Se hoteller (18)

Rejser til Playa del Carmen

En rejse til Playa del Carmen lokker med fantastiske strande med koralrev og seværdigheder i verdensklasse!
Det er ikke mange år siden, at Playa del Carmen blot var en lille by med nogle få hoteller ved en skøn strand. Siden er byen vokset, og i dag er det et af Yucatan-halvøens største ferieområder. Charmen findes dog stadig - ligesom stemningen. Her lever du det afslappede ferieliv i shorts og klipklapper.

Playa del Carmen er et dejligt rejsemål både sommer og vinter, og Spies tilbyder derfor rejser hertil med rutefly året rundt. Langs hovedgaden i Playa del Carmen, 5th Avenue, findes masser af mexicanske og internationale restauranter. Du skal dog ikke bevæge dig ret langt op i byen, før du havner midt i det lokale hverdagsliv med en liflig duft af fajitas, nachos og guacamole. Har du lyst til en drink efter middagen, har du flere hyggelige barer at vælge mellem. Mange ligger direkte på stranden og byder på en romantisk stemning med små borde og levende lys i sandet. Andre tilbyder fest og farver, for de som søger et mere livligt natteliv.

Strandliv i Playa del Carmen

Stranden i Playa del Carmen er over 10 km lang med kridhvidt sand og turkisblåt vand. Lige ved Playa del Carmen er der masser af liv, men du behøver ikke gå specielt langt for at finde en fredelig plet, hvor du kan brede dit strandhåndklæde ud og nyde solen. Kan du lide at snorkle, er du kommet til det rette sted. Og til trods for at Playa del Carmen ikke er den mest spektakulære langs kysten, så er der alligevel masser at se. Bare et lille stykke ude i vandet ved øen Cozumel, der bare ligger en lille sejltur fra land, venter der koralrev og nogle af verdens bedste områder til dykning.

Børnevenlige hoteller i Playa del Carmen

Det bedste valg for børnefamilier er det børnevenlige hotel Sandos Caracol Eco Resort. Hotellet ligger tæt på naturen, og har egen cenote og tilbyder guidede naturvandringer for alle, som har lyst. Her bor du i frodige omgivelser tæt på stranden, og All Inclusive indgår i prisen.

Hoteller for enhver smag

Bestiller du en rejse til Playa del Carmen med Spies, kan du vælge imellem en bred vifte af hoteller - fra enklere hoteller, hvis du f.eks. hellere vil lægge penge på et dykkerkursus, til elegante luksushoteller af høj klasse med All Inclusive.
Tips og nyttig info
  • Luksushoteller
  • Hoteller i forskellige prisklasser
  • Hoteller for voksne
  • All Inclusive
  • Kilometerlange sandstrande
  • Mange restauranter

Spies' gæster om Playa del Carmen

Find din rejse til Playa del Carmen