Se hoteller (6)

Rejser til Cancun

Book en rejse til Cancun med Spies og nyd et klassisk ferieområde med herlige strande, shopping, restauranter og rigtig gode hoteller.
Søger du en ferie med et livligt forlystelsesliv, er Cancun et oplagt valg. Men dermed ikke sagt, at der ikke også er masser af muligheder for at slappe af med spabehandlinger og All Inclusive på Spies' indbydende hoteller.

Cancun er bygget op omkring en lagune, og det er en god idé at trække fødderne til sig, for her findes faktisk krokodiller! Men der er ingen grund til bekymring, for selve lagunen går man forbi, og alt, hvad der har med sol og sand at gøre, foregår på de kridhvide strande, der ligger ved hotellerne ud mod det Caribiske Hav. Det er disse fantastiske strande, der har gjort Cancun til det verdensberømte feriested, det har været i 40 år. Under den såkaldte "Spring Break", den amerikanske forårsferie, kan der være mange unge amerikanere i Cancun, som er en oplagt favorit til fest og glade dage.

Luksus i Cancun

Hard Rock Hotel Cancun byder på en luksuriøs ferie med blandt andet komfortable værelser, lækre pools, All Inclusive og en skøn spaafdeling, hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra.

Shopping og afslapning

Bliver du træt af lækre drinks, kridhvidt sand og turkisblåt havvand, findes der et kæmpemæssigt shoppingcenter - La Isla - i bekvem afstand fra Spies' hoteller. Her finder du alle former for butikker med internationalt mærketøj, lokal kunst, souvenirs og meget andet. La Isla byder desuden på et utal af restauranter, både mexicanske og internationale, og som om det ikke var rigeligt, findes her også en biograf.

Cancun - året rundt

Cancun er skønt sommer som vinter. Med Spies rejser du med rutefly, hvilket indebærer, at du selv bestemmer, hvornår du vil rejse, og hvor længe du vil være væk. Vil du opleve endnu mere af Mexico, kan du kombinere to forskellige rejsemål. Hvorfor ikke tage en uge i det livlige Cancun og derefter afslutte ferien i det mere fredelige Akumal? På den måde får du to rejsen i én.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Prisvenlige hoteller
  • All Inclusive
  • Hoteller på stranden
  • Hoteller med spaafdeling
  • Fine sandstrande
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Cancun

Find din rejse til Cancun