Se hoteller (59)

Rejser til New York

Bestiller du en rejse til New York med Spies, har du over 100 hoteller og flere flyselskaber at vælge imellem.

Når man taler om New York, tænker man som regel på Manhattan, og det er da også her, de fleste af vores hoteller ligger. Billigst bor du som regel på Holiday Inn-Hasbrouck Heights i New Jersey knap 20 km fra Manhattan, og du kommer nemt ind til alle de kendte seværdigheder med offentlig transport.

New York med Spies

De fleste af vores hoteller ligger på den sydlige del af Manhattan, i nærheden af såvel Broadway som Central Park. Her finder du både vores mest ekslusive og vores billigste hoteller, så du behøver ikke at bo langt fra begivenhedernes centrum, selv om du gerne vil bo billigt. Flere af hotellerne har Spies' samarbejdet med i årevis, eftersom vores gæster er tilfredse med oplevelsen. Vi kan desuden tilbyde fire hoteller i SoHo samt et hotel i bydelen Harlem, der har fået en gedigen ansigtsløftning og især er populær blandt garvede New York-turister, der gerne vil prøve noget nyt. Vil du opleve mere af USA, kan du kombinere New York med den luftige og europæisk prægede universitetsby Boston.

Du bestemmer

Det er nemt at tage på storbyferie til New York, når du rejser med Spies. Du kan i ro og mag bestemme, hvornår du vil rejse, hvor længe du vil være væk, og hvor du vil bo. Hvis du synes, en weekend i New York er lige kort nok, bestiller du simpelthen bare det antal dage, du ønsker. Og hvis det er svært at vælge et hotel, kan du starte med at vælge område: Theatre District, Soho, Tribeca eller noget helt andet. Du kan læse mere om de forskellige områder og distrikter her på spies.dk. Når du har bestemt dig, bestiller du rejsen - og så kan du ellers bare slappe af og glæde dig til afrejsedagen. Og når du rejser med Spies, er du sikret af Pakkerejseloven i tilfælde af uforudsete hændelser.

Tips og nyttig info
 • Centralt beliggende hoteller
 • Luksushoteller
 • Hoteller i forskellige prisklasser
 • Gode shoppingmuligheder
 • Restauranter og natteliv
 • Kombinér med et krydstogt
Filtrér og søg rejse

Spies' gæster om New York

Børnevenligt
5,0
Seværdigheder
5,0
Shopping
5,0
Klima og vejr
 • januar
4°-3°
4
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • februar
4°-2°
5
Soltimer pr. dag
18
Regnfri dage
 • marts
9°1°
6
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • april
15°6°
7
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • maj
21°12°
8
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • juni
26°17°
10
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
 • juli
28°20°
9
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • august
27°19°
8
Soltimer pr. dag
21
Regnfri dage
 • september
24°16°
7
Soltimer pr. dag
22
Regnfri dage
 • oktober
18°10°
7
Soltimer pr. dag
23
Regnfri dage
 • november
12°4°
5
Soltimer pr. dag
19
Regnfri dage
 • december
6°-1°
5
Soltimer pr. dag
20
Regnfri dage
Fly og transfer

Flyvetid

Ca. 9 timer.

Afrejse

Du kan rejse til New York hele året med rutefly og bestemmer dermed selv afrejsedag og rejselængde.
Bestiller du en pakkerejse med rutefly, kan du bestille transfer til dit hotel - som regel i taxi eller minibus. Du finder al information om bestilt transfer på din billet. Prisen for transfer varierer afhængigt af transportmiddel og afstand til hotellet. Den nøjagtige pris oplyses ved bestilling. Læs mere om transfer her.

Køretiden fra lufthavnen til hotellerne i New York er 30-50 minutter (15-35 km), alt efter hvilken lufthavn du lander i.
Shopping
Du kan godt begynde at kridte shoppingskoene, hvis du rejser til New York. Byen byder på alt fra de store, kendte modebutikker og enorme shoppingcentre til eksklusive forretninger og markeder. Nogle af de mest populære områder er Midtown, Soho, Chinatown og Saks Fifth Avenue.
Mad, drikke og natteliv
I New York venter dig et enormt udbud af restauranter. Her finder du noget for enhver smag og i alle prisklasser - både små, lokale spisesteder og dyre Michelin-restauranter. Takket være New Yorks mangfoldige kultur og atmosfære, er der mad repræsenteret fra alle fire verdenshjørner. Hvorfor ikke prøve en god curry fra Little India, ægte kinesisk mad i Chinatown eller velsmagende pasta i Litte Italy? I USA er det almindelig skik at give drikkepenge, og 15-20 % er passende. Derudover tilkommer der altid skat, når man spiser ude på restaurant i USA. Kunne du ikke spise op, er det helt fint at spørge at få en doggy bag og tage resten med.
Forlystelseslivet i New York er enormt og meget livligt. Du kan både drikke dyre og elegante drinks på en tagterrasse, danse til solen står op på en af de mange heftige natklubber og sidde og nyde god livemusik på en af byens barer. Nattelivet her tilbyder noget for enhver smag - det er bare at vælge det, som passer dig bedst.
Aktiviteter og seværdigheder
New York er byen, der aldrig sover, og her er aktiviteter for enhver smag. Et godt tip er at tage en tur til Central Park, som ligger på Manhattan. Uanset årstid er der altid noget at tage sig til. Du kan stå på ski, skøjter, rulleskøjter, køre en tur i hestevogn, løbe, cykle, sejle, tage til koncert, spille volleyball, svømme, gå i tivoli... Mulighederne er uendelige.
Der er uanede muligheder og seværdigheder i New York. Udover berømte seværdigheder som The Statue of Liberty og The Empire State Building er der mange spændende museer og fine parker, du kan besøge. I New York kan du også komme til at se sport i stor skala - byen huser nogle af verdens største ligaer som NHL, NFL og NBA. Er du mere kulturelt anlagt, er der også seværdigheder i verdensklasse i form af musicals og tv-produktioner i det kendte teaterdistrikt, Broadway.
Sådan kommer du omkring
Det er let at komme rundt i New York. Den hurtigste transportform er undergrundsbanen, men busnettet er også meget velfungerende, og så er det let at få fat i de velkendte, gule taxier. Der er desuden også færgeforbindelser mellem Brooklyn, Queens og Manhatten. Priserne er ca. det samme som undergrundsbanen, og så er det en hyggelig måde at se New York på.
Fakta

