Hoteller (46)

Rejser til Mexico

Mexico er meget mere end tacoskaller og piñatas. Rejser du hertil med Spies, kan du glæde dig til langstrakte sandstrande med krystalklart vand, en hyggelig, imødekommende atmosfære og en lang og spændende historie.

Spies' rejser til Mexico går til Yucatán-halvøen i den sydøstlige del af landet. Her er noget for enhver smag: seværdigheder og naturoplevelser i verdensklasse, et sitrende natteliv med barer, klubber og shows, restauranter i forskellige prisklasser, shopping fra stort til småt - og selvfølgelig de uimodståelige caribiske strande.

Seværdigheder i Mexico

Er du bare det mindste interesseret i historie eller mexicansk kultur, er det så godt som obligatorisk at besøge Chichén Itzá på rejsen til Mexico. Stedet med de verdensberømte ruiner er med på UNESCOs Verdensarvsliste og regnes som et af de syv nye vidundere. En bådtur eller en udflugt til en cenote, en slags underjordisk grottesystem, er også en spændende og meget speciel oplevelse på en rejse til Mexico.

Shopping i Mexico

Prisniveauet i Mexico er stadig relativt lavt, så der er gode muligheder for at gøre et fund blandt de mange eksotiske souvenirs på ferien i Mexico. Rejser du til Playa del Carmen eller Cancún, kan du shoppe i alt fra store shoppingcentre med etablerede internationale kæder til mindre forretninger og souvenirbutikker. Det er meget populært at købe farvestrålende hængekøjer, sombreros, panamahatte, tequila, cigarer og håndmalede træskulpturer i form af kranier, monstre og drager.

Mexicansk mad

Selv om tacos og enchiladas er populære mexicanske retter i Danmark, er det synd at kalde dem for rigtig mexicansk mad. Meget er gået tabt på vejen fra Mexico til de danske middagsborde, og har du først én gang prøvet en ægte mexicansk taco med hjemmebagt tortilla, er det svært at vende tilbage. Maden i Mexico er smagfuld og intens, men sjældent specielt stærk; styrken styrer du selv med forskellige dips og saucer. Den bedste (og billigste) mad får du på du på de lokale restauranter - og bliv ikke overrasket, hvis du pludselig får serveret en ret eller to, som du ikke har bestilt!

Caribiske paradisstrande

De fascinerende seværdigheder, varierede shopping og fantastiske mad er alle gode grunde til at rejse til Mexico, men det er trods alt strandene, som lokker de fleste hertil. Det hvide koralsand synes næsten svalende under fødderne på vej fra liggestolen til de turkisblå vand. Vandet er ofte meget klart, og takket være koralrevene på bunden er forholdene perfekte, hvis du vil snorkle eller dykke på ferien. Er du rigtig heldig kan du endda få skildpadder at se, når de kravler op på strandene for at lægge æg. At snorkle i en cenote er også en utrolig oplevelse, du ikke må gå glip af på rejsen til Mexico.

Find dit hotel
Vejr og klima
Hvornår er vejret bedst i Mexico?
Ved Den Mexicanske Golf er der subtropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Højsæsonen på Spies' rejsemål på Akumal, Cancun, Cozumel og Playa del Carmen løber fra december til april, hvor dagtemperaturerne ligger på 29-33 grader. Nætterne er lune med temperaturer på knap 20 grader. Havtemperaturen kommer sjældent under 25 grader. Nedbør falder primært i orkansæsonen fra juni til november, men også i denne periode skinner solen en del.
Pas og visum
Pas, visum og dansk fremmedpas
Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for EU. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at du nægtes indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Rejser til Mexico

Akumal
Når du rejser til Akumal, kan du se frem til en afslappende ferie i rolige omgivelser. Her venter smukke, luksuriøse hoteller med naturen og havet som nærmeste nabo.
Cancun
 • Mad & Drikke
 • Seværdigheder
 • Shopping
Bestil en rejse til Cancun med Spies og glæd dig til et klassisk rejsemål med indbydende strande, shopping, restauranter og rigtig gode hoteller med All Inclusive.
Cozumel
En rejse til Cozumel lokker med dejlige strande, lækker mad, en gæstfri atmosfære og gode shoppingmuligheder. Her er også masser af vandsportsaktiviteter, en fin golfbane og gode veje til cykling.
Playa del Carmen
Playa del Carmen er et hyggeligt ferieområde, hvor Spies tilbyder et bredt udbud af hoteller for enhver smag.
Tilbud til Mexico
Hacienda Maria Bonita
Hacienda Maria Bonita
Playa del Carmen, Mexico
 • 1 uge
 • Fly + hotel
 • Afrejse 1 sep 2019 fra København
København, 1 sep 2019, 1 uge
Sandos Caracol Eco Resortfamilycomfort
 • Børnevenligt
Sandos Caracol Eco Resort
Playa del Carmen, Mexico
 • 1 uge
 • Fly + hotel
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 1 sep 2019 fra København
All Inclusive
København, 1 sep 2019, 1 uge
The Reef Cocobeach Resort
The Reef Cocobeach Resort
Playa del Carmen, Mexico
 • 1 uge
 • Fly + hotel
 • Inkl. All Inclusive
 • Afrejse 1 sep 2019 fra København
All Inclusive
København, 1 sep 2019, 1 uge

Find din rejse til Mexico