Se hoteller (4)

Rejser til Orient Bay

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Orient Bay er en lang strand med øens bedste udbud af vandsport. Spies tilbyder flere hoteller ved stranden, hvor restauranterne ligger som perler på en snor.
I Orient Bay foregår der meste langs den to kilometer lange strand, og det er ikke uden grund, at stedet er kendt for sine vandsportsaktiviteter. Vinden fra Atlanterhavet gør Orient Bay til en drøm for windsurfere, kitesurfere og andre, som gerne vil prøve kræfter med naturen. Her findes også veludstyrede dykkercentre samt udlejning af sejlbåde og alskens motordreven vandsport. Havet uden for stranden er et naturreservat og byder derfor på gode muligheder for dykning og snorkling. Når du bliver sulten, har du også mange valgmuligheder, da stranden er kantet af et væld af restauranter i forskellige prisklasser, hvoraf flere har hyggelige terrasser. På Spies' hotel Esmeralda Resort bor du i fredelige og grønne omgivelser ved stranden.

Le Village d'Orient

Le Village d'Orient er et franskinspireret kompleks med alskens restauranter og forlystelsesliv. Her er et lille torv med masser af folkeliv, og flere aftener om ugen bydes der på underholdning på områdets centralt beliggende scene. Når du skal tilbage til dit hotel, bør du gå langs stranden og nyde den caribiske atmosfære.

Udforsk Caribien

Grib chancen for at se mere af Caribien, mens du er her, f.eks. ved at besøge flere af øens rejsemål eller ved at tage på udflugt til en af de nærliggende øer: Anguilla, Saba eller den tidligere svenske koloni St. Barth med den charmerende hovedby, Gustavia. Der afgår både til Anguilla og St. Barth fra havnen i Marigot. At leje bil er også en god idé; vejene er gode og trafikken fredelig, og med egen bil kan du opleve øen i dit eget tempo.

Spies' gæster om Orient Bay

Find din rejse til Orient Bay