Se hoteller (3)

Rejser til Philipsburg

St. Martin/St. Maarten, St. Martin/St. Maarten

I skønne Philipsburg kan du se frem til en ferie med både by og strand.

Philipsburg er en charmerende by med meget at byde på, skønt den ikke er så stor. Her kan du tilbringe dagene med at kigge på vinduer langs Front Street, slappe af på strandpromenaden eller dase i solen. Udbuddet er stort for så lille en by, og så er her ud over en dejlig strand både masser af folkeliv og en skøn atmosfære. Selv om her er mange turister, er lokalbefolkningens imødekommenhed fremherskende overalt, så det er ikke så sært, at St. Maarten også kaldes "The Friendly Island".

Front Street og Back Street

Langs disse to gader ligger byens butikker, der sælger en sælsom blanding af alt fra diamanter og smykker til legetøj og køkkengrej. Små kreolske huse i skyggefulde haver ligger side om side med moderne kontorbygninger, og når man går langs Front Street, er det svært ikke at blive betaget af kontrasterne og atmosfæren. I den ene ende af Front Street ligger Spies' populære Divi Little Bay Beach Resort, der er et familievenligt hotel beliggende lige ud til stranden.

Udforsk Caribien

Grib chancen for at se mere af Caribien, mens du er her, f.eks. ved at besøge flere af øens rejsemål eller ved at tage på udflugt til en af de nærliggende øer: Anguilla, Saba eller den tidligere svenske koloni St. Barth med den charmerende hovedby, Gustavia. Der afgår både til Anguilla og St. Barth fra havnen i Marigot. At leje bil er også en god idé; vejene er gode og trafikken fredelig, og med egen bil kan du opleve øen i dit eget tempo.

Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om Philipsburg

Endnu ingen bedømmelser af rejsemålet

Vejr og klima
 • januar
26°18°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • februar
26°18°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • marts
27°19°
9
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
20
Regnfri dage
 • april
29°21°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
19
Regnfri dage
 • maj
30°22°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
17
Regnfri dage
 • juni
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
 • juli
32°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • august
32°24°
9
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
15
Regnfri dage
 • september
31°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • oktober
29°23°
8
Solskinstimer pr. dag
28°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • november
27°21°
8
Solskinstimer pr. dag
27°
Vandtemperatur
14
Regnfri dage
 • december
27°19°
8
Solskinstimer pr. dag
26°
Vandtemperatur
16
Regnfri dage
Strand
I Philipsburg findes en fin, kilometerlang strand. Liggestole og parasoller kan lejes.
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 14 timer fra København med mellemlanding undervejs.

Afrejse

Spies tilbyder rejser til Philipsburg året rundt med rutefly.
Transfer indgår ikke i rejsens pris og kan ikke bestilles gennem Spies. Køretiden fra lufthavnen til Philipsburg er fra 30 minutter til 1 time, alt efter trafikken.
Mad, drikke og natteliv
Philipsburg har et stort udbud af restauranter med mad fra bl.a. det franske, caribiske og internationale køkken samt lokale specialiteter som det friterede majsbrød johnnycake eller callaloo; en tyk suppe med spinat og krydderier toppet med f.eks. kylling eller grøntsager. I Philipsburg ligger der flere barer med både dans og levende musik, men vil du opleve et livligere natteliv, bør du tage til Maho Beach eller Simpson Bay.
Shopping
Langs hovedgaden Front Street og de omkringliggende gader findes et stort udbud af butikker med internationale tøjmærker og accessories, og eftersom St. Martin/St. Maarten er skattefri zone, handler man til taxfreepriser. Philipsburg har også et marked med lokale caribiske varer.
Aktiviteter og seværdigheder
Gå en tur og nyd synet af de farvestrålende huse i kolonistil langs Old Street og besøg fæstningen Fort Amsterdam. Er du til fart over feltet, er eventyrparken Rainforest Adventures et must. Fra Philipsburg tilbydes der desuden udflugter til forskellige steder på øen.
Fakta

Vores service

Opholdet i Philipsburg er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies har siden 1999 arbejdet aktivt mod børnesexhandel sammen med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

For danske statsborgere skal passet være gyldigt under opholdets varighed. Der kræves ikke visum for ophold i indtil 90 dage. Der kræves returbillet, tilstrækkelige finansielle midler til opholdet samt gyldig forklaring på ophold. Øen er opdelt i to to dele; en fransk og en nederlandsk. Forlængede danske pas og danske provisoriske pas anerkendes. For nærmere information henviser vi til Nederlandenes ambassade på telefon 33 70 72 00 og Frankrigs ambassade på telefon 33 67 01 00....

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte Nederlandenes eller Frankrigs ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse. Vær opmærksom på, at du kan blive nægtet indrejse, hvis dit pas ikke er intakt, og at der kan kræves visum ved mellemlandinger. Kontakt ambassaden for yderligere information.

Spies bærer ikke ansvar for fejlagtige dokumenter, der kan føre til nægtet indrejse i St. Martin/St. Maarten.

Vaccinationer

Husk, at du selv har ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Vi anbefaler, at du beskytter dig mod myg og andre insekter med myggemidler samt lyst tøj med lange ærmer og ben.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Valuta og kreditkort

Euro og USD. Hæveautomater findes.

Tidsforskel

Dansk -5 timer (sommertid -6 timer).

El

110 V (St. Marteen, adapter er nødvendig) og 220 V (St. Martin).

Sprog

Engelsk, fransk og nederlandsk.
Find din rejse til Philipsburg