Se hoteller (2)

Rejser til Grand Case

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten

Grand Case består egentlig bare af en enkelt gade, men hvilken gade! På begge sider er den kantet af restauranter, gadekøkkener og caféer, som tilsammen har gjort Grand Case til St. Martins gastronomiske hovedstad.

Ingen ved rigtig hvorfor, men på en eller anden måde har det udviklet sig sådan i Grand Case, at mange af byens konstant konkurrerer om at servere den friskeste fisk, den bedste mad fra grillen eller de mest saftige skaldyr for deres gæster. Og her er alle slags restauranter - fra lokale og livlige gadekøkkener, de såkaldte "lolos" til stilfulde restauranter med god tid til at fordybe sig i menukortet. Det er umuligt at vælge forkert, uanset om du bestiller lokal mad som grillet fisk og johnnycakes eller en klassisk hummer Thermidor. Alt er i top - både stemningen, udsigten og maden.

Grand Case

Grand Case er en lille by med en fin sandstrand og mange restauranter og strandbarer. Efter en skøn dag ved vandet eller en spændende tur rundt på øen er det afslappende at gå en lille aftentur og måske få en drink og nyde en lang middag, inden turen går tilbage til hotellet. I Grand Case findes i øvrigt en af øens mere usædvanlige seværdigheder, Tijons, hvor du kan blande din egen parfume ud fra et duftorgel med mere end 300 forskellige dufte.

På opdagelse i Caribien

Man lader sig nemt friste til at blive i Grand Case, men du bør også unde dig selv at se mere af Caribien, mens du er her, f.eks. ved at besøge flere af øens rejsemål eller ved at tage på udflugt til en af de nærliggende øer: Anguilla, Saba eller den tidligere svenske koloni St. Barth med den charmerende hovedby, Gustavia. Der afgår både til Anguilla og St. Barth fra havnen i Marigot. At leje bil er også en god idé; vejene er gode og trafikken fredelig, og med egen bil kan du opleve øen i dit eget tempo.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Grand Case

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
26°18°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • februar
26°18°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
29°21°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
30°22°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juni
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • juli
32°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • august
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • september
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • oktober
29°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • november
27°21°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • december
27°19°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
Strand
I Grand Case findes en smal og kilometerlang sandstrand. Lige nord for Grand Case ligger den fine sandstrand Petite Plage og i syd findes Happy Bay Beach.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer fra København med mellemlanding undervejs.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Grand Case med rutefly året rundt.
Transfer indgår ikke i rejsens pris og kan ikke bestilles gennem Spies. Køretiden fra lufthavnen til Grand Case er fra 30 minutter til 1 time, alt efter trafikken.
Mad, drikke og natteliv
Grand Case har et stort og varieret udbud af franske, italienske, kreolske og internationale restauranter. En af øens mest kendte restauranter, L'Auberge Gourmande, ligger i Grand Case og er et besøg værd, ligesom du ikke må gå glip af de velkrydrede retter med indisk, caribisk eller afrikansk præg, som serveres i øens 'lolo's'; enkle gadekøkkener. Når mørket falder på, indbyder diverse lounger, udendørs serveringer og strandbarer til hyggelige aftener med musikunderholdning.
Shopping
Grand Case har et lille udbud af souvenirbutikker, minimarkeder og lokale forretninger. Gå ikke glip af Tijon Perfumerie, hvor du kan få din helt egen duft ved selv at vælge ingredienser til parfumen. Byen Marigot ligger ca. 6 km væk og har et betydelig større shoppingudbud.
Aktiviteter og seværdigheder
Bådudflugter, vandsport og cykelture er populære ferieaktiviteter.
Fakta

Vores service

Opholdet i Grand Case er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 90 dage. Der kræves returbillet, tilstrækkelige finansielle midler til opholdet samt gyldig forklaring på ophold. Øen er opdelt i to to dele; en fransk og en nederlandsk. Forlængede danske pas og danske provisoriske pas anerkendes. For nærmere information henviser vi til Nederlandenes ambassade på telefon 33 70 72 00 og Frankrigs ambassade på telefon 33 67 01 00....

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Nederlandenes eller Frankrigs ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse. Vær opmærksom på, at du kan blive nægtet indrejse, hvis dit pas ikke er intakt, og at der kan kræves visum ved mellemlandinger. Kontakt ambassaden for yderligere information.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i St. Martin/St. Maarten.

Vaccinationer

Husk, at du selv har ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro og USD. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -5 timer (sommertid -6 timer).

El

110 V (St. Marteen, adapter er nødvendig) og 220 V (St. Martin).

Sprog

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Find din rejse til Grand Case