Se hoteller (2)

Rejser til Cozumel

En rejse til Cozumel lokker med total afslapning på fine strande, en gæstfri atmosfære, lækker mad og god shopping til lave priser.
Cozumel opfylder de fleste af de krav, man kan stille til en paradisferie. Folk, der har været her, taler begejstret om havets farvepragt, og eftersom vinden kommer fra den "rigtige" retning, er der sjældent høje bølger ved strandene. Øen Cozumel har et behageligt klima året rundt og er især kendt for sine fantastiske muligheder for dykning og snorkling. Her er mange små koralrev, hvor du kan se alt fra papegøjefisk til havskildpadder, og på strandene tilbydes et stort udbud af vandsport.

Øen byder desuden på en fin golfbane og gode cykelruter - det er ikke for ingenting, at triatlonkonkurrencen Ironman plejer at blive afgjort her. Når du rejser med Spies til Cozumel, kan du vælge mellem to gode hoteller, og vi tilbyder udflugter til de største udflugter på fastlandet, eksempelvis Chichén Itzá, Coba og katamaranturen till Isla Mujeres. Vores udflugter afgår fra Playa del Carmen, hvor du har muligheden for at tage til på egen hånd, hvis du ønsker at følge med på en af turene.

Børnevenlige hoteller på Cozumel

Park Royal Cozumel ligger lige ved stranden på øens vestkyst, i retning mod fastlandet, hvilket er med til at gøre vandet stille og frit for store bølger. Poolområdet er stort og luftigt, og der arrangeres aktiviteter for både store og små gæster. All Inclusive indgår i prisen, men det kan nu også være hyggeligt at tage en spadseretur ind til San Miguel de Cozumel for at mærke det summende folkeliv, måske shoppe lidt eller spise en god frokost på en af de mange hyggelige restauranter.

Mad og mayakultur

Hovedbyen San Miguel byder på et godt udvalg af butikker og restauranter med generelt ret lave priser. Selv om San Miguel er tydeligt amerikaniseret, har byen formået at bevare meget af sin lokale charme. Lokalbefolkningen er venlig og imødekommende, og hele øen byder på en rolig og afslappet atmosfære. For den kulturinteresserede er her også meget at opleve. Du kan bl.a. besøge små ruinbyer fra dengang, mayakulturen blomsterede på øen - flere af bygningsværkerne er desuden blevet restaureret i den senere tid. På den nordlige del af Cozumel kan du også se mindre tempelruiner. Vil du se større tempelruiner, kan du tage til Chichen Itza eller Coba på fastlandet.
Tips og nyttig info
  • Familiehoteller
  • All Inclusive
  • God dykning
  • Fine sandstrande
  • Kombinér rejsemål

Spies' gæster om Cozumel

Find din rejse til Cozumel