Vores service

Opholdet i New York er på egen hånd.

Bæredygtig ferie

Spies vil gerne gøre en forskel med hver eneste ferierejse - både for dem, der rejser med os, og lokalt på vores rejsemål. Derfor stræber vi hele tiden efter at mindske vores klimaaftryk både herhjemme, på flyrejsen og på vores hoteller. Du kan læse mere om vores arbejde med klimakompensation her. Spies arbejder desuden aktivt imod børnesexhandel gennem vores mangeårige samarbejde med organisationen ECPAT.

Pas, visum og dansk fremmedpas

Du skal altid medbringe dit pas på rejsen, uanset om du rejser indenfor eller udenfor Schengen. Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Nogle lande kræver, at dit pas er gyldigt i op til 6 måneder efter hjemrejsen. Der kan også være særlige visumregler afhængig af rejsemål, rejselængde, og hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside.... Vi vil anbefale, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne. Vær opmærksom på, at hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas samt visum ikke overholdes, bliver du nægtet indrejse.

For øjeblikket er det ikke muligt for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia, Libyen, Sudan, Syrien og Yemen at få visum til USA. Indrejseforbuddet gælder dog ikke danskere med dobbelt statsborgerskab, hvis der rejses på dansk pas. Kontakt den amerikanske ambassade for yderligere information.

Fra og med den 1. april 2016 skal alle passagerer have et e-pas, når de rejser til/via USA i maks. 90 dage som turist - i henhold til Visa Waiver programmet (VWP). Et e-pas er mærket med e-pas-logo på forsiden af passet og er en mere sikker type pas med en indbygget elektronisk chip. Har du ikke et e-pas, eller vil dit ophold overstige 90 dage, skal du anskaffe et amerikansk visum inden afrejse.

Det kræves desuden, at alle rejsende søger om tilladelse til at rejse ind i USA ved at udfylde en elektronisk formular gennem ESTA (Electronic System for Travel Authorization) senest 72 timer før afrejsen. En godkendt ESTA er gyldig i to år, medmindre man får nyt pas, eller der forekommer ændringer i de afgivne svar. Rejsende, der har besøgt Iran, Irak, Syrien eller Sudan efter 1. marts 2011, eller som har borgerskab i et af disse lande skal tage kontakt til den amerikanske ambassade til trods for, at de tidligere er blevet ESTA-godkendt. Ved indrejse i USA skal alle have taget foto og fingeraftryk.

Vaccinationer

Du har selv ansvaret for at kontrollere, om vaccinationer anbefales eller er obligatoriske. Kontakt egen læge eller læs mere på Udlandsvaccinationen og Danske Lægers Vaccinations Service.

Love og normer

Der findes nationale love, lokale regler og normer på dit rejsemål, som kan være anderledes end dem, vi har i Danmark. Det er dit eget ansvar at finde ud af, hvad der gælder i det land, du skal besøge. For at undgå ubehagelige overraskelser i ferien anbefaler vi dig at læse mere på landets ambassades hjemmeside samt undersøge Udenrigsministeriets information om udlandsrejser.

Resortafgift på hotellerne

I New York forekommer det ofte, at hotellerne opkræver en resortafgift på 15-50 USD pr. dag/værelse, som skal betales ved ankomsten. Afgiften dækker visse fællesfaciliteter og er obligatorisk for alle gæster. Det nøjagtige beløb oplyses ved ankomsten til hotellet.

Valuta og kreditkort

Amerikanske dollars (USD). Undgå at veksle danske kroner i USA, da det kan være svært og dyrt at veksle.

Hvis du lejer bil, skal depositum stilles via kreditkort.

Tidsforskel

Dansk -6 timer.

El

110 V. Adapter er nødvendig.

Sprog

Amerikansk

Ekstra opredninger

Hvis I er tre personer, der bestiller et værelse eller en lejlighed i USA, vil det som regel betyde, at I kommer til at dele værelsets eksisterende seng eller senge (to små dobbeltsenge grandlit, en eller to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize) samt have fælles madras og sengetøj. Hvis I er fire personer, får I to små dobbeltsenge grandlit, to dobbeltsenge queensize eller en stor dobbeltseng kingsize til deling.

Øvrigt

Hotellerne i USA har som regel en aldersgrænse på 21 år, hvilket betyder, at mindst én person i selskabet skal være fyldt 21.
Vær opmærksom på, at de fleste hoteller kræver kopi af kreditkort som depositum ved check-in som garanti for betaling af værelsesregningen. Mange hoteller reserverer desuden et beløb på ca. 50 USD pr. dag på kreditkortet, som frigives ved afrejsen.
Læs gerne Vigtigt at vide og Spies' rejsebetingelser. Vi forbeholder os ret til at ændre i udflugter, priser mv.
Find din rejse til New York