en lufthavn og søge nyt; det koster ca. 500 MXN. Forlængede danske pas anerkendes til ind- og udrejse. Provisoriske danske pas (nødpas) anerkendes til ind- og udrejse; der er krav om gyldighed på minimum seks måneder ud over opholdet. Hvis du har fået passet i Mexico som erstatning for et mistet pas, skal du vise en politirapport, når du forlader landet. EU-nødpas anerkendes efter samme regler som for danske nødpas. For nærmere information henviser vi til Mexicos ambassade på telefon 39 61 05 00.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den mexicanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i Mexico.

Rejser til Mexico

Akumal
Når du rejser til Akumal, kan du se frem til en afslappende ferie i rolige omgivelser. Her venter smukke, luksuriøse hoteller med naturen og havet som nærmeste nabo.
Cancun
  • Mad & Drikke
  • Seværdigheder
  • Shopping
Bestil en rejse til Cancun med Spies og glæd dig til et klassisk rejsemål med indbydende strande, shopping, restauranter og rigtig gode hoteller med All Inclusive.
Cozumel
En rejse til Cozumel lokker med dejlige strande, lækker mad, en gæstfri atmosfære og gode shoppingmuligheder. Her er også masser af vandsportsaktiviteter, en fin golfbane og gode veje til cykling.
Playa del Carmen
Playa del Carmen er et hyggeligt ferieområde, hvor Spies tilbyder et bredt udbud af hoteller for enhver smag.
Tulum
Mayaruiner og en af verdens smukkeste strande: Tulum giver dig begge dele. Her er også et stort koralrev, hvis du kan lide at snorkle.

Find din rejse til Mexico