PART OF THE THOMAS COOK GROUP
St. Martin/St. Maarten
Orient Bay

St. Martin/St. Maarten

St. Martin/St. Maarten

Velkommen til St. Martin/St. Maarten. Vores caribiske perle lokker med hvide sandstrande, tropisk charme og et stort udvalg af hoteller og restauranter over hele øen. Med Spies bestemmer du selv både afrejsedag og rejselængde - også om sommeren.

Læs mere om St. Martin/St. Maarten Skjul tekst

Når du rejser med Spies til St. Martin/St. Maarten, bor du godt. Du kan bo luksuriøst i Philipsburg, i egen lejlighed i Orient Bay eller på et familievenligt hotel med All Inclusive - du kan med andre ord finde et hotel, der passer lige netop til dig. Spies tilbyder fem forskellige rejsemål på både den franske og hollandske side.

Meget at se og opleve
Benyt chancen til at se så meget som muligt af Caribien, mens du er her. Du kan kombinere vores rejsemål og bo på både den hollandske og franske side af øen. Vil du se endnu mere, kan du tage på endagsudflugter til de nærliggende øer Anguilla og Saba. Det kan også være en god idé at leje bil. Vejene er gode og ikke særlig trafikerede, og med egen bil kan du udforske øen i dit eget tempo. Øen har desuden over 40 forskellige strande - fra de livlige og velbesøgte med mange faciliteter til de mere fredelige og afsidesliggende.

Hvornår er vejret bedst på St Martin/St Maarten?
På St Martin/St Maarten har Spies flere rejsemål. På den hollandske side af øen ligger Philipsburg, Maho Beach og Oyster Pond/Dawn Beach. På den franske side finder du Marigot og Orient Bay. På begge sider er det varmt året rundt, cirka 29 grader i gennemsnit. Temperaturen falder sjældent til under 18 grader om natten og kommer normalt ikke over 32 grader om dagen. Fra februar til juni er den varmeste periode med mindst nedbør. I juni starter orkansæsonen, som varer til og med november. Fra juni til januar falder der mest regn, som regel i form af kortvarige byger. Indimellem skinner solen, og det er aldrig koldt. Bølger og vinde kan variere mellem rejsemålene, da de vender mod to forskellige have: Atlanterhavet og Det Caribiske Hav, men vandtemperaturen ligger på 26-28 grader året rundt.

  • Antal rejsemål:  5
  • Antal hoteller:  8