Mexico
Stranden ved Sandos Caracol Eco Resort & Spa

Mexico

Mexico

En rejse til Mexico er en rejse til lange strande, turkisblåt hav og en venlig atmosfære. Spies tilbyder fire forskellige rejsemål, og du har mange hoteller at vælge imellem - fra eksklusive All Inclusive-hoteller til vores eget børnevenlige Family Garden-hotel.

Læs mere om Mexico Skjul tekst

Når du rejser med Spies til Mexico, har du fire rejsemål at vælge imellem. Playa del Carmen på Yucatan-halvøen var oprindeligt en lille fiskerby, som hurtigt er vokset til et af områdets største feriebyer uden dog af den grund at miste sin charme og karakter. Du kan også vælge at rejse til den klassiske ferieby Cancun, hvor du ud over skønne strande kan opleve et forlystelsesliv, der strækker sig til langt ud på natten.

Hvornår er vejret bedst i Mexico?
Ved Den Mexicanske Golf er der subtropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Højsæsonen på Spies' rejsemål på Akumal, Cancun, Cozumel og Playa del Carmen løber fra december til april, hvor dagtemperaturerne ligger på 29-33 grader. Nætterne er lune med temperaturer på knap 20 grader. Havtemperaturen kommer sjældent under 25 grader. Nedbør falder primært i orkansæsonen fra juni til november, men også i denne periode skinner solen en del.

  • Valuta: Pesos (MXN)
  • Antal rejsemål:  4
  • Antal hoteller:  35