Se hoteller (8)

Rejser til Curaçao

Curaçao
En rejse til Curaçao byder på både sol, strand, kultur og naturoplevelser.
Hvis man skal male et billede, som illustrerer Curaçaos blændende karisma og charme, må man pakke hele farveskalaen og de fineste pensler, man kan finde. Til forskel fra mange andre øer i Caribien rækker det ikke med lidt gult til sandet og lidt blåt til havet. Curaçao kræver mere end som så, hvis man vil yde retfærdighed til Willemstads pastelfarvede facader, frugtmarkedernes bugnende boder og landsbyernes solbrændte toner af okker og gyldenbrunt.

Denne ø er et charmerende og næsten uvirkeligt stykke Holland midt i Caribien, som tidligere har været centrum for slavehandel og i dag er et dykkerparadis og hjem for mere end 40 forskellige nationaliteter. Det er alle disse kontraster, som gør Curaçao til et perfekt rejsemål for alle med forventninger om andet og mere end strande, poolområder og turistmenuer i ferien.

Willemstad

På en rejse til Curaçao er det umuligt at komme uden om hovedstaden Willemstad; en lille perle af en by, hvor cirka halvdelen af øens 130.000 indbyggere bor. Her ligger mange af Curaçaos seværdigheder - eksempelvis det på én gang spændende og uhyggelige slavemuseum på Kura Hulanda. Byen byder også på stemningsfulde restauranter og caféer langs Handelskade, og der er desuden mulighed for at komme på byrundtur i den gamle bydel Otrobanda.

Ret hurtigt vil du opdage charmen ved blot at slentre rundt uden noget egentligt mål eller bestemt tid i den lille by, hvor det ikke tager mere end en halv time at gå fra den ene ende til den anden. Lige uden for Willemstad venter strandene og det fascinerende havunivers ved Seaquarium Beach, og ligesom man heller ikke ville tage til Paris uden at opleve Eiffeltårnet, er det næsten utænkeligt at rejse til Curaçao uden at besøge destilleriet, hvor man fremstiller den berømte blå Curaçao-likør.

Udforsk Curaçao

Begiver du dig væk fra Willemstad og ud til de knap så befolkede dele af øen, venter der endnu flere oplevelser. Her er det dog nødvendigt at have en form for transportmiddel, hvis man vil undgå at bruge unødigt meget tid på at besøge strandene ved West Punt eller den dramatiske nordkyst ved Boca Tabla.

Langs sydkysten er der omkring 40 forskellige strande, og hopper du i dykkerudstyret, kan du glæde dig til spændende vrag, drivdyk og koralrev under overfladen. Flere steder på øen vil du også støde på de karakteristiske Landhuizen, som findes overalt på Curaçao. Husene står som monumenter over mislykkede forsøg på at opbygge lukrative plantager på denne golde og nedbørsfattige ø. I dag er flere af husene lavet om til restauranter, hvor du kan smage det lokale køkken, "komida krioyo". Når ferien er ved at være slut, og man rejser hjem fra Curaçao, er det med følelsen af, at man har oplevet mere, end man plejer på en ferie, men også at der stadig er masser tilbage at opleve, næste gang man kommer hertil.

Unikke hoteller

Vi vil vove at påstå, at Spies' hotelprogram på Curaçao er uden sidestykke. Du kan bo på øens fineste strande et par kilometer uden for centrum, både med eller uden All Inclusive og med den standard, som passer dig bedst. Du kan bestille rejser hertil med rutefly både sommer og vinter, og du bestemmer derfor selv, hvornår og hvor længe du vil være væk; trygt, enkelt og bekvemt.

Sol, strand og dykning

Med en gennemsnitlig temperatur på omkring 27 grader både i luften og i vandet, er Curaçao det perfekte rejsemål for dig, der elsker sol og strand. Kysten er dækket af små hvide og velplejede strande med hyggelige beach clubs, som har al den komfort, du har brug for. Her er også fantastiske muligheder for både dykning og snorkling, og i akvariet kan du se både søløver og hajer.
Tips og nyttig info
  • Hoteller på stranden
  • All Inclusive
  • Hoteller med spaafdeling
  • Fine sand
  • God dykning
  • Restauranter og natteliv

Spies' gæster om Curaçao

Find din rejse til Curaçao