Se hoteller (8)

Rejser til Tulum

Længes du efter en ferie med varme og afslapning? Velkommen til strande og seværdigheder i Tulum.
Tulum ligger syd for Playa del Carmen og siges at have en af verdens bedste strande. Men byen er nok mest kendt for sine spektakulære mayaruiner, som ligger på et højdedrag mod havet.

Mayaruiner og dejlige strande

Strandene i Tulum begynder lige neden for mayaruinerne og fortsætter sydpå - her og der afbrudt af klippefremspring og store sten, der inddeler kysten i en række indbydende strande med blændende hvidt sand og azurblåt hav. Langs med strandpromenaden ligger hoteller og hytter, indrammet af en frodig vegetation, mens stemningen er præcis så herligt afslappet, som den kan blive i Mexico. Selv om området byder på masser af oplevelser, er "mañana" et ord, du hurtigt lærer - ligesom kunsten at tage en lur i hængekøjen. Oppe ved hovedvejen, et lille stykke fra stranden, ligger Pueblo Tulum, en lille by med restauranter og butikker. Her tager man hen, når man vil spise godt og kigge på farverigt kunsthåndværk i smuk forarbejdning.

Koraller og cenoter

Koralrevet ved Tulum er et af verdens længste og mest betagende, og mange tager derfor hertil for at dykke. Alligevel ender det som regel med, at man opdager, hvor meget der også er at opleve på land. Inde i junglen findes cenoter, ferskvandsgrotter, hvor man kan bade og dykke, og ikke langt fra Tulum ligger nationalparken Sian Ka'an, hvor man kan studere dyre- og plantelivet på nært hold. Fornøjelser af en helt anden slags venter i Playa del Carmen, som man kan komme til med den lokale bus - en god idé, hvis man trænger til mere by- og natteliv.
Tips og nyttig info
  • Kombinér flere rejsemål
  • Hotel på stranden
  • Lange sandstrande
  • God windsurfing
  • Lokale restauranter
  • Fred og ro

Spies' gæster om Tulum

Find din rejse til Tulum