Se hoteller (2)

Rejser til Oyster Pond/Dawn Beach

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten
Oyster Pond og Dawn Beach er to meget forskellige rejsemål, skønt de ligger helt tæt på hinanden. Det ene ligger i Frankrig, og det andet ligger i Holland, men begge byder på sol, hav og afslappede feriedage.
Med sin lille lystbådehavn og højtliggende huse minder Oyster Pond om en by på Den Franske Riviera. Her rejser du til, hvis du vil slappe af, dase i solen, nyde en god middag på en af de hyggelige restauranter og måske tage på en lille udflugt i omgivelserne. Fra Oyster Pond har du desuden ikke langt til St. Barth - der afgår både dertil fra marinaen, og på blot tre kvarter kan du gå i land på den smukke ø, der er en tidligere svensk koloni.

Dawn Beach

Til forskel fra Oyster Ponds beliggenhed i en bugt, ligger Dawn Beach ud til Atlanterhavet og byder på en 500 meter lang strand. Hvis det er afslapning, du er ude efter, er Dawn Beach det helt rigtige valg - her bor du på førsteklasseshoteller, nattelivet er roligt, og der er god plads på den fine strand.

Udforsk Caribien

Grib chancen for at se mere af Caribien, mens du er her, f.eks. ved at besøge flere af øens rejsemål eller ved at tage på udflugt til en af de nærliggende øer: Anguilla, Saba eller den tidligere svenske koloni St. Barth med den charmerende hovedby, Gustavia. Der afgår både til Anguilla og St. Barth fra havnen i Marigot. At leje bil er også en god idé; vejene er gode og trafikken fredelig, og med egen bil kan du opleve øen i dit eget tempo.

Spies' gæster om Oyster Pond/Dawn Beach

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Find din rejse til Oyster Pond/Dawn Beach