Se hoteller (3)

Rejser til Grand Case

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Grand Case består egentlig bare af en enkelt gade, men hvilken gade! På begge sider er den kantet af restauranter, gadekøkkener og caféer, som tilsammen har gjort Grand Case til St. Martins gastronomiske hovedstad.
Ingen ved rigtig hvorfor, men på en eller anden måde har det udviklet sig sådan i Grand Case, at mange af byens konstant konkurrerer om at servere den friskeste fisk, den bedste mad fra grillen eller de mest saftige skaldyr for deres gæster. Og her er alle slags restauranter - fra lokale og livlige gadekøkkener, de såkaldte "lolos" til stilfulde restauranter med god tid til at fordybe sig i menukortet. Det er umuligt at vælge forkert, uanset om du bestiller lokal mad som grillet fisk og johnnycakes eller en klassisk hummer Thermidor. Alt er i top - både stemningen, udsigten og maden.

Grand Case

Grand Case er en lille by med en fin sandstrand og mange restauranter og strandbarer. Efter en skøn dag ved vandet eller en spændende tur rundt på øen er det afslappende at gå en lille aftentur og måske få en drink og nyde en lang middag, inden turen går tilbage til hotellet. I Grand Case findes i øvrigt en af øens mere usædvanlige seværdigheder, Tijons, hvor du kan blande din egen parfume ud fra et duftorgel med mere end 300 forskellige dufte.

På opdagelse i Caribien

Man lader sig nemt friste til at blive i Grand Case, men du bør også unde dig selv at se mere af Caribien, mens du er her, f.eks. ved at besøge flere af øens rejsemål eller ved at tage på udflugt til en af de nærliggende øer: Anguilla, Saba eller den tidligere svenske koloni St. Barth med den charmerende hovedby, Gustavia. Der afgår både til Anguilla og St. Barth fra havnen i Marigot. At leje bil er også en god idé; vejene er gode og trafikken fredelig, og med egen bil kan du opleve øen i dit eget tempo.

Spies' gæster om Grand Case

Find din rejse til Grand Case